14 Ocak 2021, Perşembe 17:00:48

Özçelik-İş Sendikası Havacılık Şube Başkanlığı'nda flaş istifa!

THY Teknik A.Ş. çalışanlarının bağlı olduğu Özçelik-İş Sendikası Havacılık Şubesi'nde flaş bir istifa geldi. Yavuz Güver görevi bıraktı.
  • 4000 tl verdiğin adam işten atılmaktan korkarmı.Makina mühendisi olan kişiler piyasada 4000 tl iş bulamıyo. Thy de Yeni işe başlayan teknisyen bu maaşı alıyo.Eski teknisyen maaşı nı söylemiyorum.Mühendis maaşını da yazmayayım.Thy candır.istersen piyasa araştırması yap.
  • Öyle bişeyki sendika isterse işveren daha fazla para imkân sağlayacakmış ta sendika istemiyomuş.Bu kadarda beddua edenlere sesleniyorum,dav ulun sesi uzaktan hoş gelir.200 veya 300 elemanı çıkartıyorum dediği zaman görürüm delikanlılığınızı.
  • Senin davan bizim davamız değil!Hakkınla gelmedin hakkınla gitmiyorsun! Milletin genelge ile 10-0’a düşürülmesini sözde yerli milli dava arkadaşların sarı hak iş başkanı ve yunus ile çözebilirdiniz!Utanmadan birde Sendikanın avukatı yüzde 10 kesinti yaptı!işbirlikçi yöneticiler ile milleti ekmeğinden ettiniz! Yerli milliyiz diyen sendikacılar Ankara’da protokol yaparken seni çağırmadılar, o gün biraz hasiyet olsa idi istifa etmen gerekirdi! Telegram mağdurlarında sizin yüzünüzden işlerini kaybettiler!Bizim aidatlar ile BMW ye binen şahıs seni gönderdi, yerine daha sadık kim gelecek! Bu milletin bedduası topunuza yeter !
  • Sarı gitti yaşasın sapsarı sendika
  • Saygıdeğer Yavuz Başkanım.Hayırlısı olsun.Bundan sonraki yaşantında dert keder üzüntü olmasın.Hayırlı ve uzun ömürler diliyorum.
  • Bakalım yerine kimi uygun görecekler. Sanki istemedikleri biri gelecekmiş gib
  • hani ocakta maaş kesintisi konusunda ara görüşme vardı. biraz iyileştirme yapsanız ya
  • Gelsene hangarlara seninle bi vedalaşalım
  • Yine mi "dava" edebiyatı. İyice tiksindik artık bu kelimeden. Davanız ne ise alın da gidin. Dönmemek üzere ... Hem aidat aldığı üyenin hakkını dahi savunmayan, piyasada dahi gozukmeyen bir sendikanın ne davası olabilir ? Vardır bir davası tabi ama çalışan marabaların aklı etmez o ince işlere (!).
  • Geç kalınmış bir karar 6 kişinin de ekmeği ile oynadın yaptığın diğer haksızlıkları hiç söylemiyorum. Madem böyle yapacaktın hiç gitmeseydin bu işlere abi. Bundan sonra azıcık vicdanın varsa milletin Disk e geçmek için organize olmasına emek ver. Bu sendikadan ne sana ne millete hayır gelmeyeceğini anlamışsındır inşallah

THY Teknik A.Ş. çalışanlarının bağlı olduğu Özçelik-İş Sendikası Havacılık Şubesi'nde flaş bir istifa geldi. Yavuz Güver görevi bıraktığını duyurdu.

İstifanı yazılı bir açıklamayla duyuran Güver, "Davamız için mücadele etmeye istekli, genç, girişimci, günümüz dinamiklerinin farkında olan arkadaşlarımıza yol açmak adına özgür iradem ile görevimden istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

İşte Özçelik-İş Sendikası Havacılık Şube Başkanlığı'ndan istifa eden Güver'in o açıklaması:

"SAYGIDEĞER KIYMETLİ DAVA ARKADAŞLARIM,

Mart 2016 itibariyle sizlerin desteği ve rehberliğiyle çıktığım bu yolda, örgütümüzün amaç ve ideallerine hizmet edebilmek en büyük hedefim olmuştur.

Davamız için mücadele ederken pek çok sorunun üstesinden gelebilmek gayretiyle elimden gelen özveriyi göstermeye, sendikal birliğimizi korumaya çalıştım.

