17 Eylül 2020, Perşembe 09:09:43

Özcan'dan THK Üniversitesi ile alakalı şok sözler!

THK'deki bakımsız uçaklara dikkat çeken Gelecek Parti Yusuf Ziya Özcan, "Bu uçaklarla öğrencileri uçurmak cinayettir" dedi. Özcan, YÖK Başkanı'na seslenerek, THK Üniversitesi'ndeki borç ve ipoteklere de dikkat çekti.
  • usd 7,56 olmuş kim verecek bu paraları!!!
  • ARKADAŞLAR BİRŞEY ÖĞRENMEK İSTİYORUM.. BU AIRPORTHABER ŞU KAÇAK BÜFE OLAYINA KARIŞAN ALİ KIDIK'A MI AİT ACEEBA?
  • Fetöcü
  • Adam kör bırakın uçmuş yada eğitim aldığı nı yolda zor yürür
  • Bakin neler olmus bu universite gecmis 2012 yilinda kuruldugunda simdi mualif olan kisi yok baskaniydi ve universite ve thk yonetimiyle iscli disli degilmiydiler buradan ukraynaya jet kaldiran onlarmiydi yoksa simdiki kayyummu insafli olun icini bosalttiginiz kurum icin kayyuma camur atmak hic bir ahlaka ve vicdana sigmaz adamlar gece gunduz calisiyorlar adama sorarlar peki sizin zamaninizda yok neden okulu 2015 e kadar yök denetimlerinde mici bosaltilmisken mukemmel gosterdiniz podyumun karsisindaki arazi peskes cekilirken nerdeydiniz tabi bunlar unutuldu ya vurun abaliya bu kurum i kadar nadide bir kurum ki ulu onder ATATÜRKun kurdugu bir kurum hevesi olan cakallara birakilmayacaktir. Zaten Cumhurbaskanimiz konuyla ilgili bu kayyum heyetine gerekli direktifi verdi onlarda hepsi tecrubeleri sabit kisiler hepside gerek universite gerekse thk yi gecmisteki pisliklerden arindiriyorlar. Hani diyorlarya itler istedi diye Atlar olmez.... bu kurumun Adin da Türk ve Hava var basklarina benzemez. TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESI ve TÜRK HAVA KURUMU anka kusu gibidir kullerinden yeniden dogar herkese inat %80 doluluk var neden mi gecmiste batirmaya calistiginiz kurumu millet guveniyor cunku onun kurucusu Atatürk koruyucusu Cumhurbaskanimiz
  • Bu eski zurna hocada THK da uçuş eğitimi aldı para verdi mi bi sormalı
  • Ünsal B. zamanı havadan PPL’i kaptın Yusuf Z.Ö. ;)) o zaman Türkkuşu’ndan çıkmıyordun. Uçaklar halen aynı uçak ve bakımlı.
  • Uçaklarımız gayet bakımlı ama bağış yapmayan yakot parasını vermediğimiz taktirde uçakların yanına bile yaklaşamıyoruz!!!
  • THK 'daki eğitim uçakları alanında en kaliteli ve performanslı Cessna 172 'ler. Pahalı olduğundan bir çok uçuş okulu bunlardan satın alamıyor.
  • thk nın uçakları güzel yanlış yerden yakalamışssın daha büyük sıkıntılar var

Yükseköğretim Kurulu eski  Başkanı ve Gelecek Partisi PİK Eğitim Politikaları Başkanı Yusuf Ziya Özcan, Türk Hava Kurumu Üniversitesi'ndeki uçakların bakıma ihtiyacı olduğunu belirterek, uçuş yapacak öğrencilerin tehlikede olduklarını ifade etti.

"FELAKET GELİYOR"

GP'li Özcan, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'a seslenerek THK Üniveristesi'ndeki sorunları dile getirdi. "Felaket geliyor" diyerek çağrıda bulunan Özcan, "THK Üniversitesi borç içinde, taşınmazları üzerinde ipotek var ve uçuşlar için gerekli benzin alacak paraları yok. En kötüsü uçakların 50 ve 100 saatlik bakımları var. Öğrenciler bakımsız uçaklarla uçarlarsa olacakları siz tahmin edin" dedi.

