17 Ocak 2010, Pazar 08:00:02

Patronlar Adana Havalimanı'nı tartıştı

Adana Güç Birliği Platformu, bölgeye yapılacak yeni havaalanı nedeniyle pozisyonu kamuoyunda tartışma konusu olan Adana Havalimanı için bir araya geldi...
  • Sevgili Arkadaşım Hatayın kendi havalimanı var bu birincisi. İkincisi ben şehir nüfuslarından bahsediyorum, niğde ilimizin şehir nüfusu 150 bin, osmaniyede 330 bin. Yani bir Mersin etmiyorlar. Benim demek isteiğim şu Adana Mersin arasına yapılacak havalimanından hem Adanalı hem Tarsuslu hem Mersinli faydalanır. Yani toplamda 3m miyonya yakın insan. Hem ortaya yapılacak havalimanı için senin dediğin sebepler için bir engel değil. Yani Ankara Esenboğahnın merkeze uzaklığı 45 dakika değilmi, Adana Merkezede yarımsaat uzaklık fazla mı?
  • Adana Havalimanı kavşağından yarım satte nayola mı? nasıl yani buna kargalar güler...
  • sayin arkadaslar yeni yapilacak havalimani cukorava bolgesi icin iyidir cunku tam allah var adana havalimani olmasaydi bizler dahada eziyet cekerdik ama adana havalimani sehrin tam ortasinda ucaklar binani uzerinden iniyor belki yeni olacak havalimani hem kucuk hemde buyuk ucaklar iner birde oyle bakalim ( ilk defa yaziyorm yanlisim varsa simdide ozur dilerim)
  • Arkadaş, sen mersinliye laf yetiştirmeden önce, o adananın girişine bir bak. hiç mi utanmıyorsun kendi şehrinden? hangi şehirde havaalanı çarşının ortasındadır? son seyahatimde havaalanından ana yol kavşağına 30 dakkada ulaştım. adanadan çıkış ile 50 dakka. neyini savunuyorsun o şehrin? girişi utanç verici, yapılaşma utanç verici. 5 seneye uçak inmez artık oraya.
  • Adana Havalimanı Sadece Adana'ya hizmet etmiyor. Adana, Hatay, Osmaniye, Niğde ve bu illere bağlı ilçeler. Senin 600.000 lik nüfüsun önemli değil. Yumurtalık-Ceyhan enerji üssü olarak yapılanmaya gidiliyor ama sen sadece Kendi bencil amaçların için Mersin dersen işte bu Ülkeyi ne kadar düşündüğünü gösteriyor. Önce bir araştırsan düşünsen yorumlasan ne güzel olur değil mi?
  • Yeni yapılacak çukurova havalimanı için en güzel yer Tarsus'tur. Ben bir Mersinli olarak Adanalıların bu bencilliği bırakıp şehirlerinden ziyade ülkeyi düşünmelerini rica ediyorum Nitakim komşu kentler olan 320 bin nüfuslu Tarsus ve 623 bin nüfuslu Mersin şehirlerine de hizmet etecek büyük bir havalimanı Tarsus şehrine yapılmalı. Nitekim Tarsus Adanaya da yarım saat, Mersin'e de yarım saat. Böylece kapasitesi yüksek ve 3 şehir tarafından kullanılabilecek bir havalimanı yapılmış olur

Adana Güç Birliği Platformu, bölgeye yapılacak yeni havaalanı nedeniyle pozisyonu kamuoyunda tartışma konusu olan Adana Havalimanı için bir araya geldi.

Seyhan Oteli’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya Vali İlhan Atış, Ak Parti Adana Milletvekilleri Vahit Kirişçi, Necdet Ünüvar, Ali Küçükaydın, Fatoş Gürkan Zopçuk, MHP Adana Milletvekilleri Kürşat Atılgan, Adana Barosu Başkanı Aziz Erbek, Adana Güç Birliği Platformu Başkanı Prof. Dr. Hamit Serbest, ASO Başkanı Ümit Özgümüş, ATB Başkanı Muammer Çalışkan, DASİFED Başkanı Süleyman Onatça, ADSİAD Başkanı Cahit Sınmaz, ÇUGİAD Başkanı Tarkan Kulak, AGİAD Başkanı Mehmet Faruk Işıkay, MÜSİAD Adana Şube Başkanı Bilal Nadir Gök ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir katıldı.

Toplantıda, Adana Havalimanı’nın mevcut durumunun en iyi seviyeye çıkartılması için, yapılması gereken konular üzerinde durulduğu bildirildi.

Patronlar Adana Havalimanı'nı tartıştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili Arkadaşım Hatayın kendi havalimanı var bu birincisi. İkincisi ben şehir nüfuslarından bahsediyorum, niğde ilimizin şehir nüfusu 150 bin, osmaniyede 330 bin. Yani bir Mersin etmiyorlar. Benim demek isteiğim şu Adana Mersin arasına yapılacak havalimanından hem Adanalı hem Tarsuslu hem Mersinli faydalanır. Yani toplamda 3m miyonya yakın insan. Hem ortaya yapılacak havalimanı için senin dediğin sebepler için bir engel değil. Yani Ankara Esenboğahnın merkeze uzaklığı 45 dakika değilmi, Adana Merkezede yarımsaat uzaklık fazla mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adana Havalimanı kavşağından yarım satte nayola mı? nasıl yani buna kargalar güler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayin arkadaslar yeni yapilacak havalimani cukorava bolgesi icin iyidir cunku tam allah var adana havalimani olmasaydi bizler dahada eziyet cekerdik ama adana havalimani sehrin tam ortasinda ucaklar binani uzerinden iniyor belki yeni olacak havalimani hem kucuk hemde buyuk ucaklar iner birde oyle bakalim ( ilk defa yaziyorm yanlisim varsa simdide ozur dilerim)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaş, sen mersinliye laf yetiştirmeden önce, o adananın girişine bir bak. hiç mi utanmıyorsun kendi şehrinden? hangi şehirde havaalanı çarşının ortasındadır? son seyahatimde havaalanından ana yol kavşağına 30 dakkada ulaştım. adanadan çıkış ile 50 dakka. neyini savunuyorsun o şehrin? girişi utanç verici, yapılaşma utanç verici. 5 seneye uçak inmez artık oraya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adana Havalimanı Sadece Adana'ya hizmet etmiyor. Adana, Hatay, Osmaniye, Niğde ve bu illere bağlı ilçeler. Senin 600.000 lik nüfüsun önemli değil. Yumurtalık-Ceyhan enerji üssü olarak yapılanmaya gidiliyor ama sen sadece Kendi bencil amaçların için Mersin dersen işte bu Ülkeyi ne kadar düşündüğünü gösteriyor. Önce bir araştırsan düşünsen yorumlasan ne güzel olur değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yeni yapılacak çukurova havalimanı için en güzel yer Tarsus'tur. Ben bir Mersinli olarak Adanalıların bu bencilliği bırakıp şehirlerinden ziyade ülkeyi düşünmelerini rica ediyorum Nitakim komşu kentler olan 320 bin nüfuslu Tarsus ve 623 bin nüfuslu Mersin şehirlerine de hizmet etecek büyük bir havalimanı Tarsus şehrine yapılmalı. Nitekim Tarsus Adanaya da yarım saat, Mersin'e de yarım saat. Böylece kapasitesi yüksek ve 3 şehir tarafından kullanılabilecek bir havalimanı yapılmış olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000