24 Şubat 2017, Cuma 16:45:15

Pakistan'da eğitim uçağı düştü

Pakistan’ın Faysalabad kentinde özel bir eğitim uçağının düşmesi sonucu, uçakta bulunan pilot ve öğrencisi olduğu tahmin edilen bir kişi hayatını kaybetti.
  • Düşmesi gayet normal Safety denilen bir şey yok Pakistan'da devlet hava yolları pia da dahil ALLAH a emanet uçuyorlar ölenlere ALLAH rahmet eylesin
  • yoksam bizim kardeş ülke pakistana çaktığımız T_37 lerden biri düşmüş :))
  • Allah rahmet eylesin. Geçenlerde bu ülkeden Süper Muşşak marka eğitim uçağı alacağımız söyleniyordu. Düşen uçak SÜPER MUŞŞAK mı acaba?
  • Allah rahmet eylesin, Pakistan kardeş ülke.

Pakistan’ın Faysalabad kentinde özel bir eğitim uçağının düşmesi sonucu, uçakta bulunan pilot ve öğrencisi olduğu tahmin edilen bir kişi hayatını kaybetti.

Pakistan’ın Faysalabad kentinde düşen uçakta bulunan pilot ve yardımcı pilotun eğitim esnasında düştüğü belirtildi. Uçağın acil iniş yaptığı esnada Faysalabad Havaalanının yakınlarında kontrol edilemediği ve yere düştüğü bildirildi. Uçağın neden acil iniş yapmak istediği ise henüz bilinmiyor. İlk bilgilere göre eğitmen ve yardımcı pilotun bir eğitim uçuşunda olduğu esnada kazanın gerçekleştiği belirtildi.

Pakistan'da eğitim uçağı düştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Gözlemci ~ 7 yıl önce
Düşmesi gayet normal Safety denilen bir şey yok Pakistan'da devlet hava yolları pia da dahil ALLAH a emanet uçuyorlar ölenlere ALLAH rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Safety ~ 7 yıl önce
Sende safety tamam, mukemmel hersey sorunsuz kalkiyorsun uzaktaki Pakistanin safety'sini elestiriyorsun. Begenmedigin o ulkede NUKLEER teknoloji var tamamen kendilerinin gelistirdigi UZAY bilimi var benim cahil FAA ve EASA gudumundeki supper dupper havaci yorumcum :)
Safety denen asıl CAHİL'e! ~ 7 yıl önce
PIA ekibiyle uçuş gerçeklestiren biri olarak Gözlemci arkadasımızın yaptıği yorumu son derece doğru buluyorum Uzay bilimleri nükleer teknolojileri vs olabilir ama bu PIA ve bazı diğer havayollarının security den uzak ucus politikalarını değiştirmez!!! İNsallahla Masallahla Allah a emaney uçuyorlar. Havacılık bu mu cevap ver...Ayrıca insanlara cahil demeden önce dön de bi aynaya bak!
Flyfly ~ 7 yıl önce
Arkadaslar basvuru yaptıktan sonra aday numarası verildi fakat thy den basvuruma dair herhangi bir mail gelmedi. Önceki basvurumda direkt gelmişti. Bu durumda olan var mı acaba?
Fly ~ 7 yıl önce
Fly fly Kardes baslıkları karıstırdın herhalde yanlış yerdesin:))
çiğli ~ 7 yıl önce
yoksam bizim kardeş ülke pakistana çaktığımız T_37 lerden biri düşmüş :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çiğli ~ 7 yıl önce
Hoşuna mı gitti gülme işareti yapmışdın. Yazık sana..
Süper Muşşak ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Geçenlerde bu ülkeden Süper Muşşak marka eğitim uçağı alacağımız söyleniyordu. Düşen uçak SÜPER MUŞŞAK mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 7 yıl önce
Super Mushshak iyi uçaktır...
Üzücü ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin, Pakistan kardeş ülke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000