19 Mayıs 2013, Pazar 14:30:50

ÖZTÜRK SON RÖPORTAJINI DÜN VERMİŞTİ

Adana'da gerçekleştirdiği gösteri uçuşu sırasında uçağı düşen ve hayatını kaybeden yılların havacısı Murat Öztürk, tam bir havacılık aşığıydı. Hayatını kaybeden Öztürk, son röportajını dün vermişti.
  • Nur icinde yat Sevgili Hocam. Ailesinin ve butun camianin basi sagolsun.
  • hazerfandan birlikte uçuş gerçekleştrimiş idik.Konusuna hakim işini aşk ile yapan havacılık sevdalısı iyi bir dost idi.Kendisine sormuştum bu akrobasi işi tehlijkeli değilmi ya bir gün bir arıza olurda ne yaparsın diye. Cevabı kaderde varsa demişti........ Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
  • KALE AIR Olarak yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin, Ailesine ve sevenlerine sabırlar versin. M. Sait SÖLMEN
  • TÜRK SİVİL HAVACILIĞINA VE GENÇLERE KAZANDIRDIKLARIN ASLA ÖDENEMEZ . SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIM . SON YOLCULUĞUNA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM . MEKANININDA BULUŞMAK ÜZERE SEVGİLER.
  • ah be dayı keşke cesna ile çorlu - hazerfan uçsaydın , ne işin var o yaşta akrobasi peşinde ...
  • Allah ailesine büyük sabırlar versin çok zor dayanmak . nurlar ve ışıklar icinde uyusun ,
  • Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun ..
  • Kabriniz Nuur mekanınız cennet olsun abi :(
  • İnanılır gibi değil çok üzgünüm allah rahmet eylesin. Kazadan 20 dk önce konuşuyorduk. Çok mütevazi ve cana yakın birisiydi. Kazalardan bahsetti... Yaptığı işin zorluğundan. Hala inanamıyorum
  • Tum camiamızın başı sağolsun ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim mekanı cennet olsun

Adana'daki 2. Uluslararası Hava Oyunları Festivali'nde gösteri yaparken portakala ağaçlarına takılarak düşen akrobasi uçağının pilotu Murat Öztürk son röportajını dün vermişti. 

Tam bir gökyüzü aşığı olan Murat Öztürk, verdiği son röportajında vatandaşlara gösterisi ile heyecanlı dakikalar yaşatmak için Adana’ya geldiğini ifade etmişti.

Öztürk, "20 yıldır aşk ile uçuyorum. Türkiye'de Turgut Özal döneminde sivil havacılık kanunu çıkarak uçuşlar başladı. Ancak çok yavaş ilerliyor. Doktoru gören çocuk doktor, polisi gören çocuk polis olmak istiyor ancak çocuklar pilot görmediği için pilot olmak istemiyor. O nedenle sivil havacılığın gelişmesi gerekiyor" demişti.

 

ÖZTÜRK SON RÖPORTAJINI DÜN VERMİŞTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Timucin Kantar ~ 11 yıl önce
Nur icinde yat Sevgili Hocam. Ailesinin ve butun camianin basi sagolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arkadaş ~ 11 yıl önce
hazerfandan birlikte uçuş gerçekleştrimiş idik.Konusuna hakim işini aşk ile yapan havacılık sevdalısı iyi bir dost idi.Kendisine sormuştum bu akrobasi işi tehlijkeli değilmi ya bir gün bir arıza olurda ne yaparsın diye. Cevabı kaderde varsa demişti........ Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KALE AIR ~ 11 yıl önce
KALE AIR Olarak yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin, Ailesine ve sevenlerine sabırlar versin. M. Sait SÖLMEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KPT. TUNA GÜREL ~ 11 yıl önce
TÜRK SİVİL HAVACILIĞINA VE GENÇLERE KAZANDIRDIKLARIN ASLA ÖDENEMEZ . SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIM . SON YOLCULUĞUNA YETİŞEMEDİĞİM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM . MEKANININDA BULUŞMAK ÜZERE SEVGİLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 11 yıl önce
ah be dayı keşke cesna ile çorlu - hazerfan uçsaydın , ne işin var o yaşta akrobasi peşinde ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T.DAMARSARDI ~ 11 yıl önce
Allah ailesine büyük sabırlar versin çok zor dayanmak . nurlar ve ışıklar icinde uyusun ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dispatcher ~ 11 yıl önce
Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M.E ~ 11 yıl önce
Kabriniz Nuur mekanınız cennet olsun abi :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahmuthan ~ 11 yıl önce
İnanılır gibi değil çok üzgünüm allah rahmet eylesin. Kazadan 20 dk önce konuşuyorduk. Çok mütevazi ve cana yakın birisiydi. Kazalardan bahsetti... Yaptığı işin zorluğundan. Hala inanamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O UYANIK ~ 11 yıl önce
Tum camiamızın başı sağolsun ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000