03 Eylül 2018, Pazartesi 11:40:46

Pegasus kaptanı için veda zamanı

Pegasus Havayolları Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Reha Özdemir, Bodrum-İstanbul arasında son uçuşunu yaparak aktif uçuş hayatını noktaladı.
  • Tip eğitimine aldığı birçok Pilotu mağdur etti, parasız pulsuz işsiz bıraktı, hatta başka yerde iş bulamaz duruma düşürdü. Aslan sütünü çok severmiş, inançlı insanlara negatif ayrımcılık yaptı.
  • Bu resimlerde kaptan yada f/o göremiyorum.Demek pegasusta pilotların görüntüde olmasını çekemeyen bir şirket. Abi bu Reha kardeş bundan rahatsız olmadı herhalde. Hatta kendisi ile uçan bile yok gördüğüm.Haa kendi istemedi ise bilemem tabi.
  • Bu adam degil miydi Akepe hukumetine yag cekmek icin ramazan ayinda kokpitte orucumuzu suyla aciyoruz diyen. Bu adam degil mi sivil cocuklardan 30 bin euroya yakin tip parasi aldirdiktan sonra egitim sonrasi eger kaptan cocugu degilse kapinin onune koyan, ama ayni sinifa hava kuvvetlerinden ayrilma adamlari tip parasi almadan alan.
  • yeni hayatınızda seğllık ve mutluluk dilerim
  • İyi adamdı asla kişiliğine laf edemem her gördüğü yerde öperdi sarılırdı ama iyi yönetemedi sesini çıkaramadı... Getirdiği iki tip müdürüde pilot düşmanı çıktı hep yönetim şirket dediler... Huzur kalmadı kimsede ve kimse artık bu şirkette durmak istemiyor... Giden gitsin biz hallederiz mantığı ile bir yere varamazsınız... İyi adamdın ama dik duramadın be Hocam.
  • Adam gibi adam gülüşüne kurban olduğum sağol hocam herşey icin seni seviyoruz yolun acık olsun :) sağlıkla huzurla mutlu bir emeklilik dileriz
  • Keyifli bir yöneticiydi, yolu açık olsun.
  • Hocam emekliliğinizi kutlarım 151 Tunç selamlar.
  • Fo,Kaptan adeletsizliği var şirkette.
  • 65 yasina kadar ucmak mi ? Hele pgs de ? Asla ! Max 45 .

Pegasus Havayolları Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Reha Özdemir, Bodrum-İstanbul arasında son uçuşunu yaparak aktif uçuş hayatını noktaladı.

Kaptan pilot Reha Özdemir, 22 bin saatlik uçuş hayatını Bodrum-İstanbul seferinin sonunda noktalayarak gökyüzüne veda etti.

Bugün sabah PC2253 sefer sayılı uçuşu gerçekleştiren Özdemir, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ailesi, şirket yöneticileri ve mesai arkadaşları tarafından karşılandı.

Özdemir’i son uçuşu sonrası karşılayanlar arasında Pegasus Havayolları Genel Müdürü Mehmet Nane, İzair eski Genel Müdürü Gürol Yüksel, Pegasus Havayolları eski Genel Müdürü Sertaç Haybat gibi isimler de vardı. Genel Müdür Mehmet Nane, uçuş sonrası düzenlenen veda töreninde Özdemir’e plaket takdim etti.

1976 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri’nden mezun olan Reha Özdemir, ordudan ayrıldıktan sonra sivil havacılık sektörüne adım attı. İlk olarak THY’de uçan Özdemir, sırasıyla Noble Air, İstanbul Havayolları,  Atlasglobal  ve İzair’de görev yaptıktan sonra Pegasus Havayolları’na geçti.

22 bin saatlik uçuş hayatını Bodrum’dan İstanbul’a yaptığı uçuşla noktalayan Özdemir, 65 yaşında aktif pilotluğa veda etti.
Bu arada Reha Özdemir’den boşalan genel müdür yardımcılığı koltuğuna Nedim Özesen’in atanacağı kaydedildi.

©AirportHaber.com 





Pegasus kaptanı için veda zamanı

Yorumlar Tüm Yorumlar (71)

Siz karar verin ~ 6 yıl önce
Tip eğitimine aldığı birçok Pilotu mağdur etti, parasız pulsuz işsiz bıraktı, hatta başka yerde iş bulamaz duruma düşürdü. Aslan sütünü çok severmiş, inançlı insanlara negatif ayrımcılık yaptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yg ~ 6 yıl önce
Bu resimlerde kaptan yada f/o göremiyorum.Demek pegasusta pilotların görüntüde olmasını çekemeyen bir şirket. Abi bu Reha kardeş bundan rahatsız olmadı herhalde. Hatta kendisi ile uçan bile yok gördüğüm.Haa kendi istemedi ise bilemem tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim bu adam ~ 6 yıl önce
Bu adam degil miydi Akepe hukumetine yag cekmek icin ramazan ayinda kokpitte orucumuzu suyla aciyoruz diyen. Bu adam degil mi sivil cocuklardan 30 bin euroya yakin tip parasi aldirdiktan sonra egitim sonrasi eger kaptan cocugu degilse kapinin onune koyan, ama ayni sinifa hava kuvvetlerinden ayrilma adamlari tip parasi almadan alan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CIK ~ 6 yıl önce
Bironceki idi o
Cpt IZM ~ 6 yıl önce
Harbi saçmalamışsın,sen havacılık değil,git otogar haberlerini falan takip et...
Reha Hoca ~ 6 yıl önce
Valla yönetti yönetemedi ayrı şeylerde adam dava açsa kazanır. Resmen iftira atmışsın. Dünya tatlısı insancıl biridir Reha Hoca. Yönetici seçimi (Tip müdürleri vs.) Yönetim şekli genellikle beğenilmez herhalde ya da sabah kadar tartış ama asla bu yazdıkların değil. Çok kibar geldiği yeri hazmetmiş biridir. Suyla oruçla çok işi yoktur ya da vardır ama kendine. Bildiğim kadarıyla aslan sütüyle beslenir.
cemal arrıkan ~ 6 yıl önce
yeni hayatınızda seğllık ve mutluluk dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyiydi iyiydi ammmaaa... ~ 6 yıl önce
İyi adamdı asla kişiliğine laf edemem her gördüğü yerde öperdi sarılırdı ama iyi yönetemedi sesini çıkaramadı... Getirdiği iki tip müdürüde pilot düşmanı çıktı hep yönetim şirket dediler... Huzur kalmadı kimsede ve kimse artık bu şirkette durmak istemiyor... Giden gitsin biz hallederiz mantığı ile bir yere varamazsınız... İyi adamdın ama dik duramadın be Hocam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgt capt ~ 6 yıl önce
Adam gibi adam gülüşüne kurban olduğum sağol hocam herşey icin seni seviyoruz yolun acık olsun :) sağlıkla huzurla mutlu bir emeklilik dileriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs cpt ~ 6 yıl önce
Yalaka gerek yok
Yolu açık olsun ~ 6 yıl önce
Keyifli bir yöneticiydi, yolu açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koral Koroğlu ~ 6 yıl önce
Hocam emekliliğinizi kutlarım 151 Tunç selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adaletsizlik ~ 6 yıl önce
Fo,Kaptan adeletsizliği var şirkette.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Charlie ~ 6 yıl önce
65 yasina kadar ucmak mi ? Hele pgs de ? Asla ! Max 45 .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
45 ~ 6 yıl önce
45 de atıyor zaten şirket
Tango ~ 6 yıl önce
Hadi ortasını bulalım şunun; 55

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000