19 Haziran 2017, Pazartesi 13:32:47

Paris Air Show'da ilk imzalar atıldı

Uçak kiralama devi GECAS, Boeing'in tek koridorlu yeni gözdesi B737 MAX 10 alımı için yeni bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

Uçak kiralama devi GECAS, Boeing'in tek koridorlu yeni gözdesi B737 MAX alımı için yeni bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

Fransa'nın başkentinde gerçekleştirilen Paris Air Show 2017'de imzalanan anlaşmayla GECAS (GE Capital Aviation Services), 20 adet Boeing 737 MAX 10 alımı konusunda mutabakat sağladı.

Anlaşma hakkında açıklamada bulunan GECAS Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Alec Burger, "Yapılan bu anlaşma neticesinde 737 MAX 10'un sunduğu geleceğin teknolojisini müşterilerimizle paylaşmayı hedefliyoruz. Bu uçakların artan kapasitesi ve CFM International LEAP-1B tipi motorları ile uyumu sayesinde müşterilerimize bir çok avantaj sunmak istiyoruz" dedi.

GECAS, 170 adetlik Boeing 737 MAX 10 siparişiyle bu alanda lider konumda bulunuyor.

Boeing Ticari Uçaklar Başkanı ve CEO'su Kevin McAllister da "Basitçe söylemek gerekirse, 737 MAX 10 tek koridor sektörünün şimdiye kadar gördüğü en karlı uçak olacak" dedi. McAllister, GECAS'ın kendilerine duyduğu güven nedeniyle minnettar olduklarını da belirtti.

737 MAX, Boeing'ın "en hızlı satışı yapılan uçak" ünvanına sahip uçak olarak da tarihe geçti.

Paris Air Show'da ilk imzalar atıldı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000