02 Şubat 2018, Cuma 14:27:18

Pegasus 2018 hedeflerini açıkladı

Pegasus 2018 yıl sonu için temel operasyonel ve finansal performans göstergelerine ilişkin hedef ve beklentilerini paylaştı.
  • 2018 hedefleri 1) yolculardan hertürlü para almak 2)yolcu ile konuşma parası almak 3)uçak içi tuvalet ücreti almak 4)uçağa bakma parası almak 5)yolculardan para almanın yollarını bulmak.......para,para,para.toprak doyurur ancak A.S.
  • özel sektör turkiyede çok iyi işler yapmiştir..rahmetli turgut özal her zaman özel sektöru devreye almiştir..pegasus havayollari 5 uçak var iken ali sabanci satin aldi ve şu an geldiği nokta bellidir daha da buyusunler..
  • Pilotlariniz cok suratli inis yapiyor. Birdw sehirler arasi otobus firmalari nin ikrami var pegasuusun otobus firmali kadar kiymeti yokmu bir bardak cay .ucu bi arada kac kurus yakismiyor sirketinize belediye otobusu gibi ucaklariniz sayin ali beyyý .
  • Pegasus batsın..
  • Tebrik ederiz basarilarin devamini dilerim. Bu sene havacilik yili olacak.
  • Trabzon kazasindan sonra pegasusa binenin aklina sasarim
  • Yeni pilot alımlarında dünya rekoru sahibiler. 15dk’da teknik mülakat yapıyorlar. Uçak motorunu anlat desen yüzüne boş boş bakacak adamları topladılar. Çoluğumuz çocuğumuz o adamların kullandığı uçağa binecek. Ne kadar iş bulamamış adam varsa topluyor. Biraz ciddiye alın yaptığınız işi kardeşim. Aitbusta bir yere kadar kurtarır.
  • Yolcu sayin artacak vs vs guya ama bakalim essek gibi calistiracak pilot bulabilecek misin? Bunu bir dusun pegasus! Sunexe nasil ucus verirsin nasil sektor iptal edersin bunun hesabini yap pgs!
  • Gücünü operasyondan aldığını unutarak reorganizasyon yapan, sonrasında operasyonda kalan nitelikteki personel ile idare etmeye çalışan, sonuçlarını trabzondan başlayarak maalesef çoğu çıktıda gören ama göstermemeye çalışan pgs'de bu hedefleri de maksimum 2.çeyrek ortasında aşağı yönlü revize edeceklerdir.
  • Pegasusun artık haftada bir ams-esb arası ucması lazım thy uçacaktı sanırım unuttular bu önemli hattı .

Pegasus 2018 yıl sonu için temel operasyonel ve finansal performans göstergelerine ilişkin hedef ve beklentilerini paylaştı.

Buna göre Pegasus, 2018'de yolcu sayısında artışın çift haneli olarak yüzde 11-13 aralığında gerçekleşmesini bekliyor.

Kapasite artışı (ASK) öngörüsü de yüzde 11-13 aralığında.

Pegasus iç hat doluluk oranının yıllık bazda yatay kalmasını beklerken dış hat doluluk oranının yıllık bazda 1-2 puan artmasını bekliyor. Uçak başına kapasite kullanımı ise 12,1-12,4 blok saat olarak tahminlerdeki yerini aldı.

Düşük maliyetli modelle işletilen havayolu şirketi, iç hat birim gelirlerinde yıllık bazda 5-6 lira artış beklerken dış hatlarda 1-2 euro daralma bekliyor.

Şirket, FAVÖKÖ marjının yüzde 22,5-23,5 aralığında gerçekleşmesini öngörüyor.

Pegasus, 2018 yılı ortalama jet yakıtı fiyatının ton başına 632 dolar olmasını tahmin ediyor.

