13 Temmuz 2022, Çarşamba 09:22:32

Özçelik-İş Sendikası'nda Seçime Doğru

Özçelikİş Sendikası 15. Olağan Genel Kurulu'na hazırlanıyor. Olağan Genel Kurul, 16-17 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da yapılacak. Seçimlerde 3 aday yarışacak.
  • adam sesini çıkarıyor sende diyorsunki niye sesini çıkarıyorsun napsın senin gibi insanların arkasına saklanıp sihirli değnekmi beklesin gelip senin hakkını savunsun diye komik çocuk seni.
  • Bu adam önce şubeden istifa ettim deyip sonra göreve devam eden, beyaz listeeyle seçimi kaybedip istenmeyen biriyken ne cesaret.Yenilgiye doyamıyor

Özçelikİş Sendikası 15. Olağan Genel Kurulu'na hazırlanıyor. Olağan Genel Kurul, 16-17 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da yapılacak.

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci'nin yeniden aday olacağı  genel kurulda, Recep Akyel'in yanı sıra eski havacılık şube teşkilatlandırma sekreteri Erkut Kavukçuoğulları'nın da aday olacağı öğrenildi.

Yaklaşık 45 bin kayıtlı üyesi olan Özçelik-İş Sendikası'nda genel başkanlık için yarışacak adaylardan Kavukçuoğulları, adaylığını yazılı bir açıklamayla duyurdu.

"Özçelik İş Sendikası'nın yönetiminde bulunan yöneticiler koltuk ve makam kapma sevdasına düşmüşlerdir" diyen Kavukçuoğulları'nın adaylık açıklaması şu şekilde:

"Özçelik-İş Sendikası'nın değerli üyeleri ve üst kurul delegeleri, 16-17 Temmuz’da yapılacak olan genel kurul seçimlerinde 8 yıldan fazla bir sürede Özçelik-İş Sendikası'nın yönetiminde bulunan yöneticiler koltuk ve makam kapma sevdasına düşmüşlerdir. Her iki gurupta yönetime ele geçirme derdine düşerken olan emekçi ve işçilere olmaktadır. Bu düzeni değiştirmek sorumluluğu emekçiler tarafından siz üstkurul delegelerine verilmiştir. Kullanacağınız oylarla yönetimi seçerken 42 bin işçininde geleceğini sizler belirleyeceksiniz.

Çok detaya girmeden bir tarafta işçinin kanını emen işten atılan işçilerin mahkemelerinden kazandığı paralarla servetine servet katan avukat diğer tarafta sürekli işçiye boş vaatlerde bulunan yıllarca çalışma bakanlığında işçilerin aleyhine kararlar alan brokrat tarafında dizayn edilmeye çalışılan bir seçime gidiyoruz. Değerli arkadaşlar gelin bu kokuşmuş düzeni hep beraber değiştirelim. Tüm eski kök salmış işçiyi sömüren düzenin yerine şeffaf, işverenler memurluk yapmayan çalışanların hak ve menfaatlerini koruyacak yeni bir yönetim anlayışını özçelik sendikasına getirelim.

Havacılık şubede 1 yıl tamsilci 4 yılda yönetici olarak görev yapmış biri olarak daha öncede dik duruşumu ispatlamış yanlış politikalara yüksek sesle itiraz etmiş şimdiki yönetimin tamamının imzasıyla disipline sevkedilmiş genelmerkez yönetiminin kumandasında olan disiplin kurulundan 6 ay uzaklaştırma cezası olmış biri olarak gelin bana katılın bu kokuşmuş düzeni değiştirelim."

Özçelik-İş Sendikası'nda Seçime Doğru

Yorumlar

tuhaf olan sensin ~ 2 yıl önce
adam sesini çıkarıyor sende diyorsunki niye sesini çıkarıyorsun napsın senin gibi insanların arkasına saklanıp sihirli değnekmi beklesin gelip senin hakkını savunsun diye komik çocuk seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuhaf ~ 2 yıl önce
Bu adam önce şubeden istifa ettim deyip sonra göreve devam eden, beyaz listeeyle seçimi kaybedip istenmeyen biriyken ne cesaret.Yenilgiye doyamıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000