23 Mart 2022, Çarşamba 09:24:17

Özçelik-İş Sendikası'nda Kazan Kaynıyor!

Özçelik İş Sendikası genel kurulunda söz hakkı tartışması yaşandı. Ekim ayındaki genel kurul öncesi adaylığını açıklayan Recep Akyel konuşması engellendi. Delegeler salonu terk etti!
  • Yüzde 1 aidat sözü verdiniz thy tekniğe gelirken attıda arttı sonra lüks arac Allah buyuk kul hakkı zalimlik kimsenin yanına kalmaz
  • THY Teknik A.Ş. gibi elit bir kurumun personeli olarak böylesine kahvehane kültürü ekibine aidat verdiğim için utanıyorum.
  • adamlar protesto yapmakta çok haklı. Değirmenci saki çok iyi yönetiyormuş gibi bir de kotuğa yapışmış. 10.0 olayında hem milleti madur ettiler üstüne de avukatlık parası aldırlar. sendikanın üyesinin vekillik hakkı zaten var neden acaba sendikanın avukatı değil de dışarıdan bir avukat buldular? tabiki teknisyenleri başka türlü yolup da milyonluk arabaya binemezdi bilmem kimin evladı.
  • Tam bir rezalet
  • Rantı paylaşamıyorlar.
  • Zamanında teknisyenlerin tercihine saygı duymayıp baskılarla tehditlerle şube genel kurula çıkartılmayan kırmızı listeye yapılan haksızlıklara sessiz kalanlar bugün kendilerine yapıldığında bağırıp çağırmalarının bir faydası yok. Hepsinin unuttuğu birşey var, para uğruna yaptığınız bu adaletsizlikleri gören bilen Allah var. Bu dünyada ayrı ahiret de ayrı hesap vereceksiniz. Canı yanan sabretsin hesap günü gelecek.İşçinin alınteri üstündeki saltanatınızın hesabını Allah soracaktır.
  • K
  • Çok işçinin yanındasınız, sİzinde tek derdiniz ceplerinizi doldurmak

Özçelik İş Sendikası genel kurulunda söz hakkı tartışması yaşandı. Ekim ayındaki genel kurul öncesi adaylığını açıklayan Recep Akyel konuşması engellendi.

Özçelik-İş Sendikası'nda İstanbul 2 No'lu Şube Seçimi geçtiğimiz hafta sonu Kartal Titanic Otel'de gerçekleştirildi. Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ile birlikte şube başkan adayı, Hak İş Konfederasyonu'na bağlı genel başkanlar, bölge temsilcileri ve bazı il başkanları sırasıyla genel kurulda konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Konuşma sırası Ekim ayında yapılacak genel kurul öncesi başkanlığa aday olduğunu açıklayan Recep Akyel'e geldiğinde salonda tartışmalar yaşandı. Divan başkanı Bayram Altun'dan konuşma hakkı isteyen Akyel'in konuşması, delegelerin onayına rağmen engellendi.

Genel Başkan Yunus Değirmenci, delegelerin büyük desteğine rağmen Recep Akyel'e konuşma hakkı vermeyince tartışma başladı.

Recep Akyel, tartışmaların arasında genel kurula hitap ederek, Değirmenci'nin antidemokratik tutumunu kınadı. Daha sonra delegeler hep birlikte genel kurul salonunu terketti.

Özçelik İş Başkanı Yunus Değirmenci'nin kendisine rakip olarak gördüğü Recep Akyel'in konuşmasını engelleme çabaları delegeler arasında da ciddi tepkiye neden oldu.

Yunus Değirmenci'nin, üyelerin oylarıyla seçilen şubelerin ödeneklerini kesmekle tehdit ettiği de iddia edildi.

Özellikle son toplu sözleşme görüşmelerindeki silik tutumları ile üyelerin tepkisini çeken Değirmenci, milyonluk lüks makam aracı ile de uzun süre gündemde kalmıştı.

İşte protestoların yaşandığı o anlar:

Özçelik-İş Sendikası'nda Kazan Kaynıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Tk ~ 2 yıl önce
Yüzde 1 aidat sözü verdiniz thy tekniğe gelirken attıda arttı sonra lüks arac Allah buyuk kul hakkı zalimlik kimsenin yanına kalmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 2 yıl önce
THY Teknik A.Ş. gibi elit bir kurumun personeli olarak böylesine kahvehane kültürü ekibine aidat verdiğim için utanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
despot değirmenci ~ 2 yıl önce
adamlar protesto yapmakta çok haklı. Değirmenci saki çok iyi yönetiyormuş gibi bir de kotuğa yapışmış. 10.0 olayında hem milleti madur ettiler üstüne de avukatlık parası aldırlar. sendikanın üyesinin vekillik hakkı zaten var neden acaba sendikanın avukatı değil de dışarıdan bir avukat buldular? tabiki teknisyenleri başka türlü yolup da milyonluk arabaya binemezdi bilmem kimin evladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 2 yıl önce
Tam bir rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 2 yıl önce
Rantı paylaşamıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee devran döner ~ 2 yıl önce
Zamanında teknisyenlerin tercihine saygı duymayıp baskılarla tehditlerle şube genel kurula çıkartılmayan kırmızı listeye yapılan haksızlıklara sessiz kalanlar bugün kendilerine yapıldığında bağırıp çağırmalarının bir faydası yok. Hepsinin unuttuğu birşey var, para uğruna yaptığınız bu adaletsizlikleri gören bilen Allah var. Bu dünyada ayrı ahiret de ayrı hesap vereceksiniz. Canı yanan sabretsin hesap günü gelecek.İşçinin alınteri üstündeki saltanatınızın hesabını Allah soracaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 2 yıl önce
K

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanki ~ 2 yıl önce
Çok işçinin yanındasınız, sİzinde tek derdiniz ceplerinizi doldurmak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000