16 Ağustos 2017, Çarşamba 13:21:12

Pegasus Plus ile yeni deneyimler imkanı

ING Bank ve Pegasus Hava Yolları iş birliğiyle hayata geçirilen ING Pegasus Plus Kart, yenilenen özellikleri ile kullanıcıların uçuş keyfini artıracak yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.
  • Kart aidatsiz basladi, simdi hem clasic de hem premium da aidat baslayacak...
  • Thy pgs ile yarisamaz
  • ING kredi kartını uzun süre kullandım fakat kartım kopyalanıp hunharca alışveriş yapıldığı durumda, diğer bankalar müşteriyi uyarıp kartı blokelerken, İng de benim gibi uyumuş. Charging sonrası bile kur farkını bana yansıttı.
  • 160 lira kart aidatı olacak
  • dün mardan palace bugün real ve begendik battı!!! borç yapmayın:(
  • eskiden kart aidatı yoktu bakalım bu yeni segmentle!!! ne kadar aidat kitleyecekler
  • ING onay verirse kullanabiliriz 8 bankayla çalışıyorum hepsinin limitleri üst düzeyde ING kart vermiyor .HSBC ile başladığım hizmeti ING ile devam ettiremedim teşekkürler Ing ben Pegasus'la devam ediyorum sende bankacılığı biraz digerlerinden öğren

2018 yılında ING Bank ve Pegasus Hava Yolları iş birliğiyle hayata geçirilen ING Pegasus Plus Kart, yenilenen özellikleri ile kullanıcıların uçuş keyfini artıracak yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Bundan böyle ING Pegasus Plus Classic ve ING Pegasus Plus Premium olmak üzere iki farklı kart çeşidi ile temassız ödeme imkanı bulunan ING Pegasus Plus Kart’lar hem daha fazla uçuş puanı hem de yepyeni bir seyahat deneyimi sunuyor. Üstelik 30 Eylül’e kadar harcama sözüne yurtiçi ve yurtdışı hediye bilet kazanma imkanı da bulunuyor.

ING Pegasus Plus Premium kart kullanıcıları , Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki Lounge ve Vale Parking hizmetinden yüzde 50 indirimli yararlanırken, hızlı ve kolay geçiş imkanı sağlayan Fast Track’i ücretsiz kullanabilme şansına ve seyahat sigortasına sahip oluyor.

ING Bank işbirliğiyle Pegasus Hava Yolları’nın uçuş programı Pegasus Plus çatısı altında sunulan ING Pegasus Plus Kart, kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini daha iyi karşılamak ve avantajlardan daha etkin şekilde yararlanmalarını sağlamak üzere yenileniyor.

Temassız kart özelliğiyle kullanım kolaylığını artıyor

Yeni dönemde ING Pegasus Plus Classic ve ING Pegasus Plus Premium olmak üzere iki farklı segmentte kullanıcılarla buluşan kart ile artık daha fazla uçuş puanı kazanmak ve lansmana özel harcama sözüne hediye bilet sahibi olmak mümkün hale geliyor. Aynı zamanda temassız kart özelliği sayesinde kullanım kolaylığı artıyor. Her iki kartta da Pegasus Havayolları’nın Pegasus Plus uçuş programı kapsamında yapılan tüm uçuşlardan bilet tutarlarının %2’si değerinde Uçuş Puan kazanımı ile birlikte Bonus puan kazanımı bulunuyor.

“Değişen müşteri beklentilerini yakından takip eden yenilikçi banka”

ING Bank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Barbaros Uygun yeniliklere ilişkin değerlendirmesinde, “İlk olarak 2013 yılında Pegasus Hava Yolları iş birliği ile müşterilerimize en avantajlı koşullarda alışveriş yapacakları ve bu sırada uçuş puanı kazanacakları bir kart sunduk. Değişen müşteri beklentileri ve ihtiyaçlarını yakından takip eden yenilikçi bir banka olma misyonuyla bugün bu platformda yeni bir dönemin ilk adımlarını atıyoruz. ING Pegasus Plus Classic ve ING Pegasus Plus Premium olmak üzere farklı ihtiyaçlara hitap eden iki farklı segmentte, çok daha zengin özelliklere sahip iki ürünü müşterilerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Pegasus Plus ile yeni deneyimler imkanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Aidata donus ~ 7 yıl önce
Kart aidatsiz basladi, simdi hem clasic de hem premium da aidat baslayacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ve pgs ~ 7 yıl önce
Thy pgs ile yarisamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
ING kredi kartını uzun süre kullandım fakat kartım kopyalanıp hunharca alışveriş yapıldığı durumda, diğer bankalar müşteriyi uyarıp kartı blokelerken, İng de benim gibi uyumuş. Charging sonrası bile kur farkını bana yansıttı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aidat ~ 7 yıl önce
160 lira kart aidatı olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kötü! ~ 7 yıl önce
dün mardan palace bugün real ve begendik battı!!! borç yapmayın:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AİDAT ~ 7 yıl önce
eskiden kart aidatı yoktu bakalım bu yeni segmentle!!! ne kadar aidat kitleyecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus yolcusu ~ 7 yıl önce
ING onay verirse kullanabiliriz 8 bankayla çalışıyorum hepsinin limitleri üst düzeyde ING kart vermiyor .HSBC ile başladığım hizmeti ING ile devam ettiremedim teşekkürler Ing ben Pegasus'la devam ediyorum sende bankacılığı biraz digerlerinden öğren

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ney ~ 7 yıl önce
Zırvalıyorsun? Pgs nin de cok tınındaydı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000