30 Temmuz 2020, Perşembe 13:00:11

Pegasus Covid-19'la mücadele için protokol imzaladı

Pegasus Hava Yolları, Avrupa Birliği Havacılık Emniyeti Ajansı ile Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi tarafından ortaklaşa yayınlanan “COVID-19 Havacılık Sağlık Emniyeti” protokolünü imzaladı.
  • Istifa
  • Güzel ülkemizin tek problemi iyi yöneticilerimizin olmaması.
  • Amerikan ekonomisi %32,9 alman ekonomisi %10,1 daraldı. Tarihi rekorlar kırıldı. Ama pandemi pegoyu teğet geçmiş. Görecez...
  • Hadi len
  • Personelinize uçuş öncesi test yaptırdığınızı duydum. Doğru ise tebtikler pegasus. Çalışanını ve yolcusunu koruyan şirket.
  • Thy ve yönetim kurulu dedikleri boş adamlar şu adamın ve holdingin tırnagı bile olamadınız.Bayrak taşıyıcıymış eziksiniz.Hepiniz birgün gidecek ve bu günlerde geçecek ve tüm çalışanlar arkanızdan bu günleri hatırlatıp ya beddua yada küfür edecek.Ama sizde nerde o karakter neyse.
  • Türk havacılığının en az 3 yılını etkileyecek yeni normaller belirleniyor ve göreceksiniz tedricen devreye girecek, kabullenilecek. Birileri sanmasınlar ki THY da değişim THY da kalır, bilakis THY nın yeni normalleri Türk havacılığının en üst çıtası konumunda olacaktır. Bundan dolayıdır ki hiçbir havacı ben nasılsa THY çalışanı değilim dememeli, havacılıkta birlik ruhunu kaybetmemelidir. İster kabul edin ister etmeyin, ister sevin yahut sevmeyin ancak şu gerçeği unutmayın, Türk sivil havacılığının lokomotifi THY nereye giderse diğer şirketler istemsiz aynı yolu takip edecektir. THY da hak kaybına uğrayan meslektaşlarınız için üzülmeyin, kendiniz için daha fazla üzülün. Bilin ki fırtına sizide vuracak ve bilin ki bugün sevgi pıtırcığı yöneticileriniz birer kurt kesilecek. Cümleten geçmiş olsun. İyi bayramlar dileriz...
  • Niye yayınlamıyorsun admin? Hisse 20 liraya düşsün de alalım dedik. Küfür mü ettik?
  • Kimler yeminli TK düşmanı acaba. Yazdıklarınızın 10'da birini personelleri mağdur etmiş şirketler kendisini iflas gösteren kaç şirketi yazabiliyorsunuz...
  • Tam bir üstad mason gibi giyimi hali tavrı verdiği mesajlar.Gözlerimle gördüm hosteslere elleriyle yolcudan kalan çöpleri toplatıyorlardı.Neymiş temizlik hizmeti alınmıyormuş böyle daha pratikmiş.Şimdi çark etmiş ama bu millet böyle numara çene masonların boş sözlerine prim vermez.

Pegasus Hava Yolları, Avrupa Birliği Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) ile Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi (ECDC) tarafından ortaklaşa yayınlanan COVID-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı. Hava yolu ile seyahat eden yolcuların ve havacılık personelinin COVID-19 pandemisiyle ilgili yönetimi için operasyonel bir kılavuz niteliğinde olan bu protokol, EASA ve ECDC’nin yolcular ve havacılık personelinin sağlık emniyetini sağlamak için tanımladığı önlemleri içeriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane, “Hep söylediğimiz gibi; Pegasus Hava Yolları olarak bizim en önemli değerlerimiz, misafirlerimiz ve çalışanlarımız. Bu sebeple COVID-19 önlemleri nedeniyle duran uçuşlarımız henüz başlamadan çok önce yeni düzenin gerekliliklerine ilişkin önlemlere odaklanmıştık. Çünkü daha sağlıklı ve güvenli bir seyahat için gerekli önlemleri almak ve kurallara uymak kritik bir önem taşıyor. İç ve dış hat uçuşlarımız başlamadan önce, misafirlerimizin ve çalışanlarımızın en sağlıklı ve güvenli şekilde uçmasını sağlamak için gerekli tüm önlemleri aldık. Şimdi COVID-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü'nü de imzaladık. Bu protokolü imzalayarak EASA standartlarına uyma sözümüzü veriyor, COVID-19 pandemisinin etkileri devam ederken daha sağlıklı ve emniyetli hava yolu seyahatleri için dünya genelinde ortak standartların oluşturulmasını destekliyoruz.” dedi.

