03 Nisan 2022, Pazar 19:15:36

Özel jet iniş sırasında pistten çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) özel bir jet uçağı iniş yaptıktan sonra pistten çıktı.
  • Bazı uyuz cpt unvanı almış şahıslar tk da fo leri öylesine baskı altına alıyor,öylesine hakir görüp mobbing uyguluyor ki korkarım bir gün bir fo böyle bir sonuca yol açacak ve umarım cvr haddini bildirecek o kendini beğenmiş kere,lisansından olan cpt olacak,taxi soforlugune terfi edecek
  • Learjet özel jetler sınıfında pilotajı zor olmasından dolayı Amerika piyasası zamanında PAN AM business kısmı Fansız Falcon jetten tercihini 60 yıllarda yapmıştır. Türk sivil havacılığında Learjet çok tercih edilen bir model değildir. Hatta en kötü seçimdir. Learjet almadan önce çok iyi düşünmek gerekir. Learjet'i uçuracak çok fazla Pilot yoktur.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) özel bir jet uçağı iniş yaptıktan sonra pistten çıktı.

ABD'nin New Jersey eyaletindeki Morristown kentinde bulunan Morristown Bölgesel Havalimanı'na iniş yapmak isteyen Learjet 75 tipi özel jet kırıma uğradı. 

İniş yaparken pistten çıkan uçakta büyük hasar meydana gelirken, şans eseri olayda yaralanan olmadı.



Özel jet iniş sırasında pistten çıktı

Yorumlar

Adam ~ 2 yıl önce
Bazı uyuz cpt unvanı almış şahıslar tk da fo leri öylesine baskı altına alıyor,öylesine hakir görüp mobbing uyguluyor ki korkarım bir gün bir fo böyle bir sonuca yol açacak ve umarım cvr haddini bildirecek o kendini beğenmiş kere,lisansından olan cpt olacak,taxi soforlugune terfi edecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayyareci ~ 2 yıl önce
Learjet özel jetler sınıfında pilotajı zor olmasından dolayı Amerika piyasası zamanında PAN AM business kısmı Fansız Falcon jetten tercihini 60 yıllarda yapmıştır. Türk sivil havacılığında Learjet çok tercih edilen bir model değildir. Hatta en kötü seçimdir. Learjet almadan önce çok iyi düşünmek gerekir. Learjet'i uçuracak çok fazla Pilot yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Caner ~ 2 yıl önce
Uçak uçaktır Tayyareci bi pilot hepsini uçurur yolunda gitmeyen bişey olmuştur mutlak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000