17 Şubat 2020, Pazartesi 09:40:54

Pegasus Ocak ayı verilerini açıkladı

Pegasus Havayolları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama ile Ocak 2020 trafik rakamlarını duyurdu.
  • tebrikler pgs aynen böyle devam
  • Saçma sapan karşılaştırmalar yapıyorsunuz.THY nin yurt içi uçuş geliri toplam gelirinin % 6 'sı sadece.Buna rağmen seferlerinin nerdeyse yarısı yurt içi.Pegasusun iç hatların % 2.9 artmasından anlayacağınız üzere döviz artışından dolayı dış hatları %18 arttıran türkler değil. Farkettiyseniz dış hatlarda yolcu sayısı % 19 artmasına rağmen km olarak % 13 .Yani kısa mesafe arap ülkeleri artmış.Arapları avrupaya taşıyorlar. Kirliliğini pendikte oturanlar çekiyor. Eleştirdiğiniz THY uzakdoğu % 86 K amerika %88 ile uçuyor.Uzakdoğu %14 arttı.Şimdi gidin bakın o biletlerin fiyatına yurt dışından nasıl para getirdiğine.Pegasusun 10 katı bilet fiyatları.Güney amerika %40 artmış.Ne tesadüf güney amerika ihracatımız aynı oranda artmış.Acaba u uçaklar kargo da taşıyor olabilir mi? İkisi de türkiye ye çok güzel para kazandırıyor ama bunun yeri şehrin içinde kalan sabiha gökçen değil.
  • Bi de Şubat verilerini alalım lütfen!
  • Ama birazda Pilot egitimine harcansin paralar!
  • Maalesef Subat Ayi parlak gozukmuyor. Arka Arkaya kazalardan Sonra insanlar igcene korkmaya basladi. Iptaller ve rezervasyonlar dustu. Fiyatlari o yuzden dusurduler. Insallah yinede guzel sonuclar elde ederler.
  • Pegasus.
  • Yönetim kurulu başkanıda övünüyor kendi kendine müthiş kar açıklayacağız diye oysaki onun kar dediği boeningten gelen tazminatın parası
  • Şubat önemli olan.
  • Bakalim bu kazalardan sonra dolukuk oraniniz ne olacak?
  • Heyecan ariyosan pegasusla ucacaksin...guzel reklam olurdu...

Pegasus Havayolları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama ile Ocak 2020 trafik rakamlarını duyurdu.

Pegasus'tan yapılan açıklamada, geçen yılın aynı dönemine göre doluluk oranı yüzde 4,3 oranında artış gösterirken, yolcu sayısında ise yüzde 9,4'lük artış yaşandı.

Doluluk oranının artmasında dış hat seferleri etkili olurken, Ocak ayı içerisinde Pegasus Havayolları 2,57 milyon yolcuya hizmet verdi.

İşte Pegasus'un rakamları;

Pegasus Ocak ayı verilerini açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

helalll ~ 4 yıl önce
tebrikler pgs aynen böyle devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs ~ 4 yıl önce
Saçma sapan karşılaştırmalar yapıyorsunuz.THY nin yurt içi uçuş geliri toplam gelirinin % 6 'sı sadece.Buna rağmen seferlerinin nerdeyse yarısı yurt içi.Pegasusun iç hatların % 2.9 artmasından anlayacağınız üzere döviz artışından dolayı dış hatları %18 arttıran türkler değil. Farkettiyseniz dış hatlarda yolcu sayısı % 19 artmasına rağmen km olarak % 13 .Yani kısa mesafe arap ülkeleri artmış.Arapları avrupaya taşıyorlar. Kirliliğini pendikte oturanlar çekiyor. Eleştirdiğiniz THY uzakdoğu % 86 K amerika %88 ile uçuyor.Uzakdoğu %14 arttı.Şimdi gidin bakın o biletlerin fiyatına yurt dışından nasıl para getirdiğine.Pegasusun 10 katı bilet fiyatları.Güney amerika %40 artmış.Ne tesadüf güney amerika ihracatımız aynı oranda artmış.Acaba u uçaklar kargo da taşıyor olabilir mi? İkisi de türkiye ye çok güzel para kazandırıyor ama bunun yeri şehrin içinde kalan sabiha gökçen değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aman sabahlar olmasın ~ 4 yıl önce
Bi de Şubat verilerini alalım lütfen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 4 yıl önce
Ama birazda Pilot egitimine harcansin paralar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erzincanli ~ 4 yıl önce
Maalesef Subat Ayi parlak gozukmuyor. Arka Arkaya kazalardan Sonra insanlar igcene korkmaya basladi. Iptaller ve rezervasyonlar dustu. Fiyatlari o yuzden dusurduler. Insallah yinede guzel sonuclar elde ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harikasın ~ 4 yıl önce
Pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 4 yıl önce
Yönetim kurulu başkanıda övünüyor kendi kendine müthiş kar açıklayacağız diye oysaki onun kar dediği boeningten gelen tazminatın parası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 4 yıl önce
Şubat önemli olan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakalim ~ 4 yıl önce
Bakalim bu kazalardan sonra dolukuk oraniniz ne olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Ap0 ~ 4 yıl önce
Heyecan ariyosan pegasusla ucacaksin...guzel reklam olurdu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000