07 Nisan 2016, Perşembe 08:30:56

Paraşütçüler sertifikalarını aldı

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen yamaç paraşütü kursunu bitirenler sertifikalarını aldı.
  • Kayığa binince yüzülmüyorsa uçağa binince uçulmuyor, hava otobüsü şoförlüğü yerine gerçek bir uçuş deneyimi yapmak için almış olduğunuz bu sertifikalarla kendinizi daha da çok geliştirmek ve özgürce uçmanız dileğiyle. Güvenli uçuşlar paraya değil gökyüzüne değer vermiş asıl pilotlar.
  • geleceğin astronotları bunlar mı şimdi???
  • Ne bu böyle tiyatro sahnesi mi burası. Ama yine de THK nın işe yaramaz kan emici paraşüt öğretmenlerinden iyidir bunlar. En azından amatörce yapıyorlar. THK da kendini astronot sanan paraşütçüler yıllardır bir iş yapmadan maaş aldılar ,şimdi kurum batınca paramız nerde diye ağlayıp, sağdan soldan para dileniyorlar. Yeter artık düşün bu milletin yakasından ve bu işi amatörce yapanlara bırakın

İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenen yamaç paraşütü kursunu bitirenler sertifikalarını aldı.

Mobilya Müzesi konferans salonunda düzenlenen sertifika töreninde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kursu başarılı ile tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını takdim etti. Aktaş, “Dostum projesi İnegöl için yeni ve iddialı bir proje. Bizler klasik belediyecilikten ziyade sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirme gayreti içindeyiz.

BEBKA destekli Dostum projesi çerçevesinde ilçemizde sivil havacılık eğitimleri vermek üzere başlatılan yamaç paraşütü kursunun son dersine meclis üyelerimizle katıldık. Başarı ile kursu tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını takdim ederek onların bu mutluluğuna ortak olalım istedik. 28 Mart-5 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 30 kursiyerin katıldığı ‘yamaç paraşütü uçuş eğitimi’ kursunda, 5 eğitmen tarafından yedek paraşüt açma, acil durumlar, ilk yardım ve sürüklenmeden kurtulma adı altında teorik ve pratik dersler verildi” dedi.

Paraşütçüler sertifikalarını aldı

Yorumlar

Aramıza hosgeldiniz ~ 8 yıl önce
Kayığa binince yüzülmüyorsa uçağa binince uçulmuyor, hava otobüsü şoförlüğü yerine gerçek bir uçuş deneyimi yapmak için almış olduğunuz bu sertifikalarla kendinizi daha da çok geliştirmek ve özgürce uçmanız dileğiyle. Güvenli uçuşlar paraya değil gökyüzüne değer vermiş asıl pilotlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xD ~ 8 yıl önce
geleceğin astronotları bunlar mı şimdi???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tiyatro ~ 8 yıl önce
Ne bu böyle tiyatro sahnesi mi burası. Ama yine de THK nın işe yaramaz kan emici paraşüt öğretmenlerinden iyidir bunlar. En azından amatörce yapıyorlar. THK da kendini astronot sanan paraşütçüler yıllardır bir iş yapmadan maaş aldılar ,şimdi kurum batınca paramız nerde diye ağlayıp, sağdan soldan para dileniyorlar. Yeter artık düşün bu milletin yakasından ve bu işi amatörce yapanlara bırakın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000