08 Haziran 2011, Çarşamba 08:05:28

ÖZEL YETKİLİ SAVCI İFADE ALDI

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Nevzat Pakdil, eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin Kahramanmaraş'ta düşmesiyle ilgili olarak, Malatya'da özel yetkili savcıya bilgi verdi...
 Savcılık tarafından bilgisine başvurulmak üzere davet edilen Pakdil, Malatya Adliyesine gelerek konuyla ilgili duyduklarını ve bildiklerini anlattığını söyledi.
 
Pakdil, adliyeden ayrıldıktan sonra gittiği Doğanşehir ilçesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düştüğü gün kendisinin de Göksu ilçesinde olduğunu belirterek, o günlerde yaşanan kurtarma çalışmalarının da şahitlerinden birisi olduğunu kaydetti.
 
Bu nedenle cumhuriyet savcısının bilgisine başvurmak üzere kendisini çağırdığını dile getiren Pakdil, şöyle dedi:
 
"O bakımdan cumhuriyet savcılığımız bu hususta bizim görüşlerimize de başvurdu. Gördüklerimizi, bildiklerimizi, duyduklarımızı anlattık. Yapılan görüşme bununla ilgilidir. Tabii, olayın yakın tanıklarından birisiyim. TBMM komisyon çalışmasında, orada da bu konularla ilgili olarak komisyona bilgi vermiştim. Bunu da bu şekilde aynı konular olarak gördüklerimizi, duyduklarımızı cumhuriyet savcımızla paylaştım. Bir bilgidir, bundan ibarettir. Daha önce TBMM komisyonunda verdiğim bilgilerden ibaret. Helikopterin düştüğü andan itibaren devam eden süreçle ilgili yapılan çalışmaları, araştırmaları incelemelerle ilgili gördüklerimizi bildiklerimizi anlattık."
ÖZEL YETKİLİ SAVCI İFADE ALDI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000