22 Ocak 2020, Çarşamba 09:03:36

Pasaport polisinin üniformaları yeniden değişti

İstanbul Havalimanı'nda görev yapan pasaport polisleri, yeni kıyafetleri ile çalışmaya başladı. Pasaport polislerinin turkuaz renkli yeni kıyafetlerinin üzerinde "Türkiye" yazısı dikkat çekti.
  • Bazı arkadaşlar İngilizce şart değil gibi yorum yapmışlar. Saçmalamayın lütfen. Dünya dili şuan İngilizcedir ve dünyadaki tüm pasaport polisleri İngilizce bilir ve kendi dilini anlamayan insanlarla İngilizce konuşur. Bu Hollanda’da, Mozambik’te Uganda’da hep böyle yalnızca Türkiye hariç. Neden çünkü arkadaşlarımızın İngilizce lisanları çok yetersiz. Gezdiğim 60 ülkeden pasaport polisi İngilizce konuşamayan 2 ülke var. Çin ve Türkiye
  • Singapur da takim elbise giyiyorlar gorevliler, en guzeli turizm polisinin acik renklerde olmali, cok kotu tasarim, ingilizce de olmazsa olmaz olmali
  • Polislerin elinden şu pasaport islerini almak gerekiyor.Emniyete bagli baska bir birim olabilir.Yurt disindaki gibi kabindeki pasaport gorevlisini izleyen bir kisi hatta onuda denetleyen baska bir amir olmasi gerrkir..uniformalar zaten zevksizlik abidesi ona suphe yok.
  • Italyanlarmi yapmis tasarimi ?
  • Olmamış
  • Bayan polisler çok çekici olmuş. Suç işleyesim geldi görünce
  • gumruk polisleri uniformasi caydirici guclu dosta guven vermeli .. alman, norvec gumruk polisleri uniformasi ozel birlik uniformasi gibi .. ozelikle de secilen memurlar da kadin erkek demeden min 1.80 boyunda .. burda amac guler yuzle turist karsilamak degil . Ulkenin sinirlari korumaktir, biraz caydirici olmali guclu gorunmeliler .tum memur kardeslerimize kolayliklar ..
  • Pasaport polisi A101 renginde Narkotik polisi Bim renginde, Çevik kuvvet bornozoğullari renginde olsun
  • Üniformalardan anlamam. Neticede modacı değilim. Ama bir ayrıntı dikkatimi çekti. Türkçe olarak " Türkiye " yazması üniformanın üstünde iyi olmuş. Nereye uçtuğunun farkında olmadan uçan yolcu artık polis sayesinde nerede olduğunu, üniformanın üzerindeki " Türkiye " etiketinden farkında olacak ve polisin de hangi ülke polisi olduğunu anlayacak. Çok parlak bir fikir. ( ! ) Bravo .....
  • Akp nin emriyle kac turk vatandasinin pasaportuna el koyacaklar acaba. Gucleri bir rahip Brunson a yetmemisti. Ama mesele turk vatandasi olunca bizim kedi devlet oluyor kaplan.

İstanbul Havalimanı'nda görev yapan pasaport polisleri, yeni kıyafetleri ile çalışmaya başladı. Pasaport polislerinin turkuaz renkli yeni kıyafetlerinin üzerinde "Türkiye" yazısı dikkat çekti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı üzerine geçen ay Emniyet Genel Müdürlüğü Hudut Kapıları Daire Başkanlığı, pasaport polislerinin kıyafetlerinde değişikliğe gitti. Havalimanındaki yaklaşık 600 pasaport polisi, 278 gidiş-geliş bankosunda, üzerinde "Türkiye" yazılı kıyafetleri ile yolculara hizmet veriyor.

Geçen ay değişen ve Ankara Esenboğa Havalimanı'nda kullanılmaya başlanan turkuaz renkli kıyafetlerinin ön kısmında "Turkey" yazısı yer alıyordu. Kıyafetlerde bulunan "Turkey" yazısı eleştirilere neden olunca değişikliğe gidilerek "Turkey" yerine "Türkiye" yazısı kullanılmaya başlandı.







Pasaport polisinin üniformaları yeniden değişti

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Tabiki İngilizce şart ~ 4 yıl önce
Bazı arkadaşlar İngilizce şart değil gibi yorum yapmışlar. Saçmalamayın lütfen. Dünya dili şuan İngilizcedir ve dünyadaki tüm pasaport polisleri İngilizce bilir ve kendi dilini anlamayan insanlarla İngilizce konuşur. Bu Hollanda’da, Mozambik’te Uganda’da hep böyle yalnızca Türkiye hariç. Neden çünkü arkadaşlarımızın İngilizce lisanları çok yetersiz. Gezdiğim 60 ülkeden pasaport polisi İngilizce konuşamayan 2 ülke var. Çin ve Türkiye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBA USA ~ 4 yıl önce
Singapur da takim elbise giyiyorlar gorevliler, en guzeli turizm polisinin acik renklerde olmali, cok kotu tasarim, ingilizce de olmazsa olmaz olmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis ~ 4 yıl önce
Polislerin elinden şu pasaport islerini almak gerekiyor.Emniyete bagli baska bir birim olabilir.Yurt disindaki gibi kabindeki pasaport gorevlisini izleyen bir kisi hatta onuda denetleyen baska bir amir olmasi gerrkir..uniformalar zaten zevksizlik abidesi ona suphe yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 4 yıl önce
Italyanlarmi yapmis tasarimi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 4 yıl önce
Olmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bayan polisler ~ 4 yıl önce
Bayan polisler çok çekici olmuş. Suç işleyesim geldi görünce

Yanıtla

Kalan karakter 1000
daha guclu ve donanimli olmali ~ 4 yıl önce
gumruk polisleri uniformasi caydirici guclu dosta guven vermeli .. alman, norvec gumruk polisleri uniformasi ozel birlik uniformasi gibi .. ozelikle de secilen memurlar da kadin erkek demeden min 1.80 boyunda .. burda amac guler yuzle turist karsilamak degil . Ulkenin sinirlari korumaktir, biraz caydirici olmali guclu gorunmeliler .tum memur kardeslerimize kolayliklar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
COLOR ~ 4 yıl önce
Pasaport polisi A101 renginde Narkotik polisi Bim renginde, Çevik kuvvet bornozoğullari renginde olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 4 yıl önce
Üniformalardan anlamam. Neticede modacı değilim. Ama bir ayrıntı dikkatimi çekti. Türkçe olarak " Türkiye " yazması üniformanın üstünde iyi olmuş. Nereye uçtuğunun farkında olmadan uçan yolcu artık polis sayesinde nerede olduğunu, üniformanın üzerindeki " Türkiye " etiketinden farkında olacak ve polisin de hangi ülke polisi olduğunu anlayacak. Çok parlak bir fikir. ( ! ) Bravo .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avusturyali ~ 4 yıl önce
Akp nin emriyle kac turk vatandasinin pasaportuna el koyacaklar acaba. Gucleri bir rahip Brunson a yetmemisti. Ama mesele turk vatandasi olunca bizim kedi devlet oluyor kaplan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi oradan ~ 4 yıl önce
Saçmalama özgürlüğü insan haklarından mı kaynaklanıyor yoksa

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000