27 Şubat 2013, Çarşamba 08:14:57

PATRIOTLARI YOK EDECEK UÇAK!

Rusya Hava Kuvvetleri, Amerikan Patriot füzesavar sistemlerini anında tespit ederek imha edecek füze taşıyabilen özel bir uçak üretiyor.
  • E, Amerikalılar bize nezaman işimize yarayacak birşey yolladılar, yada izin verdiler. İnşallah bize kakalamazlar, yada satmazlar. Değişik süreç orduya bağışlanan benzinli kamyonların yedek parça tedariği sırasında olmuştur . Asıl sıkıntı savunma sistemleri ilk hedef alınan yerlerdir. Şuanda kürecikte Yüzlerce amerikan askeri görev yapmakta ve neredeyse 2. incirlik üssü olmaktadır. Burda neler oluyor? diye soranlardan hiçbiri yanıtını alamamıştır, 'gizlilik' adı altında Türkiyeyi yine 'Jüpiter füzeleri' nde oldugu gibi taşeron olarak kullanılmaktadır. KULLANDIRILMAKTADIR.. Bknz jüpiter füzeleri: http://imageshack.us/photo/my-images/151/88152077en7.jpg/
  • bu tip konular hepimizin cebindeki paraya ve geleceğimize balta vuruyor. Biri zehiri diğeri panzehiri üretiyor. ( zehiri üretmesen panzehirede ihtiyaç kalmaz ve parada harcanmaz )
  • Uçakmı füzemi? Bi karar verin.
  • %100 Votka ile çalışıyordur. Göz boyamak için yapılmış laflar. Kısaca hikaye.

İzvestia gazetesine konuşan askeri bir kaynak, "Bu uçak Amerikan Patriot sistemlerini bile tespit ederek imha etme gücüne sahip. Suriye'deki iç savaş yüzünden Türkiye topraklarında yerleştirilen Patriot sistemleri de etkisiz hale getirilebilir" diye konuştu.

Uçağın uçuş denemesi Mayıs ayında sonlandırılacak. (Sabah)

PATRIOTLARI YOK EDECEK UÇAK!

Yorumlar

Jüpiter Füzeleri ~ 11 yıl önce
E, Amerikalılar bize nezaman işimize yarayacak birşey yolladılar, yada izin verdiler. İnşallah bize kakalamazlar, yada satmazlar. Değişik süreç orduya bağışlanan benzinli kamyonların yedek parça tedariği sırasında olmuştur . Asıl sıkıntı savunma sistemleri ilk hedef alınan yerlerdir. Şuanda kürecikte Yüzlerce amerikan askeri görev yapmakta ve neredeyse 2. incirlik üssü olmaktadır. Burda neler oluyor? diye soranlardan hiçbiri yanıtını alamamıştır, 'gizlilik' adı altında Türkiyeyi yine 'Jüpiter füzeleri' nde oldugu gibi taşeron olarak kullanılmaktadır. KULLANDIRILMAKTADIR.. Bknz jüpiter füzeleri: http://imageshack.us/photo/my-images/151/88152077en7.jpg/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amaç ne ?? ~ 11 yıl önce
bu tip konular hepimizin cebindeki paraya ve geleceğimize balta vuruyor. Biri zehiri diğeri panzehiri üretiyor. ( zehiri üretmesen panzehirede ihtiyaç kalmaz ve parada harcanmaz )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 11 yıl önce
Uçakmı füzemi? Bi karar verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 11 yıl önce
%100 Votka ile çalışıyordur. Göz boyamak için yapılmış laflar. Kısaca hikaye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000