16 Nisan 2022, Cumartesi 11:12:39

Pegasus Çocuk Ormanı Oluşturacak

Pegasus Hava Yolları, 23-24 Nisan tarihlerinde Pegasus’la uçan her çocuğun biletini TEMA Vakfı aracılığıyla bir fidana, fidanları ise Pegasus Çocuk Ormanı’na dönüştürecek.
  • Şık hareketler bekliyoruz tüm şirketlerden Memleketin ihtiyacı var. Yaka yaka çöle çevirdiler
  • Personel para ver para ( etin ) kilosu 140 tl
  • Ağaç kesen zihniyete zeytinlikleri imara açan zihniyete kapak olsum

Pegasus Hava Yolları, 23-24 Nisan tarihlerinde Pegasus’la uçan her çocuğun biletini TEMA Vakfı aracılığıyla bir fidana, fidanları ise Pegasus Çocuk Ormanı’na dönüştürecek. Proje kapsamında toplam 15 bin fidan dikimi yapılacak.

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, 23-24 Nisan 2022 tarihlerinde Pegasus’la uçan her çocuğun biletini TEMA Vakfı aracılığıyla bir fidana dönüştürecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bağışlanacak fidanlarla Pegasus Çocuk Ormanı oluşturulacak. Bu tarihlerde Pegasus Hava Yolları ile uçan tüm 0-12 yaş arası çocuklar adına toplam 15 bin fidan dikimi yapılacak.

Pegasus Çocuk Ormanı projesini bir tanıtım filmiyle duyuran Pegasus Hava Yolları, filmde Atatürk’ün emaneti çocuklara sahip çıkmanın bu ülkenin geleceğine sahip çıkmaktan geçtiğini vurguluyor. İşte Pegasus'un Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya değer.” sözüyle biten o tanıtım filmi:
 

Pegasus Çocuk Ormanı Oluşturacak

Yorumlar

İşte böyle ~ 2 yıl önce
Şık hareketler bekliyoruz tüm şirketlerden Memleketin ihtiyacı var. Yaka yaka çöle çevirdiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçim mücadelesi ~ 2 yıl önce
Personel para ver para ( etin ) kilosu 140 tl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baskasina soyle. ~ 2 yıl önce
Etin kilosunu 140.00 TL Kim yaptiysa ona soyle. Pegasus ‘a degil. Pegasus agac dikiyor. Aferin. Agaclari kesmiyor, yakmiyor. Pegasus iyi isler yapiyor.
Fidan ~ 2 yıl önce
Ağaç kesen zihniyete zeytinlikleri imara açan zihniyete kapak olsum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000