26 Şubat 2020, Çarşamba 12:05:37

Pegasus Pakistan uçuşlarına hazırlanıyor

Pakistan Sivil Havacılık Kurumu (Civil Aviation Authority-CAA), Pegasus'un 28 Mart'ta Pakistan seferlerini başlatacağını açıkladı.
  • Kayseri kıprıs en az haftada 2 sefer bekliyoruz
  • ne cahilce yorum pegasus borsaya açık bir şirket denetim raporları bagımsız kurum tarafından yapılıyor. yönetimde yabancı yerli ortakları var. sanırsın şahıs şirketi bilanço düzenlemesi yapacak. doluluk oranı gayet iyi rakamlar iyi . borsa da saglam kalan varmı.
  • Hala bu sirketle ucan varmi? Ikinci pilotlardan para aliyorlarmis pilotluk oynasinlar diye.
  • Bu şirketle uçmak büyük cesaret.
  • Isveç'in ikinci buyuk sehri olan Göteborg'a da en kısa surede SAW hatti acilmali. Isveç in sanayi lokomotif sehri oldugundan cok fazla yabanci mevcut. Volvo, ABB nin merkezleri vb. En basta biz sayica oldukca fazla olan Türkler, akabinde bir o kadar Iranlilar ve artik vatandaşlık almis olan bir dunya Suriyeli multeciden THY nin hergun ve gunde 2 frekans olan ucuslarinda yer bulunamiyor, bulunsa da 4000 TL gidis donuse varan fiyatlar var. Acilen Pgs Goteborg hattina baslamalidir. Ayrica Karli bir hat olacagi pgs icin kesin
  • Thy İtalya ve Fransa uçuşlarını durduracak deniyor coronadan dolayı. Başka uçacak yermi kaldı zaten
  • Ne de hızlı herşey aklanmaya, sümen altı edilmeye başladı. Bazı gazetelerde de Pegasusta çalışanlara baskı yapıldığı, mobbing uygulandığı yönünde haberler veriliyor. Pegasus arpalık musluğunu açmış görünüyor.
  • Kim parayi bastirirsa slot onundur.
  • Tayland seferleri ne zaman başlayacak?
  • Duyduğumuza göre pegasusu maaşa bağladı sizi airpırt karakteriniz müsait gerçi parayla haber yapmak istenileni yazdırmak tam işiniz adamlar perişan borsada takla bu sene batmasa seneye garanti halen algı ile bütçe düzeltmeyr çalşyosunuz kazandırırsanız kazanacaksınız ama nafile

Türkiye’nin en büyük Low-Cost şirketi Pegasus, yeni hatlar açmaya devam ediyor.

Önümüzdeki aydan itibaren başlayacak uçuşlar, gerek iş adamları açısından ve gerekse her iki ülkenin turizmi açısından önemli bir adım olarak görülüyor.

Pakistan Sivil Havacılık Kurumu (Civil Aviation Authority-CAA), Pegasus'un 28 Mart'ta Pakistan seferlerini başlatacağını açıkladı.

Türkiye'nin düşük maliyetli en büyük havayolu şirketi konumundaki Pegasus, yeni bir atılım yaparak Pakistan'a uçacak.

Pakistan Sivil Havacılık Kurumu (Civil Aviation Authority-CAA), Pegasus’un 28 Mart’ta Pakistan seferlerini başlatacağını açıkladı. Pegasus, Karachi ile İstanbul arasındaki seferleri haftada 4 frekans olarak icra edecek.

©AirportHaber.com

Pegasus Pakistan uçuşlarına hazırlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Kayseri ~ 4 yıl önce
Kayseri kıprıs en az haftada 2 sefer bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahil ~ 4 yıl önce
ne cahilce yorum pegasus borsaya açık bir şirket denetim raporları bagımsız kurum tarafından yapılıyor. yönetimde yabancı yerli ortakları var. sanırsın şahıs şirketi bilanço düzenlemesi yapacak. doluluk oranı gayet iyi rakamlar iyi . borsa da saglam kalan varmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilginc ~ 4 yıl önce
Hala bu sirketle ucan varmi? Ikinci pilotlardan para aliyorlarmis pilotluk oynasinlar diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dont fly pegasussss ~ 4 yıl önce
Bu şirketle uçmak büyük cesaret.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tren ~ 4 yıl önce
trenle git diyeceğimde onda da o kadar risk var.
Isveçli ~ 4 yıl önce
Isveç'in ikinci buyuk sehri olan Göteborg'a da en kısa surede SAW hatti acilmali. Isveç in sanayi lokomotif sehri oldugundan cok fazla yabanci mevcut. Volvo, ABB nin merkezleri vb. En basta biz sayica oldukca fazla olan Türkler, akabinde bir o kadar Iranlilar ve artik vatandaşlık almis olan bir dunya Suriyeli multeciden THY nin hergun ve gunde 2 frekans olan ucuslarinda yer bulunamiyor, bulunsa da 4000 TL gidis donuse varan fiyatlar var. Acilen Pgs Goteborg hattina baslamalidir. Ayrica Karli bir hat olacagi pgs icin kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 4 yıl önce
Thy İtalya ve Fransa uçuşlarını durduracak deniyor coronadan dolayı. Başka uçacak yermi kaldı zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737’Cevaben ~ 4 yıl önce
Güzel kardesim koranavirüs neden bir gercek var hepimizin sagligi sihhati daha önemli gerekirse ucmayacak hersey para degil ya demi insan sagligi en başta olmalı sahsi fikrim koranavirüs’ü ülkemize sokmatansa ucuslari durdursunlar saygilarla...
Hayret ~ 4 yıl önce
Ne de hızlı herşey aklanmaya, sümen altı edilmeye başladı. Bazı gazetelerde de Pegasusta çalışanlara baskı yapıldığı, mobbing uygulandığı yönünde haberler veriliyor. Pegasus arpalık musluğunu açmış görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slot koordinadyon merkezi ~ 4 yıl önce
Kim parayi bastirirsa slot onundur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atilla ~ 4 yıl önce
Tayland seferleri ne zaman başlayacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaynak bütçe ~ 4 yıl önce
Duyduğumuza göre pegasusu maaşa bağladı sizi airpırt karakteriniz müsait gerçi parayla haber yapmak istenileni yazdırmak tam işiniz adamlar perişan borsada takla bu sene batmasa seneye garanti halen algı ile bütçe düzeltmeyr çalşyosunuz kazandırırsanız kazanacaksınız ama nafile

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000