10 Haziran 2022, Cuma 11:46:50

Pegasus 3 yeni hat açacak

Pegasus Hava Yolları üç yeni hat açmak için geri sayıma başladı.
  • Kapatılan hatlar da yazılıyor mu ?
  • Acil TJK açması lazım. TK,AJ uçakları full, fiyatlar yüksek. Alternatif şart
  • Uşak'a uçak Uşak'a
  • Atpl teoriyi anlayamadım ben, adam istihdamlar ile ilgili bişeyden bahsetmiş. Atpl nereden çıktı?
  • Gercekten piyasadaki tecrubesizlerin bir kismini her iki buyuk havayolu da toplasa zaten 7-8 aya tecrubeli saatine erisecekler bu issiz pilotlar. Her iki taraf da kazanmis olacak, 2023 te ucus rakamlari daha da artacak, zaten ise alim sureci line egitimi derken anca hazir olacak kokpit, daha beklenilen nedir anlam veremiyorum. Yabanci kokpit bu isin en en gecici, kalici olmayan cozumu.
  • Çalışanının en çok hakkını yiyen şirket aynı zamanda. Dün kazasındaki yolcu ile olan dava haberi de nedense bir anda sitenizden kaldırıldı. Manidar.
  • kocaeli cengiz topele gelen kazanır.
  • Buradan Pegasus yönetim kademelerine ve İk müdürüne sesleniyorum. Yabancı pilot istihdam etme planınız elinizde patlayacak arkadaşlar. Büyük çoğunlukla o insanlar çok yakın tarihte yurt dışında açılacak yeni iş ilanlarına hızlıca başvurarak daha iyi imkanlar için bu ülkeyi, yani sizleri terk edecekler ve çok kötü şekilde sıkışacaksınız. Pilot eksikliğinden dolayı seferlerinizi birer birer iptal etmek zorunda kalacaksınız. Bu yüzden azıcık gidişatı okuma beceriniz var ise tecrübesiz pilotlar için bir ilan açıp gerekirse belki 5-10 yıl boyunca firma değiştirmenin yasak olduğu bir sözleşmeyi de şart koşarak alım yaparsınız. Zaten almak için çok geç kaldınız ama yine de yol yakınken şu hatanızı bırakın ve acilen bünyenize taze insanları katın. Günümüz gidişatını okuyamamanız sizin hanenize mesleki başarısızlık olarak yazılacaktır.

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen’den Nur Sultan’a ve Rize/Artvin Havalimanı’na, Ankara’dan Bükreş’e uçmaya başlıyor.

Türkiye’nin dijital hava yolu Pegasus, her geçen gün yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Uçmanın herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus Hava Yolları; 22 Haziran 2022 itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen’den Nur Sultan’a, 3 Temmuz 2022 itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen’den Rize/Artvin Havalimanı’na, 4 Ağustos 2022 itibarıyla ise Ankara’dan Bükreş’e uçmaya başlayacak. Yeni İstanbul Sabiha Gökçen-Nur Sultan hattının biletleri 139,99 USD’den, İstanbul Sabiha Gökçen-Rize/Artvin Havalimanı hattının biletleri 759,99 TL’den, Ankara-Bükreş hattının biletleri ise 54,99 USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Misafirlerini 36’sı yurt içinde, 89’i yurt dışında olmak üzere toplam 47 ülkede 125 noktaya ulaştıran Pegasus Hava Yolları’nın yeni hatlarıyla ilgili detaylı bilgiye şirketin internet sitesinden ve Pegasus Mobil uygulamasından ulaşılabiliyor.

Pegasus 3 yeni hat açacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Peki kapatılan ~ 2 yıl önce
Kapatılan hatlar da yazılıyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 2 yıl önce
Acil TJK açması lazım. TK,AJ uçakları full, fiyatlar yüksek. Alternatif şart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 2 yıl önce
Uşak'a uçak Uşak'a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cadet ~ 2 yıl önce
Atpl teoriyi anlayamadım ben, adam istihdamlar ile ilgili bişeyden bahsetmiş. Atpl nereden çıktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercekten ~ 2 yıl önce
Gercekten piyasadaki tecrubesizlerin bir kismini her iki buyuk havayolu da toplasa zaten 7-8 aya tecrubeli saatine erisecekler bu issiz pilotlar. Her iki taraf da kazanmis olacak, 2023 te ucus rakamlari daha da artacak, zaten ise alim sureci line egitimi derken anca hazir olacak kokpit, daha beklenilen nedir anlam veremiyorum. Yabanci kokpit bu isin en en gecici, kalici olmayan cozumu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçmanın herkese hakkı dyen şirket ~ 2 yıl önce
Çalışanının en çok hakkını yiyen şirket aynı zamanda. Dün kazasındaki yolcu ile olan dava haberi de nedense bir anda sitenizden kaldırıldı. Manidar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmitli ~ 2 yıl önce
kocaeli cengiz topele gelen kazanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşsiz Ayjetli ~ 2 yıl önce
Buradan Pegasus yönetim kademelerine ve İk müdürüne sesleniyorum. Yabancı pilot istihdam etme planınız elinizde patlayacak arkadaşlar. Büyük çoğunlukla o insanlar çok yakın tarihte yurt dışında açılacak yeni iş ilanlarına hızlıca başvurarak daha iyi imkanlar için bu ülkeyi, yani sizleri terk edecekler ve çok kötü şekilde sıkışacaksınız. Pilot eksikliğinden dolayı seferlerinizi birer birer iptal etmek zorunda kalacaksınız. Bu yüzden azıcık gidişatı okuma beceriniz var ise tecrübesiz pilotlar için bir ilan açıp gerekirse belki 5-10 yıl boyunca firma değiştirmenin yasak olduğu bir sözleşmeyi de şart koşarak alım yaparsınız. Zaten almak için çok geç kaldınız ama yine de yol yakınken şu hatanızı bırakın ve acilen bünyenize taze insanları katın. Günümüz gidişatını okuyamamanız sizin hanenize mesleki başarısızlık olarak yazılacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 2 yıl önce
Muthiş bir yorum. Bu yönetimin komple degişmesi lazım az maaşa çok iş yaptırıyorlar
Ayjetlilere bir iki ~ 2 yıl önce
Senin nasıl atpl teoriyi geçtiğini herkes çok iyi biliyor
Boşver ~ 2 yıl önce
Pgs ye pilot olarak başvurmak yerine tk da kabine başvur. Aynı maaşa amerika falan görmüş olursun.
Ayjet ~ 2 yıl önce
Nasıl geçmiş arkadaşım? Sınıfta 6 ay yer dersi alarak jeppesen kitaplarıyla geçmiştik biz. Bilmediğimiz bişey mi var?
PGT ~ 2 yıl önce
Sirkette ilk kacanlarin yerli pilot oldugu gercegi...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000