20 Mayıs 2016, Cuma 09:24:19

Paraşütçüleri taşıyan uçak düştü

Amerika Birleşik Devletlerinde facianın eşiğinden dönüldü. California'da Skydiving yapan sporcuları taşıyan uçak düştü.
  • Dünya uzerınden uretılen bütün C208 B uçakları buz havalıların bıldıgı üzere tek motorludur. Yenı uretım bır C208 varsa ve bu 2 veya daha çok motorlu ıse bunu bılemeyız. Bizi lütfen bılgılendırın. Lakın yazdığınız yazı ile koymuş olduğunuz görüntüler bırbırını tutmuyor. Tek motorlu olan bır uçağın motorlarından bırı durdu dıye yazıyor olmanız HAVACILIK konusunda kı eksıklıgınızı göstertmektedir.
  • 2016 ucak kazalarin yilli, nerdeyse her ay ucak cakiliyor :(
  • Bu mucize bir şey.
  • İnmeden neden paraşütleri ile atlamamışlar acaba? Daha hafif bir iniş olurdu.
  • Bence 4 numaralı motor ariza yaptı... hey allahım ya..
  • valla çok sakinler tebrik etmek lazım. pilot çok iyi iş çıkartmış uçak müsaade etmiş.
  • Güzel bir iniş olmuş, iyi bir arazi seçmiş, muhtemelen iniş alanı durmasına yetmediği için engele çarparak ters dönmüş. Yangın çıkmadığı için şanslılar. Ayrıca bu uçak sinle engine dir sayın airport. Türkiyede de bu uçaklar THK bünyesinde paraşüt atlayışlarında kullanılıyor. Özel sektördekilerin bir kısmı amfibik. Henüz ciddi bir kazaları yok. 20 yıldır THK envanterinde olan 2 tane var. Ama ne yazık ki son yıllarda THK nın iflas etmesiyle ( kim ne derse desin iflas etmiştir ve son günlerde yapılmaya çalışılan işten çıkarmalar yada başka önlemler çözüm olmayacaktır. Çünkü çağın gerisinde kalmış, memur zihniyetli personellerle ve işin ehli olmayan idarecilerle ve hayır kurumu görüntüsüyle bu kurum kurtulmaz ve derhal tasviye edilip kapatılmalıdır) verimli olarak kullanılmamaktadır. Bunu yazan eski ama iyi bir paraşütçü ve şu an pilot. Okuyana da okumayana da hayırlı olsun :)
  • Noluyor ya dün bugün kaç uçak helikopter düştü sanırım 5 i geçti

Amerika Birleşik Devletlerinde facianın eşiğinden dönüldü. California'da Skydiving yapan sporcuları taşıyan uçak düştü.

Lodi havalanından havalanan Cessna 208 B tipi uçağın havalandıktan kısa bir süre sonra motorunda arıza çıktı. Pilot havaalanına geri dönmeyi başaramayınca uçak düştü.

Panik anları sporculardan birinin kask kamerasına saniye saniye yansıdı. Uçakta bulunan 17 sporcu ve mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.







Paraşütçüleri taşıyan uçak düştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

AIRPORTHABER ~ 8 yıl önce
Dünya uzerınden uretılen bütün C208 B uçakları buz havalıların bıldıgı üzere tek motorludur. Yenı uretım bır C208 varsa ve bu 2 veya daha çok motorlu ıse bunu bılemeyız. Bizi lütfen bılgılendırın. Lakın yazdığınız yazı ile koymuş olduğunuz görüntüler bırbırını tutmuyor. Tek motorlu olan bır uçağın motorlarından bırı durdu dıye yazıyor olmanız HAVACILIK konusunda kı eksıklıgınızı göstertmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
y. ~ 8 yıl önce
2016 ucak kazalarin yilli, nerdeyse her ay ucak cakiliyor :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ~ 8 yıl önce
Bu mucize bir şey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meraklı ~ 8 yıl önce
İnmeden neden paraşütleri ile atlamamışlar acaba? Daha hafif bir iniş olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cessna 208b ~ 8 yıl önce
Bence 4 numaralı motor ariza yaptı... hey allahım ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 8 yıl önce
valla çok sakinler tebrik etmek lazım. pilot çok iyi iş çıkartmış uçak müsaade etmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEBRİKLER ~ 8 yıl önce
Güzel bir iniş olmuş, iyi bir arazi seçmiş, muhtemelen iniş alanı durmasına yetmediği için engele çarparak ters dönmüş. Yangın çıkmadığı için şanslılar. Ayrıca bu uçak sinle engine dir sayın airport. Türkiyede de bu uçaklar THK bünyesinde paraşüt atlayışlarında kullanılıyor. Özel sektördekilerin bir kısmı amfibik. Henüz ciddi bir kazaları yok. 20 yıldır THK envanterinde olan 2 tane var. Ama ne yazık ki son yıllarda THK nın iflas etmesiyle ( kim ne derse desin iflas etmiştir ve son günlerde yapılmaya çalışılan işten çıkarmalar yada başka önlemler çözüm olmayacaktır. Çünkü çağın gerisinde kalmış, memur zihniyetli personellerle ve işin ehli olmayan idarecilerle ve hayır kurumu görüntüsüyle bu kurum kurtulmaz ve derhal tasviye edilip kapatılmalıdır) verimli olarak kullanılmamaktadır. Bunu yazan eski ama iyi bir paraşütçü ve şu an pilot. Okuyana da okumayana da hayırlı olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mert ~ 8 yıl önce
Noluyor ya dün bugün kaç uçak helikopter düştü sanırım 5 i geçti

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000