"CİNAYETTİR"

"Bakımsız uçaklarla öğrencileri uçurmak cinayettir" diyen GP'li Yusuf Ziya Özcan, sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Birkaç gündür haykırıyorum. THK Üniversitesi kötü durumda. Çoktan hami üniversitesine devredilmesi gerekir. Uçaklar için benzin parası, bakımları için yedek parça yok. Bakımsız uçaklarla öğrencileri uçurmak cinayettir."

Özcan'dan THK Üniversitesi ile alakalı şok sözler!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

usd ~ 4 yıl önce
usd 7,56 olmuş kim verecek bu paraları!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VATANDAŞ ~ 4 yıl önce
ARKADAŞLAR BİRŞEY ÖĞRENMEK İSTİYORUM.. BU AIRPORTHABER ŞU KAÇAK BÜFE OLAYINA KARIŞAN ALİ KIDIK'A MI AİT ACEEBA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tasdikli ~ 4 yıl önce
Fetöcü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thk ~ 4 yıl önce
Adam kör bırakın uçmuş yada eğitim aldığı nı yolda zor yürür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birisi ~ 4 yıl önce
Bakin neler olmus bu universite gecmis 2012 yilinda kuruldugunda simdi mualif olan kisi yok baskaniydi ve universite ve thk yonetimiyle iscli disli degilmiydiler buradan ukraynaya jet kaldiran onlarmiydi yoksa simdiki kayyummu insafli olun icini bosalttiginiz kurum icin kayyuma camur atmak hic bir ahlaka ve vicdana sigmaz adamlar gece gunduz calisiyorlar adama sorarlar peki sizin zamaninizda yok neden okulu 2015 e kadar yök denetimlerinde mici bosaltilmisken mukemmel gosterdiniz podyumun karsisindaki arazi peskes cekilirken nerdeydiniz tabi bunlar unutuldu ya vurun abaliya bu kurum i kadar nadide bir kurum ki ulu onder ATATÜRKun kurdugu bir kurum hevesi olan cakallara birakilmayacaktir. Zaten Cumhurbaskanimiz konuyla ilgili bu kayyum heyetine gerekli direktifi verdi onlarda hepsi tecrubeleri sabit kisiler hepside gerek universite gerekse thk yi gecmisteki pisliklerden arindiriyorlar. Hani diyorlarya itler istedi diye Atlar olmez.... bu kurumun Adin da Türk ve Hava var basklarina benzemez. TÜRK HAVA KURUMU ÜNİVERSİTESI ve TÜRK HAVA KURUMU anka kusu gibidir kullerinden yeniden dogar herkese inat %80 doluluk var neden mi gecmiste batirmaya calistiginiz kurumu millet guveniyor cunku onun kurucusu Atatürk koruyucusu Cumhurbaskanimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 4 yıl önce
Bu eski zurna hocada THK da uçuş eğitimi aldı para verdi mi bi sormalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hürkuş ~ 4 yıl önce
Ünsal B. zamanı havadan PPL’i kaptın Yusuf Z.Ö. ;)) o zaman Türkkuşu’ndan çıkmıyordun. Uçaklar halen aynı uçak ve bakımlı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ThK bakımlı ~ 4 yıl önce
Uçaklarımız gayet bakımlı ama bağış yapmayan yakot parasını vermediğimiz taktirde uçakların yanına bile yaklaşamıyoruz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cessna 172 ~ 4 yıl önce
THK 'daki eğitim uçakları alanında en kaliteli ve performanslı Cessna 172 'ler. Pahalı olduğundan bir çok uçuş okulu bunlardan satın alamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hoca ~ 4 yıl önce
thk nın uçakları güzel yanlış yerden yakalamışssın daha büyük sıkıntılar var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000