06 Ağustos 2010, Cuma 08:15:20

Pasaport fiyatları düştü, vatandaş yurtdışına açıldı...

Pasaport cüzdan bedeli ile çıkış harçlarındaki yarı yarıya indirimler, tur paketlerinin geçen seneki fiyatlarda olması ve Avro kurunun düşmesinin bu yıl yurtdışı turlarını cazip hale getirdiği belirtiliyor. Tatilcinin kazancının 150 TL ila 400 TL arasında değiştiği ifade ediliyor.
  • Imzalar atildi ama hala hareket yok ?
  • Baslik: Pasaport fiyatlari dustu vatandas yurtdisina acildi. --Birde pasaport fiyatlari gercekten makul bir fiyata gelse o zaman memlekette adam kalmayacak. Avrupalilarinda korktugu bu zaten.

 Yurtdışına seyahat edenlerin ve tatilini yurt dışında geçirmek isteyenlerin sürekli yakındıkları pasaport cüzdan bedeli ve çıkış harç ücretlerinin neredeyse yarı yarıya indirilmesinin, tatilini yurtdışında yapmayı planlayanların yüzünü güldürdüğünü söyleyen seyahat acenteleri, pasaport bedeli ve çıkış harçlarındaki indirimle, tatilcinin kazancının 150 TL ila 400 TL arasında değiştiğine işaret ediyorlar.

Kriz nedeniyle geçen seneki fiyatlara zam yapılmaması, ekonomik yurtdışı tur seçeneklerine fırsat verirken, bunun yanında Avro’nun düşmesinin de ekstra bir indirimi beraberinde getirdğini ifade eden acenteciler, tüm bunların yanına, bankaların 0,49-1,59 arasında değişen ve 60 aya varan vadelerle verdikleri tatil kredileri de eklenince tatil fikrinin cazipleştiğini kaydediyorlar.

Yurtdışı turlarda önemli acentelerin başında gelen Prontotour, tercihlerini vize ücreti istemeyen ülkelerden yana kullanarak, tatil bütçesini bu avantajlarla birlikte daha ekonomik hale getiren tatilcilere, tur paketlerinde peşin fiyatına 12 taksite varan seçeneklerin yanında, ödemelerde erteleme fırsatı da sunuyor. Prontotour gibi diğer acenteler de bu avantajları tatilci/tüketicinin dikkatine sunarak müşeri çekmeye çalışıyorlar.
 

Pasaport fiyatları düştü, vatandaş yurtdışına açıldı...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Imzalar atildi ama hala hareket yok ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Baslik: Pasaport fiyatlari dustu vatandas yurtdisina acildi. --Birde pasaport fiyatlari gercekten makul bir fiyata gelse o zaman memlekette adam kalmayacak. Avrupalilarinda korktugu bu zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000