16 Nisan 2019, Salı 15:37:26

Paniğe kapılan yolcu "Uçağı durdurun ineceğim" dedi

Trabzon-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı kalkmak üzereyken bir yolcu paniğe kapılarak uçağın durdurulmasını istedi. "Durdurun uçağı ineceğim" diye bağıran yolcuyu hostesler sakinleştiremeyince uçak aprona geri döndü.
  • Sevgideger arkadaşlar hepiniz biliyorsunuzdur, uçağın tekrardan piste dönmesi, söz konusu yolcununda bagajınin bulunarak uçaktan indirilmesi, öncelikle emekçi kardeslerimiz bir hayli uğraşacak ,bir diğerinde diğer yolcuların işlerine yetişmemesi,uçak şirketinin hava yolu şirketine ödeyeceği zarar bilançosu nelere mal oluyor görüyorsunuz dimi? Yazık cidden yazık, elbette sağlık sorunu varsa bunların hepsi kabul edilir , lakin öbür türlü keyfi bir uygulama sonucuysa cidden ödenen paraların haaddi hesabı yok..verilen emeğinde aynı sekilde
  • geçen hafta Stuttgart'tan Istanbul'a gelen arkadaşımız uçakta tuvalete gitmek için cam kenarındaki koltuğundan kalkmış yerine döndüğünde yanındaki yaşlı kadının kendi yerine oturduğunu görmüş.Kadın arkadaşıma " evladım ben seni indi sandım " demiş
  • Bu olayın ve bunu yapan yolcunun trabzon-istanbul seferinde olması tesadüf mü ?
  • Durdurun dünyayı başım dönüyor.
  • Umarım seferin gecikmesinden dolayı hem havayolunun hem de diğer yolcuların uğradığı tüm maddi zararları son kuruşuna kadar yolcudan tahsil ederler. Şehirde yaşıyorsanız şehirli gibi yaşamayı öğreneceksiniz. Beceremeyen de köyüne dönsün.
  • Kapiyi acip bahceye salsaydiniz daa.. Biraz temiz hava iyi gelirdi.
  • Yolcu trabzonlu ise yoruma gerek yok
  • Anlayışla karşılamak gerekir
  • Zor bir durum panik atak geçirmiş yolcu ve ekibe geçmiş olsun.
  • Trabzon da bu hep oluyor. Ya yanlış binerler uçağa yada inmek isterler

Trabzon-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı kalkmak üzereyken bir yolcu paniğe kapılarak uçağın durdurulmasını istedi. "Durdurun uçağı ineceğim" diye bağıran yolcuyu hostesler sakinleştiremeyince uçak aprona geri döndü. Yolcuya sağlık ekipleri müdahale etti. Olay 1966 yılında Zeki Müren ile Türkan Şoray’ın oynadığı “Düğün Gecesi” filmindeki meşhur 'uçaktan inme' sahnesini hatırlattı.

İstanbul’dan Trabzon’a gitmek üzere THY’nin tarifeli uçağına binen A.H.B adlı kişi uçağın hareket edip pist başına kadar gelmesiyle birlikte paniğe kapıldı.

"İNMEK İSTİYORUM"

HaberTürk'te yer alan habere göre; pilot kuleden havalanmak için talimat beklerken, yolcu aniden ayağa kalkarak "Uçağı durdurun ineceğim" diye bağırmaya başladı. Bunun üzerine kabin memurları A.H.B adlı yolcuyu sakinleştirmeye çalıştı. Ancak paniğe kapılan yolcu uçaktan inmek için ısrar edince, havalanmak üzere olan uçak, yaşanan bu gelişme üzerine tekrar aprona dönerek yolcuyu indirdi.
Uçaktan inen yolcuya sağlık ekipleri müdahale etti.

O SAHNEYİ HATIRLATTI

Trabzon-İstanbul uçağında yaşanan bir olay Zeki Müren ile Türkan Şoray’ın başrollerini paylaştığı 1966 yılı yapımı filminde gecen ‘Durdurun uçağı biz ineceğiz” sahnesini hatırlattı. 

Paniğe kapılan yolcu "Uçağı durdurun ineceğim" dedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Abdullah ~ 5 yıl önce
Sevgideger arkadaşlar hepiniz biliyorsunuzdur, uçağın tekrardan piste dönmesi, söz konusu yolcununda bagajınin bulunarak uçaktan indirilmesi, öncelikle emekçi kardeslerimiz bir hayli uğraşacak ,bir diğerinde diğer yolcuların işlerine yetişmemesi,uçak şirketinin hava yolu şirketine ödeyeceği zarar bilançosu nelere mal oluyor görüyorsunuz dimi? Yazık cidden yazık, elbette sağlık sorunu varsa bunların hepsi kabul edilir , lakin öbür türlü keyfi bir uygulama sonucuysa cidden ödenen paraların haaddi hesabı yok..verilen emeğinde aynı sekilde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ycc ~ 5 yıl önce
geçen hafta Stuttgart'tan Istanbul'a gelen arkadaşımız uçakta tuvalete gitmek için cam kenarındaki koltuğundan kalkmış yerine döndüğünde yanındaki yaşlı kadının kendi yerine oturduğunu görmüş.Kadın arkadaşıma " evladım ben seni indi sandım " demiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil ~ 5 yıl önce
Bu olayın ve bunu yapan yolcunun trabzon-istanbul seferinde olması tesadüf mü ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F.Tayfur ~ 5 yıl önce
Durdurun dünyayı başım dönüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M ~ 5 yıl önce
Umarım seferin gecikmesinden dolayı hem havayolunun hem de diğer yolcuların uğradığı tüm maddi zararları son kuruşuna kadar yolcudan tahsil ederler. Şehirde yaşıyorsanız şehirli gibi yaşamayı öğreneceksiniz. Beceremeyen de köyüne dönsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laz ziya ~ 5 yıl önce
Kapiyi acip bahceye salsaydiniz daa.. Biraz temiz hava iyi gelirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trabzon ~ 5 yıl önce
Yolcu trabzonlu ise yoruma gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olabilir ~ 5 yıl önce
Anlayışla karşılamak gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 5 yıl önce
Zor bir durum panik atak geçirmiş yolcu ve ekibe geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşırmadım ~ 5 yıl önce
Trabzon da bu hep oluyor. Ya yanlış binerler uçağa yada inmek isterler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000