07 Ekim 2016, Cuma 11:42:40

Pegasus Flynas anlaşmasını duyurdu

Türkiye ve Suudi Arabistan’ın lider düşük maliyetli havayolları, codeshare anlaşması imzalayarak birbirlerinin uçuşlarına bilet satmaya başladı.
  • Nedense kravat takma özenini göstermemişler. İrana özenti mi acaba
  • Riyad Hatay direkt uçuş biletimi pegasusun sayfasından alamıyorum aktarma çıkıyor yardımcı olacak varmı ?
  • Türk hava yolları na okadar yalvarmamiza rağmen hatay cidde ucuslarini açması için takmadı bile nas açtı Allah razı olsun ne diyelim
  • tebrikler
  • Allah Flynas kabin ekibinden bizim ekiplerimizi korusun..kadınları çok şeytan...betrrin beteri karakterdeler
  • Imzalayin abicim ekmek parası lazım. Ev alicaz kredi çekecez
  • Pegasus neden Fuara katılma ihtiyacı hissetmedi?
  • Helal.....
  • Hayirli ugurlu olsun iyi ucuslar diliyorum Pegasus ve flynas
  • flynasın 320 leri var orada 320 bakımı da var niye 37 gönderdiniz

Türkiye ve Suudi Arabistan’ın lider düşük maliyetli havayolları, codeshare anlaşması imzalayarak birbirlerinin uçuşlarına bilet satmaya başladı. Anlaşmayla Pegasus misafirleri İstanbul Sabiha Gökçen aktarmalı olarak Riyad ve Cidde’ye, flynas Riyad ve Cidde’den seyahat eden misafirleri de İstanbul Sabiha Gökçen aktarmalı olarak Trabzon, Ankara, Hatay, Antalya ve Adana uçuşlarına bilet alabiliyor.

Türkiye ve Suudi Arabistan’ın lider düşük maliyetleri havayolları Pegasus ve flynas, codeshare anlaşması imzaladı. 6 Ekim 2016’da İstanbul’da gerçekleştirilen imza töreniyle Pegasus, flynas’ın Riyad ve Cidde uçuşlarına bilet satışına başladı. Pegasus misafirleri, Suudi Arabistan’ın 2 önemli kentine ulaşım için biletlerini flypgs.com üzerinden alabilecek ve uçuşlarını flynas’ın seferleriyle gerçekleştirebilecek. Flynas da Riyad ve Cidde şehirlerine seyahat edecek misafirlerine Pegasus’un İstanbul Sabiha Gökçen çıkışlı Trabzon, Ankara, Hatay, Antalya ve Adana hatlarına bilet satabiliyor.

Düzenlenen imza töreninde konuşan Pegasus Genel Müdürü Mehmet T. Nane, “40 ülkede toplam 102 noktaya tarifeli uçuşlar gerçekleştiren Türkiye’nin lider düşük maliyetli havayolu olarak, Suudi Arabistan’ın lider düşük maliyetli havayolu şirketi flynas ile bir işbirliği başlatmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliği ile flynas ile uçan ve İstanbul bağlantılı olarak Türkiye’ye gelmek isteyen misafirlerimize, Pegasus uçuş deneyimini yaşatma imkanına kavuşmuş olacağız. Suudi Arabistan ile Türkiye’deki uçuş noktalarımızı İstanbul üzerinden birleştireceğiz. Türkiye’nin her noktasından misafirlerimizi web sitemizden alacakları tek bir biletle İstanbul üzerinden Riyad ve Cidde’ye uçuracağız. Yani artık İzmir’den seyahat eden bir misafir tek bir biletle ve entegre hizmet anlayışı ile Pegasus - flynas işbirliği çerçevesinde Cidde’ye ve Riyad’a uçma fırsatı buluyor. Misafirlerimiz bu iş ortaklığı ile yapacakları uçuşlarında biniş noktasında teslim ettikleri bagajlarını indikleri son noktadan teslim alabilecek. Pegasus’un yeni döneminde bir yandan organik büyümemizi sektör ortalamasının üzerinde devam ettirmeye, diğer yandan da işbirlikleri ile uçuş ağımızı yakın coğrafyada iyice yaygınlaştırmaya odaklanacağız” dedi.

