28 Mart 2020, Cumartesi 12:44:40

Pegasus tüm uçuşlarını durdurdu!

Pegasus Havayolları yurt içi uçuşlarının iptali ile ilgili bir açıklama yaptı.
  • Kendine yeni bir iş bulsun bu olaylar geçince çıkartmalar falan başlar.Maksat koronadan çıkartmadık ama performans yetersizliğinden çıkardık demek.
  • Hadi PGS yine yirttin,bu virus isinize yaradi, millet kazalarinizi unuttu.
  • Madem adamların uçuşlarını durduracaktınız neden KDV yi % 1 e çektiniz
  • Pegasus uçuşlarını durdurmadı. Devlet uçuş yapma hakkını THY yi kollayarak Pegasusun elinden aldı demeliydiniz. Bu siyasetçilerin ağzı ile konuşmayın. THY de de eğer bir parça vicdan var ise, bazı rotaları diğer şirketlerle paylaşırdı. Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir diyenlerin ateşli savunucuları, Osmanlıda komşu esnaf siftah yapmadı, bu alışverişini de ondan yap diyen bir ahlak vardı diyenlerin destekçileri çıkıp sanki şirketler kendi inisiyatifi ile uçuş durdurmuş gibi algı yaratıyorlar. Bu sadece ayıp değil, insanlık dışıdır. Şu corona dan daha da beter bunlar.
  • *İnşallah bugünleri de atlatacağız*
  • Çalışanlar ücretsize mi çıkartıldı
  • Iga neden kapatılmıyor????neden bu çifte standart?
  • Yine güzel günler göreceğiz...
  • Devlet özel havayolu firmalarına mali destekte bulunacak mı?
  • Neden tüm iç hat uçuşlar thy’ye verildi? Sadece iga çalışsın diye mi? Pegasus bu ülkenin havayolu değil mi? Yazık çok yazık bu ülkeye...

Pegasus Havayolları yurt içi uçuşlarının iptali ile ilgili bir açıklama yaptı. Koronavirüsü (COVID-19) için alınan ilave tedbirler doğrultusunda Sivil Havacilik Genel Müdürlüğü’nün (SHGM) talimatı ile 28.03.2020 tarihinden 30.04.2020 tarihine kadar tüm yurt içi seferlerimiz iptal edildiğini duyurdu.

Açıklama şu şekilde:

"Değerli Misafirimiz,

Korona virüsü için alınan ilave tedbirler doğrultusunda Sivil Havacilik Genel Müdürlüğü’nün talimatı ile 28.03.2020 tarihinden 30.04.2020 tarihine kadar tüm yurt içi seferlerimiz iptal edilmiştir.

25.03.2020 tarihinde yayınlanan SHY-Yolcu yönetmeliğine istinaden Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle iptal olan seferler için bilet işlemleri aşağıdaki gibi düzenlenecektir.

İADELERLE İLGİLİ YENİ DÜZENLEME

Ücretsiz Açığa Alma:

İptal olan uçuşlarınızdan doğan ücretsiz açığa alma işleminizi flypgs.com ve Pegasus Mobil Uygulaması üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz.

– Ücretsiz açığa alma ücretsizdir.
– Açık biletinizi 1 yıl süreyle dilediğiniz rotada kullanabilirsiniz.
– Açık biletinizi kullanmadığınız takdirde uçuş yasakları kalktıktan 2 ay sonra ÜCRETSİZ İADE hakkına sahip olursunuz.

Ücretsiz Değişiklik:

İptal olan uçuşlarınızdan doğan ücretsiz değişiklik işleminizi sadece 0 (850) 250 67 02 numaralı çağrı merkezimizi arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

– 26 Mart 2020 ve öncesinde alınan biletlerde cezasız ve ücret farkı ödemeden 27 Mart 2021 tarihine kadar dilediğiniz bir uçuşla değisiklik yapabilirsiniz.

– 26 Mart 2020 tarihinden sonra alınacak biletlerde seferin iptal olması halinde değişiklik cezası ödemeden sadece varsa yeni biletle arasındaki ücret farkını ödeyerek değişiklik yapabilirsiniz.

Ücretsiz İade:

İptal olan uçuşlarınızdan doğan ücretsiz iade işleminizi sadece 0 (850) 250 67 02 numaralı çağrı merkezimizi arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

– 25.03.2020 tarihinde yayınlanan SHY-Yolcu yönetmeliğine istinaden Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle iptal olan seferler için iade ödemenizi karşılıklı uçuş yasakları kalktıktan 2 ay sonra alabilirsiniz."

Pegasus tüm uçuşlarını durdurdu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Aklı olan ~ 4 yıl önce
Kendine yeni bir iş bulsun bu olaylar geçince çıkartmalar falan başlar.Maksat koronadan çıkartmadık ama performans yetersizliğinden çıkardık demek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Setra kaptani ~ 4 yıl önce
Hadi PGS yine yirttin,bu virus isinize yaradi, millet kazalarinizi unuttu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TezaT ~ 4 yıl önce
Madem adamların uçuşlarını durduracaktınız neden KDV yi % 1 e çektiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komşu ~ 4 yıl önce
Pegasus uçuşlarını durdurmadı. Devlet uçuş yapma hakkını THY yi kollayarak Pegasusun elinden aldı demeliydiniz. Bu siyasetçilerin ağzı ile konuşmayın. THY de de eğer bir parça vicdan var ise, bazı rotaları diğer şirketlerle paylaşırdı. Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir diyenlerin ateşli savunucuları, Osmanlıda komşu esnaf siftah yapmadı, bu alışverişini de ondan yap diyen bir ahlak vardı diyenlerin destekçileri çıkıp sanki şirketler kendi inisiyatifi ile uçuş durdurmuş gibi algı yaratıyorlar. Bu sadece ayıp değil, insanlık dışıdır. Şu corona dan daha da beter bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hu komşu ~ 4 yıl önce
yazdıkların da kafan kadar karışık. Ne demek istediğini sen anlıyor musun?
Çok üzücü ~ 4 yıl önce
*İnşallah bugünleri de atlatacağız*

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışanlar ~ 4 yıl önce
Çalışanlar ücretsize mi çıkartıldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mi ~ 4 yıl önce
Iga neden kapatılmıyor????neden bu çifte standart?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyceli ~ 4 yıl önce
Yine güzel günler göreceğiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 4 yıl önce
Devlet özel havayolu firmalarına mali destekte bulunacak mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 4 yıl önce
Neden tüm iç hat uçuşlar thy’ye verildi? Sadece iga çalışsın diye mi? Pegasus bu ülkenin havayolu değil mi? Yazık çok yazık bu ülkeye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 4 yıl önce
Tk devlet destekli diye ayrıca yeni hava limanı kullanilsin zaten cok masraf oldu orasi orayı kullandirp para pesindeler
Bence ~ 4 yıl önce
Bu şartlarda uçmamak daha iyi. THY’nın para kazanacağını mı bekliyorsunuz. Yarısı boş uçakla kim ne kazanmış ki?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000