21 Şubat 2022, Pazartesi 09:19:53

"Pakistan'ın J-10C savaş uçaklarını alması önemli"

Çinli analistler, Pakistan'ın Çin'in J-10C savaş uçaklarını satın almasının her iki taraf için de önemli olduğunu belirtti.
  • Sallsn sozde seyhe mollaya degiyor, ic kaisikliklardan cikamayan, ingiliz abd kolonisi, halki fakirlikten ve cehaletten perisan islam ulkesi, alt yapi neredeyse hic yok, icilecek suyu kanalizasyonu, yolu elketrigi, okuku hasatanesi yok ama hertaraf Cami, insan yetine ahirete ve silaha yatirim yapar ; nukleer olmasiyla ovunur yani hamaset top seviyede, bizim nerdeyse rol modelimiz, yazik

Çinli analistler, Pakistan'ın Çin'in J-10C savaş uçaklarını satın almasının her iki taraf için de önemli olduğunu belirtti.

Global Times'taki habere göre, sosyal medyada Pakistan Hava Kuvvetleri işaretinin J-10C savaş uçağı üzerinde yer aldığı görüntülerin yayılmasının ardından, Çinli analistler, Pakistan'ın bu savaş uçaklarını almasının her iki ülke için de büyük önem taşıdığını ifade etti.

İki ülke arasındaki savunma iş birliğine övgüde bulunan analistler, Pakistan'ın bu uçakları almasıyla, ordusunun savaş yeteneklerinin artacağı ve Çin'in havacılık ekipmanlarının tanıtımına yardımcı olacağı yorumunda bulundu.

Shipborne Weapons dergisinin Baş Editörü Şi Hong, Global Times'a yaptığı açıklamada, "J-10C, orta büyüklükte bir savaş uçağı ve şu anda Pakistan Hava Kuvvetlerinde hizmet veren JF-17 adlı Çin ve Pakistan'ın ortaklaşa geliştirdiği savaş jetinden daha güçlü." ifadesini kullandı.

Pakistan İçişleri Bakanı Şeyh Raşid Ahmed, Aralık 2021'de medyaya verdiği demeçte, 23 Mart 2022'de Pakistan'ın Cumhuriyet Bayramı için düzenlenecek gösteri uçuşu sırasında J-10C'lerin tanıtılacağını söylemişti.

"Pakistan'ın J-10C savaş uçaklarını alması önemli"

Yorumlar

Seyhler imamlar ~ 2 yıl önce
Sallsn sozde seyhe mollaya degiyor, ic kaisikliklardan cikamayan, ingiliz abd kolonisi, halki fakirlikten ve cehaletten perisan islam ulkesi, alt yapi neredeyse hic yok, icilecek suyu kanalizasyonu, yolu elketrigi, okuku hasatanesi yok ama hertaraf Cami, insan yetine ahirete ve silaha yatirim yapar ; nukleer olmasiyla ovunur yani hamaset top seviyede, bizim nerdeyse rol modelimiz, yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kontaminasyon ~ 2 yıl önce
Sakin gitmeyin, insan onurunun ezildigi, ayrilikci ust kastin guzel yasayip normal halkin insan yerine konmadigi, bahcesinde abd ihalarinin adam oldurdugu rezil bir yerdir
Yalaza ~ 2 yıl önce
Bir cami hastalığı da bizim ülkede var. Yaşlı bakım evi yok , çalışanların çocukların bakılabileceği yuvalar yok , huzur evleri yok ama cami var. İktidar ancak bu yolla oy toplayabiliyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000