16 Haziran 2021, Çarşamba 09:17:05

Pegasus 15 uçağı daha operasyonlara dahil etti

Pegasus Hava Yolları yönetimi turizm sezonunun açılmasıyla birlikte park pozisyonunda tutulan uçaklarını operasyonlara dahil etme kararı aldı.
  • tk da sene sonuna kadar alım falan yok. pgs'de de olacağını sanmıyorum.. 2019da 5.9m yolcu sayısı şuan 2.1de, yeni cadetler de muhtemelen borçlarnı 20 senede falan anca öderler
  • Pegasusun 2022 yılı başında tecrübesi first officer ilanı açma ihtimali var mıdır?
  • Sabiha Gökçen havalimani da 5 adet Boeing 737.800 motorları kapalı bekliyor bu uçaklar filodan çıkabilir yerlerine 320 neo ve 321 ne gelecek.
  • Sırf laf olsun diye gidicez ayakları yapmalar filan sizin yerinizde olsam öpüp başıma koyarım bayrak taşıyıcı şirketi. Patron şirketlerinde neler neler döner kimsenin haberi olmaz o hatayı yapıp gelirseniz görürsünüz. THY 77 filodan kaptan yapıcaz diye çağrılan insanlara bir telefon açıp sorun. Son durumları nedir diye
  • Hadi şu pilot alımlarını aç artık PGS!
  • Burada berbat gelmeyin
  • Kötü yönetim ve şeffaf olmayan iletişim sayesinde aidiyeti bitirdiler TKda. Bunun semeresi çekilir mutlaka. Keşke sxs ve pgs kadar açık ve dürüst olunsaydı.
  • hadi verin şu uçakları uçalım artık paslandık ya
  • tebrikler bu süreci tk dan daha iyi yönettiğini duyuyoruz. pilot alımı olursa çok kişinin gelmek isteyeceğini düşünüyorum zira burda herkesi yıldırdılar

Pegasus Hava Yolları yönetimi turizm sezonunun açılmasıyla birlikte park pozisyonunda tutulan uçaklarını operasyonlara dahil etme kararı aldı.

Covid-19 pandemisi nedeniyle yolcu sayısındaki düşüş ve yetersiz talep nedeniyle hava yolu şirketleri çok sayıda uçağını operasyonlardan çekerek park pozisyonuna almıştı. Turizm sezonunun açılmasıyla beraber yaşanması beklenen talep artışını öngören Pegasus, park pozisyonundaki uçaklarını yeniden uçuşlara başlatacak.

Park pozisyonunda bulunan 3 Boeing 737-800 ile 12 Airbus 320-200 tipi uçağı yaz sezonuna hazır hale getiren Pegasus'un park halindeki 5 B737-800 uçağını da ilerleyen günlerde aktif olarak operasyonlara dahil etmesi bekleniyor.

Pegasus 15 uçağı daha operasyonlara dahil etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

FO 737 ~ 3 yıl önce
tk da sene sonuna kadar alım falan yok. pgs'de de olacağını sanmıyorum.. 2019da 5.9m yolcu sayısı şuan 2.1de, yeni cadetler de muhtemelen borçlarnı 20 senede falan anca öderler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BE90 ~ 3 yıl önce
Pegasusun 2022 yılı başında tecrübesi first officer ilanı açma ihtimali var mıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ~ 3 yıl önce
3 yıl pilot alımı yapmayacaklar. Kendi cadetleri var.
... ~ 3 yıl önce
Hayırdır insan kaynaklarıyla mı konuşuyorum
Cevap ~ 3 yıl önce
Garip gelecek belki ama evet :)
Saw ~ 3 yıl önce
Sabiha Gökçen havalimani da 5 adet Boeing 737.800 motorları kapalı bekliyor bu uçaklar filodan çıkabilir yerlerine 320 neo ve 321 ne gelecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk cılar cidden komikler ~ 3 yıl önce
Sırf laf olsun diye gidicez ayakları yapmalar filan sizin yerinizde olsam öpüp başıma koyarım bayrak taşıyıcı şirketi. Patron şirketlerinde neler neler döner kimsenin haberi olmaz o hatayı yapıp gelirseniz görürsünüz. THY 77 filodan kaptan yapıcaz diye çağrılan insanlara bir telefon açıp sorun. Son durumları nedir diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cadet ~ 3 yıl önce
Hadi şu pilot alımlarını aç artık PGS!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umutfakirekmek ~ 3 yıl önce
O iş yıllarca bitti unutun. Dışarıda 3 kuruşa çalışacak 3-4 bin lisanslı adam var. Boşuna beklemeyin. Sizi eğitmekle kimse uğraşmaz.
Pgs ~ 3 yıl önce
Burada berbat gelmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost ~ 3 yıl önce
Kötü yönetim ve şeffaf olmayan iletişim sayesinde aidiyeti bitirdiler TKda. Bunun semeresi çekilir mutlaka. Keşke sxs ve pgs kadar açık ve dürüst olunsaydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
come on ~ 3 yıl önce
hadi verin şu uçakları uçalım artık paslandık ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 3 yıl önce
737’ler eskimedi mi?
tk fo ~ 3 yıl önce
tebrikler bu süreci tk dan daha iyi yönettiğini duyuyoruz. pilot alımı olursa çok kişinin gelmek isteyeceğini düşünüyorum zira burda herkesi yıldırdılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 3 yıl önce
Komedi algi cabasi. Olsun sen de bu ulkenin vatandasisin:))
Değişik ~ 3 yıl önce
Hep laftasınız hadi gidelim diyince tk iyi abi yhaa

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000