03 Aralık 2021, Cuma 22:07:50

Özçelik İş Anadolu Havacılık Şubesi başkan adayı Ünal: "Haklarımızı savunmak için talibiz"

Özçelik İş Sendikası Anadolu Havacılık Şube'sinde Pazar günü yeni başkan seçilecek. Başkan adayı Serhat Ünal açıklamalarda bulundu.
  • denenmemişi denemek lazım bu sefer
  • Hak hukuk pesinde kosmak icin baskan adayi oluyorsan, birilerinin adami olmamak icin aday oluyorsan, iscinin gercekten ve asli olarak hakkini korumak icin aday oluyorsan Secmez bu isci seni kardesim secmez! Bagirip cagirmak horlamak hakkini vermemek lazim, iste o zaman muteber olursun......
  • öncelikle teknisyen kimdir? uçak nedir? bakımı nasıl yapılır? bunlar hakkında bilgi edinin. yoksa sanayiden gelen tornacının 6-7 bin neyinize yetmiyo gibi düşüncesiyle bu iş olmaz
  • Hak mi kaldi ulkede neyi savunacan dostum?
  • Mevcut sendikanın sekteriydi bu varandaş.bu zamana kadar ne yaptınız ki derler adama…
  • Acaba bunuları yazarken kendiside güldümü, çünkü ben okurken çok güldüm
  • İşe geri dönmek söz konusu olunca nasıl tutuştun be serhat…
  • Size çok iftira attılar, arkanızdan çok konuştular ve sizi Yunus'un adamıymış gibi göstererek sizi harcamaya çalıştılar ama başaramadılar. Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Pazar günü kongrede başarılar diliyorum.
  • He he

Özçelik İş Sendikası Anadolu Havacılık Şube'sinde Pazar günü yeni başkan seçilecek. Başkan adayı Serhat Ünal açıklamalarda bulundu.

Anadolu Havacılık Şubesi 2. olağan genel kurulunda Serhat Ünal başkanlık için yarışacak. Ünal yaptığı açıklamada: "Hiçbir şahsın ya da oluşumun adamı olmak için değil emek ve haklarımızı savunmak için bu göreve talibiz" dedi.

İşte Serhat Ünal'ın açıklaması;
Kıymetli Emekçi Kardeşlerim...
Bildiğiniz gibi 5 Aralık  Pazar günü İstanbul Anadolu Havacılık Şube Başkanlığı 2.olağan genel kurulu vasıtasıyla önümüzdeki 4 yıl boyunca haklarımızı savunacak ve en önemlisi alın terimizin karşılığını arayacak olan yönetimi belirleyeceğiz.

Pandemi sürecinde fedakarca işine gelen, içinde bulunduğumuz zaman diliminde ise büyük maddi imkansızlıklara sürüklenen, deyim yerindeyse elindeki avucundaki var olanı satarak geçimini idame ettirmeye çalışan emekçiler için haklarımızın sonuna kadar korunması ve ilave kazanımlar elde edilmesi konusunda önümüzdeki günler büyük önem arz etmektedir .

Delege seçim sürecinde yaşanan belli başlı bir takım olumsuzluklarla birlikte, sizlerin iradesi neticesinde delegasyonumuzu oluşturduk.
Geldiğimiz noktada; her hangi bir göreve talip olsun yada olmasın, seçilen tüm delege arkadaşlarımın her biri tüm iyi niyeti ile bu teşkilata ve sizlere katkı vermek için bu işin içinde olma kararlılığını ve medeni cesaretini göstermiş ayrı ayrı değerlerdir. Şu anda rakip olduğumuz arkadaşlarımızla aynı cephedeyiz. Genel kurulumuzdan sonra hangi arkadaşımız seçilirse seçilsin, bileğimizin hakkını daha çok emekle savunmak için hep birlikte müzakere ve mücadele edeceğiz, Pazartesi gününden sonra birbirimize sonuna kadar destek olmak zorundayız. Fakat, bu ortak amaçla hareket edebilmek, başkalarının ajandalarına yada planlarına alet olmamayı gerektirir. Emeklerimizi tepişen fillerin altında ezilen çimler misali heba etmemeyi gerektirir.  Aslolan sadece ve sadece toplumsal kazanımlarımız ve emeğimizin karşılığını alma çabamızdır.

