09 Kasım 2019, Cumartesi 17:20:26

Pegasus Havayolları Atatürk'ü böyle andı

Türkiye'nin en büyük düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus, Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 81'inci yıl dönümünde özel bir video ile andı.
  • Senin şekil şukulunu yerim. Sen soğu, biz soğumayız.
  • İstikbal göklerdedir
  • Küçücük beyninle ATATÜRK'ü Franko denen zavallı ile kıyaslıyorsun aklın sıra. Buraya saçmalamadan önce okusa idin keşke...ATATÜRK asla ve asla diktatör değildi. O sadece milleti için çalıştı, ömrünü Türkiye ve Milletinde adadı. Aşağılık Franko ise sadece bir zavallı idi. Unutuldu ve gitti. Ülkesine o kadar kötülük yaptı ve şimdi Pinochet denen alçak ile anılıyor ve iki diktatörün ise akrabaları bile kendi ülkelerinde istenmiyorlar.Yazılacak çok şey var ama burası yeri değil. Sana tavsiyem zavallı çocuk ATATÜRK kitabını adam gibi yazarlardan oku, ondan sonra buraya yazmaya kalk. Bu arada Pinochet denen generali bilmezsin sen...Dediğim gibi bir zamanlar bizde de olan generallerden hiç farkı yoktu. Ülkesini Amerikalılara sattı ve ilerici, solculara yapmadığını bırakmadı.Yaşayacak ve geberecek ülke aradı kendine..ama bulamadı. ATATÜRK en büyüktür...en ilerici ve devrimcidir. ATATÜRK bitti denen işgal altındaki ülkeyi aldı, kurtardı ve medeniyetler seviyesine çıkardı.Anladın mı tosuncuk?
  • İşte anladığınız anca bu. Şekil şukul. Hep öyleydiniz zaten. Hep şekil şukul peşindeydiniz. Allah ıslah etsin ne diyeyim. İnsanları Atatürk'ten ancak bu kadar soğutabilirsiniz.
  • Helal olsun pegasus
  • Arkadaşlar bu ülkede en çok 2. 3. Sınıf vatandaş olarak görülen Türklerdir ...Ne hristiyanı ne Alevi’si ne sunisi ne arabı ne Kürt’ü ne yahudisi ..Bugün ülkesine ihanet edipte dağlara taşlara çıkmayanlar hem hor görülüyor hem işsiz kalıyor hiç Bişeyden faydalanmıyor suriyelileri anlatmaya gerek yok kamu malı.Atamız güzel uyusun...
  • Ispanyada Franko nun sonu çok kötü oldu yaa.
  • Şirketimle gurur duyuyorum
  • THY cesaret edemez boyle bir reklama, o yuzden iyi ki varsin Pegasus...
  • SAĞ OLUN. TEBRİK VE TEŞEKKÜRLER. M. ÇETİN ÖZBEY

Türkiye'nin en büyük düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus, Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 81'inci yıl dönümünde özel bir video ile andı.

"Sen bu ülkenin her yerindesin, sen bu ülkesin" sloganıyla yayınlanan video Pegasus Havayolları'nın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Pegasus'tan yapılan açıklamada, "Bize bu cennet vatanı emanet eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 81. yılında saygı ve minnetle anıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

İşte Pegasus'un 10 Kasım'a özel hazırladığı o anlamlı video:

Pegasus Havayolları Atatürk'ü böyle andı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Şekil'e ~ 4 yıl önce
Senin şekil şukulunu yerim. Sen soğu, biz soğumayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İstikbal ~ 4 yıl önce
İstikbal göklerdedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 4 yıl önce
Küçücük beyninle ATATÜRK'ü Franko denen zavallı ile kıyaslıyorsun aklın sıra. Buraya saçmalamadan önce okusa idin keşke...ATATÜRK asla ve asla diktatör değildi. O sadece milleti için çalıştı, ömrünü Türkiye ve Milletinde adadı. Aşağılık Franko ise sadece bir zavallı idi. Unutuldu ve gitti. Ülkesine o kadar kötülük yaptı ve şimdi Pinochet denen alçak ile anılıyor ve iki diktatörün ise akrabaları bile kendi ülkelerinde istenmiyorlar.Yazılacak çok şey var ama burası yeri değil. Sana tavsiyem zavallı çocuk ATATÜRK kitabını adam gibi yazarlardan oku, ondan sonra buraya yazmaya kalk. Bu arada Pinochet denen generali bilmezsin sen...Dediğim gibi bir zamanlar bizde de olan generallerden hiç farkı yoktu. Ülkesini Amerikalılara sattı ve ilerici, solculara yapmadığını bırakmadı.Yaşayacak ve geberecek ülke aradı kendine..ama bulamadı. ATATÜRK en büyüktür...en ilerici ve devrimcidir. ATATÜRK bitti denen işgal altındaki ülkeyi aldı, kurtardı ve medeniyetler seviyesine çıkardı.Anladın mı tosuncuk?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şekil ~ 4 yıl önce
İşte anladığınız anca bu. Şekil şukul. Hep öyleydiniz zaten. Hep şekil şukul peşindeydiniz. Allah ıslah etsin ne diyeyim. İnsanları Atatürk'ten ancak bu kadar soğutabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 4 yıl önce
Helal olsun pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leon ~ 4 yıl önce
Arkadaşlar bu ülkede en çok 2. 3. Sınıf vatandaş olarak görülen Türklerdir ...Ne hristiyanı ne Alevi’si ne sunisi ne arabı ne Kürt’ü ne yahudisi ..Bugün ülkesine ihanet edipte dağlara taşlara çıkmayanlar hem hor görülüyor hem işsiz kalıyor hiç Bişeyden faydalanmıyor suriyelileri anlatmaya gerek yok kamu malı.Atamız güzel uyusun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Franko ~ 4 yıl önce
Ispanyada Franko nun sonu çok kötü oldu yaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator 33 ~ 4 yıl önce
Şirketimle gurur duyuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Callibur ~ 4 yıl önce
THY cesaret edemez boyle bir reklama, o yuzden iyi ki varsin Pegasus...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görmedin galiba ~ 4 yıl önce
thy nin reklamını.
Thy ~ 4 yıl önce
Thy de andi cok guzel bir sekilde
Arastir ~ 4 yıl önce
Keske biraz arastirip da yazsaydiniz. Sosyal medya trolu...
SİZİ KUTLUYORUM. ~ 4 yıl önce
SAĞ OLUN. TEBRİK VE TEŞEKKÜRLER. M. ÇETİN ÖZBEY

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000