Pegasus 2018 hedeflerini açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Yolcu ~ 6 yıl önce
2018 hedefleri 1) yolculardan hertürlü para almak 2)yolcu ile konuşma parası almak 3)uçak içi tuvalet ücreti almak 4)uçağa bakma parası almak 5)yolculardan para almanın yollarını bulmak.......para,para,para.toprak doyurur ancak A.S.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gizli saklı mi alıyor? ~ 6 yıl önce
binme kardeşim, ne ka köfte o ka ekmek.... yürü git başka firmaya haaa yemiyorsa cebin dilini tut veya tükürdügünü yala... PGS kadar taş düşsün kafana.....
diğerleri ~ 6 yıl önce
Beğenmiyorsanız uçmazsınız olur biter. Otobüsten ucuza sıfır uçaklarla seyahat ediyor daha da söyleniyorsunuz. Bir iki saatlik uçuşta çay kahve içmezsen ölmezsin. Yok illa içeceğim diyorsan ver parasını iç. Yada ver 100 tl daha fazla tk yla uç. Sonuç olarak boş konuşma.
camarothy ~ 6 yıl önce
özel sektör turkiyede çok iyi işler yapmiştir..rahmetli turgut özal her zaman özel sektöru devreye almiştir..pegasus havayollari 5 uçak var iken ali sabanci satin aldi ve şu an geldiği nokta bellidir daha da buyusunler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akif deirmenci ~ 6 yıl önce
Pilotlariniz cok suratli inis yapiyor. Birdw sehirler arasi otobus firmalari nin ikrami var pegasuusun otobus firmali kadar kiymeti yokmu bir bardak cay .ucu bi arada kac kurus yakismiyor sirketinize belediye otobusu gibi ucaklariniz sayin ali beyyý .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Bazen pegasusta otobüsten daha ucuza bilet alabiliyorsun. Çay içmek istiyorsan 50 lira daha fazla verip THY ile 20 lira daha fazla verip otobüsle yolculuk yapabilirsin.
Off ~ 6 yıl önce
Yahu bir bitmediniz!!!
PGS BatSIN ~ 6 yıl önce
Pegasus batsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 6 yıl önce
Bu kadar insana siz mi bakacaksınız???
Hiç bir işin rast gitmesin, ~ 6 yıl önce
Ne diliyorsan beş misli başına gelsin....
Besbin misli ~ 6 yıl önce
Gelsin başına, sürün....
Mert ~ 6 yıl önce
Tebrik ederiz basarilarin devamini dilerim. Bu sene havacilik yili olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsanpilot ~ 6 yıl önce
Trabzon kazasindan sonra pegasusa binenin aklina sasarim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıl ~ 6 yıl önce
Trabzon kazasından sonra binmem diyorsunda thy yollarının yada diğer şirketlerin kaç tane kazası var ve pegasusun bir tane ölümlü kazası yok be kaza bu olabilir sen o zaman kendi uçağınla git
15 dk ~ 6 yıl önce
Yeni pilot alımlarında dünya rekoru sahibiler. 15dk’da teknik mülakat yapıyorlar. Uçak motorunu anlat desen yüzüne boş boş bakacak adamları topladılar. Çoluğumuz çocuğumuz o adamların kullandığı uçağa binecek. Ne kadar iş bulamamış adam varsa topluyor. Biraz ciddiye alın yaptığınız işi kardeşim. Aitbusta bir yere kadar kurtarır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
binme binme ~ 6 yıl önce
Hatta sülaleni de bindirme. ....
Yakinda ~ 6 yıl önce
Yolcu sayin artacak vs vs guya ama bakalim essek gibi calistiracak pilot bulabilecek misin? Bunu bir dusun pegasus! Sunexe nasil ucus verirsin nasil sektor iptal edersin bunun hesabini yap pgs!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen bir garip işsiz ~ 6 yıl önce
Pgs yönetimine öğütmü veriyorsun, özgüven falan değil bu resmen cahil cesareti pehhhh masallahhh
Keşke ~ 6 yıl önce
Gücünü operasyondan aldığını unutarak reorganizasyon yapan, sonrasında operasyonda kalan nitelikteki personel ile idare etmeye çalışan, sonuçlarını trabzondan başlayarak maalesef çoğu çıktıda gören ama göstermemeye çalışan pgs'de bu hedefleri de maksimum 2.çeyrek ortasında aşağı yönlü revize edeceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGS ~ 6 yıl önce
Emin misiniz? Gecen sene hedeflerini 3 kere yukari yönlü revize ettiler.
Keşke ~ 6 yıl önce
Biraz araştırsa idin garibim yaaaa, yorum heyecanı diyorum.... bir daha olmasın Ok!!!!
AG1910 ~ 6 yıl önce
Pegasusun artık haftada bir ams-esb arası ucması lazım thy uçacaktı sanırım unuttular bu önemli hattı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan Garson ~ 6 yıl önce
Hat full dolar dolmazsa euro
Aaa ~ 6 yıl önce
Şu an bunu fark etmişlerdir unuttuklarını kesin şaşkınlık vardır şimdi. Pazartesi olsa diye bakıyorlardır
Goerge ~ 6 yıl önce
Sen farketmişsin ya o yeter

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000