23 Mart 2019, Cumartesi 09:34:43

Özdemir: "Havalimanı tecrübemizi yurt dışına taşımak istiyoruz"

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 2019 yılında Limak Holding olarak 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını dile getirdi.
  • Al devleti arkana, devam et. Hayat size güzel.
  • Limak gecen ay calistigim bir projeye fais fiyatla talip oldu, pazarlik bitti, proje gelistirme paketini saray a goturdu, devletten fiyat ve alim garantisi istedi, birileri zengin olsun diye fatura devletin kasasindan cikiyor, airporthaber bunu yayinlayamaz
  • Kıymetli okuyucular. Bu adam ve bunun gibi birkaç kişi bizim,ülkedeki tüyü bitmemiş yetimlerin ve daha neler nelerin hakkıyla zenginlik taslayan vede vede vede!
  • Onun tecrübesi yok. Onlarin havuzu var.
  • Bu zat Botaş olayında ihaleye fesat karıştırmak,evrakta sahtecilik,yolsuzluktan gözaltına alınıp da ortağı hapis cezası aldığı halde kendisi gücünü kullanarak hapisten paçayı kurtarmadı mı?
  • İstanbul Havalimanından herkes kaçmaya çalışıyordu. Ne oldu şimdi piyango mu vurdu, define mi buldunuz ? Önce elinizdeki işi layığıyla tamamlayın
  • Yalan
  • Benimde solemek istediklerim yayinlanmaz, ama dusuncelerimi bilin die bunu yaziom...
  • Şu adama denecek çok şey varda yayınlamazlar ne tecrüben var senin? 0 .
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Uludağ Ekonomi Zirvesi ‘yatırım liderleri’ oturumunda konuştu.

Limak olarak birkaç sektörde çalıştıklarını dile getiren Özdemir, “Bunların en başında inşaat geliyor. Son 10 yıldır dünyanın birçok ülkesinde iş yaptık ve devam ediyoruz. Birçok önemli projeler yaptık. Havalimanını yapıyoruz, aynı zamanda yaptığımız havalimanı bitirmek değil işletmek. Kosova’nın başkenti Priştine ve Senegal’in başkenti Dakar’daki havalimanını işletiyoruz. Kuveyt havalimanını yapıyoruz. 2021 veya 2022’nin başında bitireceğiz. Ana hedefimiz onu da işletmek olacaktır.

İstanbul’un yeni havalimanını yaptık. Önemli bir havalimanı yaptık. Buradaki tecrübemizi yurt dışına taşımak istiyoruz. Havacılık sektörü dünyada büyüyor. Son 10 yılda yüzde 10-11 civarında büyüdü ve büyüme devam edecek gibi gözüküyor. Enerji yatırımlarımızda Türkiye’de iyi gidiyor. Ama her şey Türkiye’nin büyümesine bağlı. Turizm yatırımlarımız devam ediyor. 2019 yılında Limak Holding olarak 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu. 
Özdemir: "Havalimanı tecrübemizi yurt dışına taşımak istiyoruz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Okan ~ 5 yıl önce
Al devleti arkana, devam et. Hayat size güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka gibi ~ 5 yıl önce
Cebinizden dogru dürüst para çıkmadı hava limanini devletin kefilliği ile aldığınız kredilerle yaptınız bir de kalkmış yatırım yapacaz diye show yapiyor . Sen önce aldığın kredileri öde . Aç gözlü yandaş enik .
Enerji Uzmani ~ 5 yıl önce
Limak gecen ay calistigim bir projeye fais fiyatla talip oldu, pazarlik bitti, proje gelistirme paketini saray a goturdu, devletten fiyat ve alim garantisi istedi, birileri zengin olsun diye fatura devletin kasasindan cikiyor, airporthaber bunu yayinlayamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazıklar olsun ~ 5 yıl önce
Kıymetli okuyucular. Bu adam ve bunun gibi birkaç kişi bizim,ülkedeki tüyü bitmemiş yetimlerin ve daha neler nelerin hakkıyla zenginlik taslayan vede vede vede!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Q ~ 5 yıl önce
Onun tecrübesi yok. Onlarin havuzu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tecrübeye gel ~ 5 yıl önce
Bu zat Botaş olayında ihaleye fesat karıştırmak,evrakta sahtecilik,yolsuzluktan gözaltına alınıp da ortağı hapis cezası aldığı halde kendisi gücünü kullanarak hapisten paçayı kurtarmadı mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ama ~ 5 yıl önce
Şşşşt koyunları uyandirican. Biraz sessiz ol.
Hani para yoktu ~ 5 yıl önce
İstanbul Havalimanından herkes kaçmaya çalışıyordu. Ne oldu şimdi piyango mu vurdu, define mi buldunuz ? Önce elinizdeki işi layığıyla tamamlayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 5 yıl önce
Yalan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OC ~ 5 yıl önce
Benimde solemek istediklerim yayinlanmaz, ama dusuncelerimi bilin die bunu yaziom...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 5 yıl önce
Şu adama denecek çok şey varda yayınlamazlar ne tecrüben var senin? 0 .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübe ~ 5 yıl önce
Yalakalık da tecrübe gerektirir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000