Bu sürecin bana kattığı en önemli husus siz değerli dava arkadaşlarımı tanımış, sizlerle dava birliği yapmış olmaktır.
İşçi olarak başladığım, çalışma arkadaşlarımın haklarını korumak için sendika yöneticisi olarak devam ettiğim bu süreçte sonsuz desteğiniz için minnettarım.

2016 yılında başladığım Özçelik-İş Sendikası Havacılık Şube Başkanlığı görevimden, davamız için mücadele etmeye istekli, genç, girişimci, günümüz dinamiklerinin farkında olan arkadaşlarımıza yol açmak adına özgür iradem ile görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bundan sonrada her zaman sizlerin hizmetindeyim

HEPİNİZE ŞÜKRANLARIMI SUNAR, SAYGI VE SEVGİ İLE SELAMLARIM"

©AirportHaber.com

Özçelik-İş Sendikası Havacılık Şube Başkanlığı'nda flaş istifa!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Vay be ~ 3 yıl önce
4000 tl verdiğin adam işten atılmaktan korkarmı.Makina mühendisi olan kişiler piyasada 4000 tl iş bulamıyo. Thy de Yeni işe başlayan teknisyen bu maaşı alıyo.Eski teknisyen maaşı nı söylemiyorum.Mühendis maaşını da yazmayayım.Thy candır.istersen piyasa araştırması yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendikacılık ~ 3 yıl önce
Öyle bişeyki sendika isterse işveren daha fazla para imkân sağlayacakmış ta sendika istemiyomuş.Bu kadarda beddua edenlere sesleniyorum,dav ulun sesi uzaktan hoş gelir.200 veya 300 elemanı çıkartıyorum dediği zaman görürüm delikanlılığınızı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalama ~ 3 yıl önce
Oglum bi adam olun zor birsey degil 4 bin lira verdigin adam atilmaktan korkar mi asgari ucret 3bin sen gibi hergun ölsün mü
İsimsiz ~ 3 yıl önce
Senin davan bizim davamız değil!Hakkınla gelmedin hakkınla gitmiyorsun! Milletin genelge ile 10-0’a düşürülmesini sözde yerli milli dava arkadaşların sarı hak iş başkanı ve yunus ile çözebilirdiniz!Utanmadan birde Sendikanın avukatı yüzde 10 kesinti yaptı!işbirlikçi yöneticiler ile milleti ekmeğinden ettiniz! Yerli milliyiz diyen sendikacılar Ankara’da protokol yaparken seni çağırmadılar, o gün biraz hasiyet olsa idi istifa etmen gerekirdi! Telegram mağdurlarında sizin yüzünüzden işlerini kaybettiler!Bizim aidatlar ile BMW ye binen şahıs seni gönderdi, yerine daha sadık kim gelecek! Bu milletin bedduası topunuza yeter !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakında ~ 3 yıl önce
Sarı gitti yaşasın sapsarı sendika

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevgili Başkanım ~ 3 yıl önce
Saygıdeğer Yavuz Başkanım.Hayırlısı olsun.Bundan sonraki yaşantında dert keder üzüntü olmasın.Hayırlı ve uzun ömürler diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika ~ 3 yıl önce
Bakalım yerine kimi uygun görecekler. Sanki istemedikleri biri gelecekmiş gib

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tklı ~ 3 yıl önce
hani ocakta maaş kesintisi konusunda ara görüşme vardı. biraz iyileştirme yapsanız ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 3 yıl önce
Gelsene hangarlara seninle bi vedalaşalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dava ? ~ 3 yıl önce
Yine mi "dava" edebiyatı. İyice tiksindik artık bu kelimeden. Davanız ne ise alın da gidin. Dönmemek üzere ... Hem aidat aldığı üyenin hakkını dahi savunmayan, piyasada dahi gozukmeyen bir sendikanın ne davası olabilir ? Vardır bir davası tabi ama çalışan marabaların aklı etmez o ince işlere (!).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 3 yıl önce
Geç kalınmış bir karar 6 kişinin de ekmeği ile oynadın yaptığın diğer haksızlıkları hiç söylemiyorum. Madem böyle yapacaktın hiç gitmeseydin bu işlere abi. Bundan sonra azıcık vicdanın varsa milletin Disk e geçmek için organize olmasına emek ver. Bu sendikadan ne sana ne millete hayır gelmeyeceğini anlamışsındır inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000