30 Haziran 2022, Perşembe 21:11:34

Pegasus Havayolları 8 adet A321neo alacağını duyurdu

Şirketimiz, filomuzdan ayrılan bir önceki nesil Boeing 737-800 uçaklarını da göz önünde bulundurarak, genç, yakıt tüketimi, birim maliyet tasarrufu ve emisyon azaltımına odaklanan filo planlaması doğrultusunda, Airbus S.A.S. ile daha önce 2012 yılında imzalamış olduğu, 2017 ve 2021 yıllarındaki tadiller ile toplam 106 adet yeni uçağı kapsayan Airbus Siparişini güncelleyerek, sekiz adet yeni Airbus 321neo uçağa ilişkin kesin sipariş verilmesi konusunda Airbus ile anlaşmaya varmıştır. Bu doğrultuda kamuya açıklamış olduğumuz ve 2025 yılına kadar devam eden Airbus Siparişi teslim planındaki teslimatlara ek olarak, ek alıma konu sekiz adet Airbus 321neo uçağın teslimleri 2025 yılında gerçekleşecek şekilde filoya katılması öngörülmektedir. Bu Özel Durum Açıklaması Türkçe ve İngilizce hazırlanmış olup iki metin arasında herhangi bir çelişki olması durumunda Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
  • Qatar, Emirates,Etihad ,Flydubai, Jazeera, Flynas dururken,girilebiliyorsa yerli sirketlerde , neden devam ediyorsunuz anlam veremiyorum,enteresan
  • Kaptan yapacaksanız gelelim pgs duy bizi
  • 737 kullanmayı beceremeyince benim eşgal
  • Onun yerine A330 alsa da ABD, Kanada gibi ülkelere de sefer başlatsa. Eminim tam dolulukla gidip gelir.
  • Böyle deyip uçaklara ücretsiz izin vermesin bunlar:)
  • BOEING FO’LARINDAN GELİNE 8 ADET AIRBUS
  • Uçuş okullarına gençleri kandırmaları için yine malzeme çıktı. YEMEYİN! 3 yıldır sürünen, kendileri yerine hala yabancı pilotlar tercih edilen 2200 işsiz kardeşinizden ders çıkarın, pilot falan olma hatasına düşmeyin.
  • Hali hazırda çalışan FO larımızı kovmakla tehdit ediyoruz. 50 kişilik liste istiyoruz, mobbing yapıyoruz diye bildirsenize, düşükten alır yine kar edersiniz.
  • Pegasus kokpite bu maaşları verdiği sürece ne tecrübeli kaptan ne tecrübeli FO kalır elinde neredeyse tüm pilotlar fırsat kolluyor gitmek için
Pegasus Havayolları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada sekiz adet yeni A321neo uçağı sipariş verdiğini duyurdu. 

Uçakların 2025 yılında filoya katılmasının beklendiği bildirildi. 

KAP'a yapılan açıklama şöyle denildi;

Şirketimiz, filomuzdan ayrılan bir önceki nesil Boeing 737-800 uçaklarını da göz önünde bulundurarak, genç, yakıt tüketimi, birim maliyet tasarrufu ve emisyon azaltımına odaklanan filo planlaması doğrultusunda, Airbus S.A.S. ile daha önce 2012 yılında imzalamış olduğu, 2017 ve 2021 yıllarındaki tadiller ile toplam 106 adet yeni uçağı kapsayan Airbus Siparişini güncelleyerek, sekiz adet yeni Airbus 321neo uçağa ilişkin kesin sipariş verilmesi konusunda Airbus ile anlaşmaya varmıştır. Bu doğrultuda kamuya açıklamış olduğumuz ve 2025 yılına kadar devam eden Airbus Siparişi teslim planındaki teslimatlara ek olarak, ek alıma konu sekiz adet Airbus 321neo uçağın teslimleri 2025 yılında gerçekleşecek şekilde filoya katılması öngörülmektedir.
Pegasus Havayolları 8 adet A321neo alacağını duyurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Dokuz koyden kovulan ~ 2 yıl önce
Qatar, Emirates,Etihad ,Flydubai, Jazeera, Flynas dururken,girilebiliyorsa yerli sirketlerde , neden devam ediyorsunuz anlam veremiyorum,enteresan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 2 yıl önce
Kaptan yapacaksanız gelelim pgs duy bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
373 ~ 2 yıl önce
737 kullanmayı beceremeyince benim eşgal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam olarak ~ 2 yıl önce
Komiksin..
320 ~ 2 yıl önce
Airbus daha zor
A330 ~ 2 yıl önce
Onun yerine A330 alsa da ABD, Kanada gibi ülkelere de sefer başlatsa. Eminim tam dolulukla gidip gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 2 yıl önce
o iş öyle değil. Ucuzcu Long haul baya zor bir iş. Bir sürü tek koridor ucuzcu var lakin kaç tane çift koridor ucuzcu var? Bir akıllı siz değilsiniz.
Haklısın da ~ 2 yıl önce
Sonra napar bunlar biliyo musun. Minimum restle çeker seni Amerikadan Kanadadan. Sivil havacılık izin verse git gel uçurur. Yemin ederim yapar
Ama sayınız fazla! ~ 2 yıl önce
Böyle deyip uçaklara ücretsiz izin vermesin bunlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aup ~ 2 yıl önce
BOEING FO’LARINDAN GELİNE 8 ADET AIRBUS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malzeme ~ 2 yıl önce
Uçuş okullarına gençleri kandırmaları için yine malzeme çıktı. YEMEYİN! 3 yıldır sürünen, kendileri yerine hala yabancı pilotlar tercih edilen 2200 işsiz kardeşinizden ders çıkarın, pilot falan olma hatasına düşmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 2 yıl önce
Yabancı şirketlere gidemiyormusunuz
Yabancı vatandaşını alıyor ~ 2 yıl önce
Birtakım biz yabancı almaya çabalıyoruz evlatlarımız işsizken
KAP'a ~ 2 yıl önce
Hali hazırda çalışan FO larımızı kovmakla tehdit ediyoruz. 50 kişilik liste istiyoruz, mobbing yapıyoruz diye bildirsenize, düşükten alır yine kar edersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 2 yıl önce
Pegasus kokpite bu maaşları verdiği sürece ne tecrübeli kaptan ne tecrübeli FO kalır elinde neredeyse tüm pilotlar fırsat kolluyor gitmek için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maaş ~ 2 yıl önce
ne kadar veriyor, piyasada ne kadar alıyor?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000