15 Ekim 2021, Cuma 00:10:24

Özçelik-İş Sendikası Delege Seçimleri Öncesi Sert Çıkış

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. çalışanlarının bağlı olduğu yetkili sendika Özçelik-İş (Havacılık) Anadolu Şube delege seçimleri öncesi Şube Başkan Adayı Mehmet Serhat Ünal sert açıklamalarda bulundu.
  • TİS donemi seçimleri erkene çekenlerin nasıl bir operasyon çektiklerini iyi anladık. Dinazorların ve BMW sevdalilarına inat oyum beyaz listeye
  • Sendikayı aradığımızda bizi adam yerine koyup muhattap alan tek kişi sizdiniz sayın Ünal. Bu haramzadeleri bitireceğinize inandığım için sizi sonuna kadar destekliyorum. Bir gün genel başkan olup, puro içmesini bilmeyen ama elinden düşürmeyen koltuk sevdalısı oturan boğağı devirip üyelerin parasıyla aldığı şahsi plakalı BMW satıp üyelere eşit dağıtırsanız sevinirim. Olumsuz yorumlara aldırış etmeyin, kimlerin yaptığını iyi biliyoruz. Bu seçimi kaybetseniz bile karakter olarak kazanan siz olacaksınız.
  • İşveren ne derse o olur kimseye inanmayın.Sevdiğiniz arkadaşınız seçimlere giriyorsa ona oyunuzu atın.Neticede biri oraya seçilecek.
  • Geniş gövdeye geldiğinizde işten atılan 6 kişi için o zaman nerdeydiniz dediğimizde sendikaya karşı geldiler o yüzden atıldılar ya ne olacaktı dedikten sonra dayağı yiyecekken yavuz güver araya girdi de kurtuldun.Sana mı güvenecek bu millet teknisyenleri satıyorsun birde utanmadan yüzümüze söylüyorsun.Sana mı kaldı bu millet.Bi Çek git artık
  • Gayet yerinde bir açıklama olmuş. kendisini havacılık gurusu sanarak insanları etkilemeye çalışan fosillere de kapak mahiyetinde bir cevap.. düne kadar yeşillere sempati duyarken dün gece çekilen operasyondan sonra oyum beyaz a .
  • THY Teknik A.Ş de sözleşme biteli 4 ay olmuş. Kimsenin umurunda değil. İLERİ DEMOKRASİ ye geçtikya. Küçük Enişte darlanmış
  • Adamsın adam
  • Neticede işe yaramaz, çalışanın haracını yiyen, zam alamayan bir sendika. AO ne alırsa onu alır ancak, teknik tam çalışmasına rağmen.
  • Hep aynı terane, aynı düzen, aynı oyun.
  • BU YAVUZUN YARDIMCISI BAKAN YİĞENİ İKTİDAR TEMSİLCİSİ DEĞİL Mİ? NEYE SERT ÇIKMIŞ..MAAŞ ALDIĞI SENDİKAYA MI ? İŞVERENE Mİ ?

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş. çalışanlarının bağlı olduğu yetkili sendika Özçelik-İş (Havacılık) Anadolu Şube delege seçimleri öncesi Şube Başkan Adayı Mehmet Serhat Ünal sert açıklamalarda bulundu.

"Beyaz liste adaylarının aslı astarı olmayan bağlantılar kurularak bir takım medya organları tarafından internet ortamında ve benzer şekilde sözlü olarak sahada kasıtlı olarak karalanması ve yaftalanması çalışmalarının başlamasını üzüntüyle karşılamaktayız" diye Ünal yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Hızlandırılmış bir sendika delege seçim sürecinin son demlerine gelmiş bulunmaktayız. 15 Ekim Cuma günü, önümüzdeki 4 yıl boyunca şube yönetiminde görev alacak yöneticilerimizi belirleyecek  olan delegelerin seçimi yapılacaktır.

Söz konusu seçim sürecinden yaklaşık 1 hafta kadar önce haberdar olmamızla birlikte hızlı bir delege adayı belirleme ve saha çalışması gerçekleştirdik. Bu kısa zaman diliminde, listelerimize dahil olmak isteyen çok sayıda arkadaşımızın başvurusuna müteakip üyelerimizin tümünü kapsayacak bir şekilde sandık listelerimizi hazırladık.