Pegasus’un yol haritası: Hijyen, düzen, güven

Yeni dönemdeki yol haritaları hakkında da bilgi veren Mehmet T. Nane, “Pandemi sonrası yeni dönemdeki yol haritamızda öne çıkan 3 konu var: Hijyen, düzen ve güven. Türkiye’nin dijital hava yolu olarak; hijyen, düzen ve güvenin öne çıktığı bu yeni dönemde var gücümüzle çalışarak ülkemize, sektörümüze ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

EASA Direktörü Patrick Ky ise “Pegasus Hava Yolları’nın yolcularının ve çalışanlarının sağlık emniyetlerini güvence altına almak adına COVID-19 İçin Havacılık İşletmeleri Standartları protokolünü izlemesini ve EASA ile bu protokolü imzalamanın gereği olarak bu süreçte yaşadığı deneyimleri EASA ile paylaşacağını taahhüt etmesini memnuniyetle karşılıyoruz. İlgili önlemlerin eşgüdümlü olarak uygulanması, müşterilerin havayollarıyla yeniden uçmak için güvenini geri kazanması yönünde önemli bir adımdır” dedi.

Pegasus Covid-19'la mücadele için protokol imzaladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Nane ~ 4 yıl önce
Istifa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek problem ~ 4 yıl önce
Güzel ülkemizin tek problemi iyi yöneticilerimizin olmaması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The Capital ~ 4 yıl önce
Amerikan ekonomisi %32,9 alman ekonomisi %10,1 daraldı. Tarihi rekorlar kırıldı. Ama pandemi pegoyu teğet geçmiş. Görecez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yersen ~ 4 yıl önce
Hadi len

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Test ~ 4 yıl önce
Personelinize uçuş öncesi test yaptırdığınızı duydum. Doğru ise tebtikler pegasus. Çalışanını ve yolcusunu koruyan şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aycı medikal!!! ~ 4 yıl önce
Thy ve yönetim kurulu dedikleri boş adamlar şu adamın ve holdingin tırnagı bile olamadınız.Bayrak taşıyıcıymış eziksiniz.Hepiniz birgün gidecek ve bu günlerde geçecek ve tüm çalışanlar arkanızdan bu günleri hatırlatıp ya beddua yada küfür edecek.Ama sizde nerde o karakter neyse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biri demişti... ~ 4 yıl önce
Türk havacılığının en az 3 yılını etkileyecek yeni normaller belirleniyor ve göreceksiniz tedricen devreye girecek, kabullenilecek. Birileri sanmasınlar ki THY da değişim THY da kalır, bilakis THY nın yeni normalleri Türk havacılığının en üst çıtası konumunda olacaktır. Bundan dolayıdır ki hiçbir havacı ben nasılsa THY çalışanı değilim dememeli, havacılıkta birlik ruhunu kaybetmemelidir. İster kabul edin ister etmeyin, ister sevin yahut sevmeyin ancak şu gerçeği unutmayın, Türk sivil havacılığının lokomotifi THY nereye giderse diğer şirketler istemsiz aynı yolu takip edecektir. THY da hak kaybına uğrayan meslektaşlarınız için üzülmeyin, kendiniz için daha fazla üzülün. Bilin ki fırtına sizide vuracak ve bilin ki bugün sevgi pıtırcığı yöneticileriniz birer kurt kesilecek. Cümleten geçmiş olsun. İyi bayramlar dileriz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ky ~ 4 yıl önce
Niye yayınlamıyorsun admin? Hisse 20 liraya düşsün de alalım dedik. Küfür mü ettik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeminli TK düşmanları ~ 4 yıl önce
Kimler yeminli TK düşmanı acaba. Yazdıklarınızın 10'da birini personelleri mağdur etmiş şirketler kendisini iflas gösteren kaç şirketi yazabiliyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üstad ~ 4 yıl önce
Tam bir üstad mason gibi giyimi hali tavrı verdiği mesajlar.Gözlerimle gördüm hosteslere elleriyle yolcudan kalan çöpleri toplatıyorlardı.Neymiş temizlik hizmeti alınmıyormuş böyle daha pratikmiş.Şimdi çark etmiş ama bu millet böyle numara çene masonların boş sözlerine prim vermez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000