25 Mart 2010, Perşembe 08:08:06

PARAŞÜTLE OTOGARA İNDİ!

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, kendisine ait yamaç paraşütüyle havalanan Alman paraşütçü 34 yaşındaki Thomas Slhubert, ters rüzgara kapılıp kontrolü kaybedince paraşütüyle Şehirlerarası Otobüs Terminali içinde bulunan elektrik direğine takıldı.
  • kullandıgınız fotografta serbest parasutcu var.yamac parasutcu koysaydınız daha ıyı olurdu;)
  • Gecmis olsun, Alanya'mizda yamac parasutu yapildigini ogrenmis oldum.

Paraşütün tellere çarpmasıyla yere atlayan Slhubert, şans eseri akıma kapılmaktan kurtuldu.

Almanya'dan tatil için Alanya'ya gelen Thomas Slhubert, Hıdır İlyas Mevkii'nde bulunan yamaç paraşütü pistinden kendisine ait yamaç paraşütüyle atlayış yaptı. Slhubert'in paraşütü, uçuş sırasında bir anda ters esen rüzgarın etkisiyle kontrolden çıkarak deniz kenarında bulunan pist yerine Alanya Otobüs Terminali'ne doğru yön değiştirdi. Kontrolden çıkan paraşütü terminal meydanına indirmek isteyen Alman turist, bunda da başarılı olamadı ve paraşüt otogar içindeki elektrik direğine takıldı.

Paraşütün tellere çarpmasıyla yere atlayan Slhubert şans eseri elektrik akımına kapılmaktan kurtuldu. Tellerde asılı kalan paraşüt ise elektrik şartellerinin kapatılmasıyla Alanya İtfaiye Müdürlüğü tarafından indirildi.

Kendisiyle birlikte paraşütünün de zarar görmeden kurtulmasına çok sevindiğini belirten Slhubert, “Dağdan atlayış yaptım. Esintinin yön çevirmesiyle zorlanmaya başladım. Ben de otogara inmek istedim. Bu sırada otogar üzerinde de esinti olduğu için hakimiyeti iyice kaybettim. Elektrik akımına kapılmadan kendimi yere bıraktım. İlk defa böyle bir olay yaşadım” diye konuştu.

Slhubert, kendisine yardım eden itfaiye erleri ve otogar müdürü Nurettin Bulut'a teşekkür etti.

(Hürriyet)

PARAŞÜTLE OTOGARA İNDİ!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
kullandıgınız fotografta serbest parasutcu var.yamac parasutcu koysaydınız daha ıyı olurdu;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gecmis olsun, Alanya'mizda yamac parasutu yapildigini ogrenmis oldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000