10 Eylül 2015, Perşembe 09:37:47

Özel Harekatçılar THY ile uçtu

Teröre karşı yürütülen operasyonlar Diyarbakır ve çevre illere takviye gönderilen özel harekat polislerinin morallerinin yerinde olduğu görüldü.
  • Sosyal medya da ne iş var bu tür resimlerin açıkçası anlamış değilim. Maalesef kabindeki arkadaşlar oldukça yoğun kullanıyorlar ben şahsen doğru bulmuyorum.
  • arkada perde
  • Allah korusun arslanlarımızı. Her biri sağ salim dönerler yuvalarına inşallah...
  • RABBİM sizi ve sizin gibi vatan evlatlarını kosun.varlığınız güven ve huzur veriyor.ALLAH yar ve yardımcınız olsun.....
  • Açılım diye yırtınan zavallıların ve akil insan denilen kişilerin yaptıkları pislikleri temizlemeye gidiyor aslan parçaları
  • aLLAH KORUSUN HEPSİNİ...ALLAH BİZİMLE BERABER...
  • "Selfie"sini ceken k/m arkadas ne kadar sacma, gereksiz, guvenlik ve emniyeti hice sayan birsey yapmis! Akil var mantik var yahu! Sen ne diye askerleri cekersin ki eminim yuzleri gorunur hali vardir bu fotonun hem onlari hem de THY'yi hedef gosterirsin. Sorusturma acilmasi gerektigini dusunuyorum.
  • Askerin kendi uçağı, pilotu yok mu acaba neden sivil uçakla uçuyorlar? Sınır ötesi harekata havadan destek gideceği zaman da THY uçakları mı kullanılacak? Yoksa kişi başı $50k bilet satılıp askeriyeden THY ye para mı aktarılıyor bu şekilde?
  • Thy de perde yok ve kimse selfie cekip sosyal mefyaya koyamaz hele böyle bir durumda
  • Sayın yetkililer boyle haber yaparak thy hedwf haline getirmeyin.mertcan

Teröre karşı yürütülen operasyonlar Diyarbakır ve çevre illere takviye gönderilen özel harekat polislerinin morallerinin yerinde olduğu görüldü. Gönderildikleri uçakta hostesle Selfie fotoğraf çektiren polisler, hostesin "Ne zaman döneceksiniz?" sorusuna "Şehit olunca" cevabını verdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, en donanımlı ekiplerini başta Diyarbakır olmak üzere Doğu ve Güneydoğu'daki illere gönderiyor. İki gün önce de bir grup özel harekat polisi, operasyon için Diyarbakır'a gönderildi. Kamuflajlarını giymiş olarak uçaktaki yerlerini alan Özel Harekatçıların morallerinin yerinde olduğu görüldü.

Haberiyakala.com'un ulaştığı fotoğrafta özel harekatçıların operasyona ne kadar hazırlıklı olduğu göze çarpıyor. O fotoğraf uçakla Diyarbakır'a gidilirken çekildi.

THY ile uçan ekibe kabin görevlileri ve uçuş ekibinin de oldukça ilgili olduğu görülüyor. Bir hostes, çatışma bölgesine giderken bile yüzlerinden gülümseme eksik olmayan polislerle selfie çektiriyor. Fotoğrafta kimi polislerin el salladığı da görülüyor.

Kabin ekibiyle polisler arasında geçen bir diyalog ise, terörle mücadelede güvenlik güçlerinin kararlılığını ortaya koydu. Özel Harekatçı polislere "Ne zaman döneceksiniz?" diye soran hostese polisler "Şehit olunca" cevabını verdi.

Diyarbakır'a uçakla inen ekipler, buradan merkez, Cizre ve Şırnak'taki görev yerlerine dağıtıldı.

TAM DONANIMLI UÇUYORLAR

Özel harekat polisleri, çaklara ihtiyaç duyacakları tüm silah mühimmat ve erzakla birlikte biniyor. Hatta geçen haftalarda Anadolu Jet'le yapılan bir savkiyatta uçağın Alman pilotu teçhizatların uçuş için çok ağır olduğunu ve bir kısmı indirilmezse uçmayacağını söylemiş, uçaktaki tüm özel harekatçılar da kargoları indirildikten sonra uçağı terk etmişlerdi.

Özel Harekatçılar THY ile uçtu

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

................... ~ 9 yıl önce
Sosyal medya da ne iş var bu tür resimlerin açıkçası anlamış değilim. Maalesef kabindeki arkadaşlar oldukça yoğun kullanıyorlar ben şahsen doğru bulmuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
perde ~ 9 yıl önce
arkada perde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mavi Bereli ~ 9 yıl önce
Allah korusun arslanlarımızı. Her biri sağ salim dönerler yuvalarına inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QWEQ ~ 9 yıl önce
O BEGENMEYEN ARAKADAS SILAHIN NAMLUSUNU EKLERIM BI YERINE
kardeş ~ 9 yıl önce
RABBİM sizi ve sizin gibi vatan evlatlarını kosun.varlığınız güven ve huzur veriyor.ALLAH yar ve yardımcınız olsun.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açılım ~ 9 yıl önce
Açılım diye yırtınan zavallıların ve akil insan denilen kişilerin yaptıkları pislikleri temizlemeye gidiyor aslan parçaları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALLAH ~ 9 yıl önce
aLLAH KORUSUN HEPSİNİ...ALLAH BİZİMLE BERABER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
"Selfie"sini ceken k/m arkadas ne kadar sacma, gereksiz, guvenlik ve emniyeti hice sayan birsey yapmis! Akil var mantik var yahu! Sen ne diye askerleri cekersin ki eminim yuzleri gorunur hali vardir bu fotonun hem onlari hem de THY'yi hedef gosterirsin. Sorusturma acilmasi gerektigini dusunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asker ~ 9 yıl önce
Askerin kendi uçağı, pilotu yok mu acaba neden sivil uçakla uçuyorlar? Sınır ötesi harekata havadan destek gideceği zaman da THY uçakları mı kullanılacak? Yoksa kişi başı $50k bilet satılıp askeriyeden THY ye para mı aktarılıyor bu şekilde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy değildir ~ 9 yıl önce
Thy de perde yok ve kimse selfie cekip sosyal mefyaya koyamaz hele böyle bir durumda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy açık hedef ~ 9 yıl önce
Sayın yetkililer boyle haber yaparak thy hedwf haline getirmeyin.mertcan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamayacak mıydın ~ 9 yıl önce
Bu haber olmasaydı bunu bilmeyecekler miydi? Sen düşünemiyor musun bu basit şeyi?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000