23 Temmuz 2021, Cuma 10:01:07

Pegasus pilotu Susin hayatını kaybetti

Pegasus Havayolları kaptan pilotlarında Doğan Susin kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
  • Keske bizi uzseydin de bu sekilde uzmeseydin. Sen yokken beyefendiligi kime bakarak gorecegiz? Kimden iyilik, guleryuz, kalite gorecegiz. Rahat uyu hocam. Yorgunluktan, bitmek tukenmek bilmeyen insanlik disi mesailerden, meslegin getirdigi birikmis stresi kaldiramamaktan olduysa gidisin, sana bunu yapanlar aynisini yasasinlar hocam..
  • I had the privilege of knowing Captain Dogan. He was a real gentleman and an example of what an aviator should be. Sad day for Pegasus. May he rest in peace. My condolences to Rym and family.
  • Çok kıymetli ilk airline uçuşumu yaptığım bana havacılığın ilk adımını attıran canım hocamı kaybetmemin verdiği acıyı yaşıyorum… Seni çok özleyeceğim Mekanın cennet olmasını Tanrıdan niyaz ederim.. Allah taksiratını afeylesin….
  • Çok iyi bir insan uçucu öğretmen ve her yonuyle örnek alınabilecek biriydi. Çok şey öğrendik hakkını helal et sayın hocam.. Allah rahmet eylesin
  • CDC ' ye göre ashı sonrası kalp krizleri olağanmış. 3 yakınım ashıdan sonra kalpden öldü. Ama tesadüf dedi herkes
  • Değerli ağabeyim mekanın cennet olsun Allah günahlarını affetsin
  • Kaliteli bir insandı, Allah rahmet eylesin.
  • Çok değerli bir kaptan ve abimizi toprağa verdik. Ailesine sabır diliyorum.
  • Çok üzüldüm. Allah Rahmet Eylesin sevgili kardeşim. Mekanın CENNET olur İnşallah. Ailesine ve tüm Havacılık Camiasına sabırlar diliyorum.
  • Bizler konsolos kedisi gibi sessiz uysal durursak arkası gelir demektir bu cahil….

Pegasus Havayolları kaptan pilotlarında Doğan Susin kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kaptan Susin'in dün pas uçuşun ardından gittiği Milas-Bodrum Havalimanı'nda kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Susin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Pegasus Havayolları'nın 2009 yılında filosuna kattığı TC-AAL kuyruk tescilli Boeing B737 tipi uçağına Doğan Susin'in kızı Selin'in adı verilmişti.

Pegasus pilotu Susin hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (79)

Yapma Dogan hocam ~ 3 yıl önce
Keske bizi uzseydin de bu sekilde uzmeseydin. Sen yokken beyefendiligi kime bakarak gorecegiz? Kimden iyilik, guleryuz, kalite gorecegiz. Rahat uyu hocam. Yorgunluktan, bitmek tukenmek bilmeyen insanlik disi mesailerden, meslegin getirdigi birikmis stresi kaldiramamaktan olduysa gidisin, sana bunu yapanlar aynisini yasasinlar hocam..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rado ~ 3 yıl önce
I had the privilege of knowing Captain Dogan. He was a real gentleman and an example of what an aviator should be. Sad day for Pegasus. May he rest in peace. My condolences to Rym and family.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özleyeceğim… ~ 3 yıl önce
Çok kıymetli ilk airline uçuşumu yaptığım bana havacılığın ilk adımını attıran canım hocamı kaybetmemin verdiği acıyı yaşıyorum… Seni çok özleyeceğim Mekanın cennet olmasını Tanrıdan niyaz ederim.. Allah taksiratını afeylesin….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu yazıma ~ 3 yıl önce
Bu yazıma OLUMSUZ işaret veren HOMOSAPİENS ( Modern insanlar (Homo sapiens) son derece zeki bir primat türüdür.)( senin eksiğin var sanırım ) varlık buna cevap yaz sana telefon numarımı vericem iletişim kurabiliyosan bi konuşalım……
Kptdede ~ 3 yıl önce
Çok iyi bir insan uçucu öğretmen ve her yonuyle örnek alınabilecek biriydi. Çok şey öğrendik hakkını helal et sayın hocam.. Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tesadüf mü? ~ 3 yıl önce
CDC ' ye göre ashı sonrası kalp krizleri olağanmış. 3 yakınım ashıdan sonra kalpden öldü. Ama tesadüf dedi herkes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan konusma ~ 3 yıl önce
CDC hicbir zaman böyle bir beyanda bulunmadi. Asi miyokardit ve perikardit yapabilir uyarisinda bulundu genc erkeklerde. Bu yaptigin yorumun yalan oldugu cok belli.
Ramazan Kartal ~ 3 yıl önce
Değerli ağabeyim mekanın cennet olsun Allah günahlarını affetsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzüldüm. ~ 3 yıl önce
Kaliteli bir insandı, Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrencilerinden biri ~ 3 yıl önce
Çok değerli bir kaptan ve abimizi toprağa verdik. Ailesine sabır diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman Gür ~ 3 yıl önce
Çok üzüldüm. Allah Rahmet Eylesin sevgili kardeşim. Mekanın CENNET olur İnşallah. Ailesine ve tüm Havacılık Camiasına sabırlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkası yarın derken… ~ 3 yıl önce
Bizler konsolos kedisi gibi sessiz uysal durursak arkası gelir demektir bu cahil….

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000