31 Temmuz 2021, Cumartesi 09:02:27

"Paranız varsa yarın uçaklar hemen Türkiye'ye gelir"

Türkiye'nin birçok noktasında yangınlar devam ederken, yangın söndürme uçaklarıyla ilgili tartışmalarında sonu gelmiyor. Söz konusu tartışmalara Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu da katıldı.
  • Migrostan kola mı alıyon hacı...
  • Deyip geçin. Dünyanın en çok satan uçaklarından bile sipariş etsen kaç yıl termin veriyor adamlar. Hadi uçağı buldun, o şartlarda uçabilecek pilotu nerden bulacaksın hemen?
  • Bunu dinleyen varmı ya ?
  • Para sadece milyon liralik audiler,mercedesler icin var üzgünüm !
  • Para iktidarın lüks ve gösterişli hayatı,olmayan itibarı için var ama sıradan vatandaşa,ormanlara vs yok,rekor dış borç,işsizlik,ithalat,döviz kuruyla,yolsuzluk,sahtekarlık, dolandırıcılık,rüşvet, adaletsizlik vs nedeniyle olmayacak da...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yangın söndürme uçaklarına ilişkin olarak, "Şu anda süratle helikopter ve uçak hemen alınabilir. Yeter ki parayı verin. Bizim bekleyecek zamanımız yok. İktidar süratle yeterli uçağı hemen alsın. Paranız varsa yarın uçaklar hemen Türkiye'ye gelir. Yangın söndürme uçakları çok basit uçaklar" dedi.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Habertürk TV'de Hülya Hökenek'in moderatörlüğünde Enine Boyuna programında, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Türkiye'deki orman yangınlarına yönelik hükümetin 'operasyonel olarak afet yönetmeliği programı' hazırlaması gerektiğine dikkat çeken Karamollaoğlu, "Türkiye sel, deprem felaketlerine karşı hazırlığını yapmalıdır. Her şey de öncelikler vardır. Şu anda Türkiye hukuk yönünden bir afet bölgesi. Türkiye'de hukuksuzluk hakim. Hukukun olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. Bugün Türkiye, ekonomik yönden bir felaketin içinde. Bunu günlük yaşıyoruz. Türkiye dış politikada aciz, ne yapacağını bilmeyen bir ülke konumunda. Şimdi de afetlerle karşılaştık. Bundan sonra afetler için ayrı bir hazırlık yapılmasına ihtiyaç var. Türkiye belli bölgelere ayrılarak müdahale edecek ekipler oluşturulmalı" dedi.

Karamollaoğlu, yangın söndürme uçağının alınabileceğini de belirterek, "Şu anda süratle helikopter ve uçak hemen alınabilir. Yeter ki parayı verin. Bizim bekleyecek zamanımız yok. İktidar süratle yeterli uçağı hemen alsın. Paranız varsa yarın uçaklar hemen Türkiye'ye gelir. Yangın söndürme uçakları çok basit uçaklar" görüşünü dile getirdi.

"Paranız varsa yarın uçaklar hemen Türkiye'ye gelir"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Olmaz ~ 3 yıl önce
Migrostan kola mı alıyon hacı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya he ~ 3 yıl önce
Deyip geçin. Dünyanın en çok satan uçaklarından bile sipariş etsen kaç yıl termin veriyor adamlar. Hadi uçağı buldun, o şartlarda uçabilecek pilotu nerden bulacaksın hemen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pf ~ 3 yıl önce
Bunu dinleyen varmı ya ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercek baskan ~ 3 yıl önce
Saadet parti genel baskani gercekte eskiden Ermeni olup sonra isim degistirip musluman takildigi soylenen Oguzhan dede, daha bizlere ne kismet olacaksa arkadas bikmadi hayati boyunca Turkmilletinin memesinden emdi durdu
Yorumsuz ~ 3 yıl önce
Para sadece milyon liralik audiler,mercedesler icin var üzgünüm !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 3 yıl önce
Para iktidarın lüks ve gösterişli hayatı,olmayan itibarı için var ama sıradan vatandaşa,ormanlara vs yok,rekor dış borç,işsizlik,ithalat,döviz kuruyla,yolsuzluk,sahtekarlık, dolandırıcılık,rüşvet, adaletsizlik vs nedeniyle olmayacak da...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000