10 Eylül 2017, Pazar 09:24:15

Paraşüt ve paramotor uçuşlarına sınırlama

Antalya Valiliği tarafından alınan kararla, Antalya hava sahasında yamaç paraşütü ve paramotor hava araçlarının kullanılmasına sınırlama getirildi.
  • Kanuna aykırı demiyor. Emre aykırı diyor. Ya emrinizi seveyim. Emirle kimi neyi yönetiyorsun? Emir hanzolara verilir.
  • Kafasina gore takilmayi havacilik yapmak zannedenlere selamlar
  • Arif yine ne yaptin?
  • Ates olmayan yerden duman cikmaz. Birisi aykiri bir davranista bulunmustur. Hemen tepki vermeyin.uctugu hava sahasinda jet aktivitesi var dedigiminde amaaaan bosver diyen tiplere cok denk geldik.
  • Hiç bişey uçmasın..amatöre havacılığın gelişmesine ihtiyaç yok..yasak hemşerim yasak....
  • Memlekette uçacak yer bırakmadınız
  • Helal olsun sayın yetkililer,her tatil köyünde ailece başımızı kaldırsak tepemde bikinili bayanlar paraşütte ailece andestimiz bozuluyodu yada bikini ile yaptırmıcan veya böyle kökünü kesicen işte ayıp ya aile var aile,bakıyosun kadın önde adam arkada paraşütte işte müslüman din kardeşlerim kökünden çözeler böyle hakkım kat be kat helal olsun yetkililere namusumu kurtardılar
  • Emre aykırı davranış nedir? Ben sivilim aloooo. Emir ne demek?

Antalya Valiliği tarafından alınan kararla, Antalya hava sahasında yamaç paraşütü ve paramotor hava araçlarının kullanılmasına sınırlama getirildi.

Antalya Valiliğince alınan idari tedbir kararıyla Antalya’da yamaç paraşütü ve paramotor hava araçlarının kullanılması sınırlandırıldı. Karara uymayanlar hakkında kolluk kuvveti tarafından 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 179. madde hükmü uyarınca Cumhuriyet Başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunulacağı bildirildi. İzin verilen yerler dışında yamaç paraşütü ve paramotor uçuş aktivitesini gerçekleştirenlere fiilleri ile ilgili olarak kanunlarda özel bir hüküm bulunmadığı takdirde 5442 sayılı İl İdare Kanunu’nun 11/C ve 66. madde hükümleri gereği ve 4326 sayılı Kabahatler Kanunu 32. maddesindeki “Emre Aykırı Davranış” tan işlem uygulanacağı kaydedildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, alınan valilik kararı uyarınca Antalya il sınırları içerisinde kararda belirtilen hususlara uyulmaması halinde “5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun 32. maddesinde öngörülen idari para cezası uygulanır” hükmü gereğince gerekli cezai işlemlerin uygulanacağı bilgisi paylaşıldı.

Paraşüt ve paramotor uçuşlarına sınırlama

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Emir diyor emir ~ 7 yıl önce
Kanuna aykırı demiyor. Emre aykırı diyor. Ya emrinizi seveyim. Emirle kimi neyi yönetiyorsun? Emir hanzolara verilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geyikli ~ 7 yıl önce
Agzina saglik.demekki ortamda bir miktar varmis!
Xc ~ 7 yıl önce
Kafasina gore takilmayi havacilik yapmak zannedenlere selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Notam ~ 7 yıl önce
Bir uçuş yapılmadan evvel önce notam incelenir. Ülkende doğru dürüst notam bilgisi yoksa elbette kafaya göre takılırsın. Başka ne yapacaksın? Kahvede taş mı oynasın adam. Havacılar disiplinli insanlardır. Uçanda suç aramayın. Yönetenlerde kabahat
Notam ~ 7 yıl önce
Sen nereye bakacagini bilmiyorsan sistemin sucu ne?notami bulamiyorum diye atla git kendini oldur o zaman?ucmayi nerede ogrendin anlatsana?
Parapent ~ 7 yıl önce
Arif yine ne yaptin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yamac ~ 7 yıl önce
Ates olmayan yerden duman cikmaz. Birisi aykiri bir davranista bulunmustur. Hemen tepki vermeyin.uctugu hava sahasinda jet aktivitesi var dedigiminde amaaaan bosver diyen tiplere cok denk geldik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zzzz ~ 7 yıl önce
Hiç bişey uçmasın..amatöre havacılığın gelişmesine ihtiyaç yok..yasak hemşerim yasak....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paramotorcu ~ 7 yıl önce
Memlekette uçacak yer bırakmadınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 7 yıl önce
Airbus veya boeing kullanıyorsun ya. Uçağı kaldıracağın pistte moloz dökmüşler gibi yazmışsın davar. kendine edinmişsin falezleri alkol al milletin karısına bacısına gel seni bedava ucuram de. SAP'a 50 tl de. gördük orada ne bk yediklerinizi bana martaval okuma, adam uçarken 112 helikopterine önümden şekil dicek kadar bi haber. kontrolsüz notamsız, rüzgar cıktı kafana göre osura osura uç. in biranı iç karı kıza show yap oh ne ala, o vasıfsız abiniz size öğretti bunları, TIR arkasında çocukları güvenliksiz show yaptıran. Sirke çevirdi kurumu iş değil şaklabanlık. Millete boeing showu yap TIR damberine CYRO koy :)
Son derece isabetli ~ 7 yıl önce
Helal olsun sayın yetkililer,her tatil köyünde ailece başımızı kaldırsak tepemde bikinili bayanlar paraşütte ailece andestimiz bozuluyodu yada bikini ile yaptırmıcan veya böyle kökünü kesicen işte ayıp ya aile var aile,bakıyosun kadın önde adam arkada paraşütte işte müslüman din kardeşlerim kökünden çözeler böyle hakkım kat be kat helal olsun yetkililere namusumu kurtardılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
milos efendi ~ 7 yıl önce
Rahatsız oluyorsaniz Tatil bölgelerine gitmeyin...Çorum ,Konya, Kırıkkale vb.yerleri tercih edilen. .önde bayan arkasında erkek ucunca aklınıza art niyet geliyorsa sizde Müslümanlığı nizi gözden geçirin. .Ya da kafanızı çevirin bakmayın..Trene bakanlar gibi. .Sevgiler HERKESIN HAYATI KENDİNE. .dimi??
Kuzey Kore gibi ~ 7 yıl önce
Emre aykırı davranış nedir? Ben sivilim aloooo. Emir ne demek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oradan ~ 7 yıl önce
Ohal var aslan parcasi!isterse seni hic ucurmaz!onune gelen pilot.noluyonuz?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000