Pegasus yeni coğrafyalara açılmak istiyor

Pegasus olarak yeni coğrafyalara açılmak istediklerini belirten Mehmet T. Nane, sözlerine “Riyad ve Cidde başta olmak üzere Suudi Arabistan’daki tüm büyük şehirlere uçma arzumuz büyük. Ortadoğu’daki uçuş ağımızı büyütmek istiyoruz. Flynas işbirliğimiz bu alanda stratejik bir önem arz ediyor zira bu anlaşmayla Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki uçuşları daha ekonomik hale getireceğiz. Flynas ile imzaladığımız bu anlaşmayı büyütebilmeyi, ucuz fiyatlarımızı Ortadoğu bölgesinde daha da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Flynas’ın Grup CEO’su Bander Al Mohanna ise “Pegasus’la yürüttüğümüz başarılı ortaklığımız sayesinde binlerce misafirimize Türkiye’nin birçok şehrini tecrübe etme ve şehirlerin keyfini çıkarma fırsatını sunuyoruz. Karşılığında Türkiye’nin birçok yerinden misafirler, Umre sezonu da yaklaşırken, Suudi Arabistan’a uçma şansını yakalıyorlar. Hem flynas hem Pegasus uçuş ağlarındaki noktaların sayısını arttırmanın yanı sıra, Suudi Arabistan ve Türkiye arasında seyahat etmek isteyen misafirlere farklı uçuş alternatifleri sunmuş oluyoruz. Flynas olarak ortaklığımız büyümeye devam ettikçe Pegasus’un Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan yürüttüğü uluslararası operasyonların öneminin bilincinde olarak, anlaşmamıza bu uluslararası uçuş noktalarından bazılarını eklemeyi hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Pegasus, uzun süredir charter olarak düzenlediği Suudi Arabistan uçuşlarına Flynas ile aralarındaki çift taraflı kod paylaşımı ile tarifeli olarak da uçmaya başladı. Anlaşma kapsamında Pegasus misafirleri biletlerini direkt Pegasus’un web sitesi www.flypgs.com, mobile.flypgs.com ve mobil uygulamalarından satın alabiliyor. Flynas misafirleri de Trabzon, Ankara, Hatay, Antalya ve Adana uçuşları için biletlerini Flynas’ın web sitesi www.flynas.com adresinden alabiliyor.



Pegasus Flynas anlaşmasını duyurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

İkisi de ~ 7 yıl önce
Nedense kravat takma özenini göstermemişler. İrana özenti mi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arabic ~ 7 yıl önce
Arapla anlaşma yapınca model böyle
İki ~ 7 yıl önce
Modaya uymuşlar
Ryd hty ~ 7 yıl önce
Riyad Hatay direkt uçuş biletimi pegasusun sayfasından alamıyorum aktarma çıkıyor yardımcı olacak varmı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öyle bir hat yok ~ 7 yıl önce
arkadaş haberi nerenizle okuyorsunuz adamlar yazmış tüm uçuşlar Sabiha gökçen aktarmalı görmüyormusun
Thy ~ 7 yıl önce
Türk hava yolları na okadar yalvarmamiza rağmen hatay cidde ucuslarini açması için takmadı bile nas açtı Allah razı olsun ne diyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 7 yıl önce
tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flynas ~ 7 yıl önce
Allah Flynas kabin ekibinden bizim ekiplerimizi korusun..kadınları çok şeytan...betrrin beteri karakterdeler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 7 yıl önce
niye nasıl bir durumla karşılaştın :))
demekki ~ 7 yıl önce
sorun sende..
Hadi hadi hadi ~ 7 yıl önce
Imzalayin abicim ekmek parası lazım. Ev alicaz kredi çekecez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen ~ 7 yıl önce
sen pegasusa bel baglarsan yanmışsın. Her an arkanı kollamak ve sacma sebep ve dedikodulardan işten atılmamak gibi stresslerle yaşamaya mahkum olursun. sürekli maaşından abuk subuk seylerden kırpılan maaşla da işler zor.
Fuar ~ 7 yıl önce
Pegasus neden Fuara katılma ihtiyacı hissetmedi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 7 yıl önce
Uçuş Ekibi 'ni taşıyan servis araçları bile enkaz bakımsız berbat durumda şoförlerin'de durumu ortada saldım çayıra mevlam hatıra Hesabı ,pgs ta gerçekten ciddi kriz var gibi görünüyor.
Zzz ~ 7 yıl önce
Resmen saçmalamışsin....Servisi hergün kullanıyorum...Gayet bakımlı ve problemsiz....
Pgs ~ 7 yıl önce
Zzzzıt sinek gibi vızıldadığın için bir şeyin farkında değilsin
Kokpit ~ 7 yıl önce
Bizim servis şirketi acemi şoför eğitim kursu gibi giren şoförlük öğrenip gidiyor yerine acemi geliyor , bu kurs haftalık ,Çan'ımız kime emanet .
Zzzz ~ 7 yıl önce
Helal.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 7 yıl önce
Hayirli ugurlu olsun iyi ucuslar diliyorum Pegasus ve flynas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 7 yıl önce
flynasın 320 leri var orada 320 bakımı da var niye 37 gönderdiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000