Tüm Yönetim ,Denetim, Disiplin , Asil  ve Yedek kurullarına bu duygularla ve birlikte elde edeceğimiz kazanımlara olan inancımızla talibiz. Kendi adıma talip olduğum şube başkanlığı görevini gönül arzu eder ki tüm delegelerin desteğini alarak layık görülmüş olayım. Elbette bunun  takdiri siz delegelere aittir. Bununla birlikte bunun sorumluluğu da sizlere aittir. Oyunuzu verirken; önümüzdeki arabulucu aşamasına gelmiş olan 7. Dönem Toplu İş Sözleşmesi ve  4 yıl için bir karar verdiğinizin bilincinde olmanız ve buna göre davranmanız hayatidir.

Ancak, buradan oy kullanacak delegelerimize özellikle  şunu belirtmek isterim; Herhangi bir şahsın yada oluşumun adamı olmak için değil, adam gibi Emeğimizin ve Haklarımızın mücadelesi için bu göreve talibiz. Hiçbir emekçiyi küstürmeden, hayal satmadan ve tüm süreçleri şeffaflık içerisinde yürüterek hep birlikte güzel günlere yürüyeceğiz. Bu azim, inanç ve güce sahip olduğumuzdan ve bununla birlikte üstleneceğimiz sorumluluğun azametinin farkında olduğumuzdan şüpheniz olmasın.

Hangi listeden olursa olsun, bağımsız adaylar da dahil Pazar günü ilgili kurullara aday olacak tüm arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Demokrasi şöleni havasında geçeceğinden şüphe etmediğim kongremizin başta alnının teriyle ekmeğini kazanan üyelerimiz olmak üzere, seçilecek tüm arkadaşlarıma hayırlar getirmesini temenni eder, saygılarımı sunarım...

Özçelik İş Anadolu Havacılık Şubesi başkan adayı Ünal: "Haklarımızı savunmak için talibiz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

b2 cs ~ 2 yıl önce
denenmemişi denemek lazım bu sefer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Algici geldi hanimmm ~ 2 yıl önce
Hak hukuk pesinde kosmak icin baskan adayi oluyorsan, birilerinin adami olmamak icin aday oluyorsan, iscinin gercekten ve asli olarak hakkini korumak icin aday oluyorsan Secmez bu isci seni kardesim secmez! Bagirip cagirmak horlamak hakkini vermemek lazim, iste o zaman muteber olursun......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
değerli adaylar ~ 2 yıl önce
öncelikle teknisyen kimdir? uçak nedir? bakımı nasıl yapılır? bunlar hakkında bilgi edinin. yoksa sanayiden gelen tornacının 6-7 bin neyinize yetmiyo gibi düşüncesiyle bu iş olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaldimi mi ~ 2 yıl önce
Hak mi kaldi ulkede neyi savunacan dostum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi canım ~ 2 yıl önce
Mevcut sendikanın sekteriydi bu varandaş.bu zamana kadar ne yaptınız ki derler adama…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahahaha ~ 2 yıl önce
Acaba bunuları yazarken kendiside güldümü, çünkü ben okurken çok güldüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serhat’a ~ 2 yıl önce
İşe geri dönmek söz konusu olunca nasıl tutuştun be serhat…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 2 yıl önce
Size çok iftira attılar, arkanızdan çok konuştular ve sizi Yunus'un adamıymış gibi göstererek sizi harcamaya çalıştılar ama başaramadılar. Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Pazar günü kongrede başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yav ~ 2 yıl önce
He he

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000