Gelinen süreçte içinde bulunduğumuz BEYAZ liste adaylarının aslı astarı olmayan bağlantılar kurularak bir takım medya organları tarafından internet ortamında ve benzer şekilde sözlü olarak sahada kasıtlı olarak karalanması ve yaftalanması çalışmalarının başlamasını üzüntüyle karşılamaktayız. Bu yaklaşımların ortak gayesi seçime saatler kala siz değerli üyeleri hiçbir dayanağı olmayan ifadelerle manipüle etmekten ibarettir. Mesnetsizce yapılan bu saldırılara rağmen duruşumuzu asla bozmayacak ve benzer tutumlara asla başvurmayacağız. Bizlere çamur at izi kalsın siyaseti ile yaklaşan  ve hangi yapıya hizmet ettiği aşikar olanlarla  mücadelemizden  asla vazgeçmeyeceğimizi bir kez daha ilan ediyoruz.

Şu an gelinen noktada bütün iyi niyetimiz, motivasyonumuz ve enerjimizle oylarınıza talibiz.Herkesin hakkını eşit bir şekilde savunacak bir yönetimin oluşması temennisiyle önümüzdeki seçimin bütün camiamıza hayırlı olmasını diler, s
aygılar sunarız."

Özçelik-İş Sendikası Delege Seçimleri Öncesi Sert Çıkış

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Ahmet ~ 3 yıl önce
TİS donemi seçimleri erkene çekenlerin nasıl bir operasyon çektiklerini iyi anladık. Dinazorların ve BMW sevdalilarına inat oyum beyaz listeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 3 yıl önce
Sendikayı aradığımızda bizi adam yerine koyup muhattap alan tek kişi sizdiniz sayın Ünal. Bu haramzadeleri bitireceğinize inandığım için sizi sonuna kadar destekliyorum. Bir gün genel başkan olup, puro içmesini bilmeyen ama elinden düşürmeyen koltuk sevdalısı oturan boğağı devirip üyelerin parasıyla aldığı şahsi plakalı BMW satıp üyelere eşit dağıtırsanız sevinirim. Olumsuz yorumlara aldırış etmeyin, kimlerin yaptığını iyi biliyoruz. Bu seçimi kaybetseniz bile karakter olarak kazanan siz olacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanmayın ~ 3 yıl önce
İşveren ne derse o olur kimseye inanmayın.Sevdiğiniz arkadaşınız seçimlere giriyorsa ona oyunuzu atın.Neticede biri oraya seçilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He he ~ 3 yıl önce
Geniş gövdeye geldiğinizde işten atılan 6 kişi için o zaman nerdeydiniz dediğimizde sendikaya karşı geldiler o yüzden atıldılar ya ne olacaktı dedikten sonra dayağı yiyecekken yavuz güver araya girdi de kurtuldun.Sana mı güvenecek bu millet teknisyenleri satıyorsun birde utanmadan yüzümüze söylüyorsun.Sana mı kaldı bu millet.Bi Çek git artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sendika mı!. ~ 3 yıl önce
Sendika mı var Allah aşkına :))
yapısalcı ~ 3 yıl önce
Gayet yerinde bir açıklama olmuş. kendisini havacılık gurusu sanarak insanları etkilemeye çalışan fosillere de kapak mahiyetinde bir cevap.. düne kadar yeşillere sempati duyarken dün gece çekilen operasyondan sonra oyum beyaz a .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tutmayın Küçük Enişt ~ 3 yıl önce
THY Teknik A.Ş de sözleşme biteli 4 ay olmuş. Kimsenin umurunda değil. İLERİ DEMOKRASİ ye geçtikya. Küçük Enişte darlanmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serhat ünal ~ 3 yıl önce
Adamsın adam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Netice ~ 3 yıl önce
Neticede işe yaramaz, çalışanın haracını yiyen, zam alamayan bir sendika. AO ne alırsa onu alır ancak, teknik tam çalışmasına rağmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KURULU DÜZEN ~ 3 yıl önce
Hep aynı terane, aynı düzen, aynı oyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
woww ~ 3 yıl önce
BU YAVUZUN YARDIMCISI BAKAN YİĞENİ İKTİDAR TEMSİLCİSİ DEĞİL Mİ? NEYE SERT ÇIKMIŞ..MAAŞ ALDIĞI SENDİKAYA MI ? İŞVERENE Mİ ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000