23 Temmuz 2018, Pazartesi 09:10:53

Otomobil tavanında "Touch and go!"

İzmir Alaçatı’da Cessna 150 tipi bir uçak otoyolda ilerleyen araca çarptı. Otomobilin camı kırılırken şans eseri olayda yaralanan olmadı.
  • Ah Mızrak ahhh... Senden adam olmaz... Yol yakınken bırak bu işi.. Ona buna hava atacağım diye ne kendi canına, ne de bir başkasınınkine sebep olma! Senden pilot olmaz koçum...
  • Bu uçak çorluda da tarlaya inmişti. Youtube dan bakabilirsiniz. Tam bir tüplü ve öfkeli.
  • Havacı olmak yüzbinde bir ihtimali bile değerlendirip hiç bir koşulda risk almamak, güvenlikten asla ödün vermeden gökleri arşınlamaktır. Ya da ben yanlış anlamışım ki böyle magandalar hem kendisinin hem başkalarının hayatını hiçe sayarak böyle saçma hareketler yapabiliyor. Bunu yapan kişi "havacı" ise ben değilim arkadaş, yazıklar olsun ki akrobasi yaptığını sanan bir meslektaşım bu kadar saçma ve tedbirsizce hareketlere imza atabiliyor. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
  • ben aracına uçak çarpan vatandaş olsam hemen dava açarım.
  • Mizrak, ünlü oldun işte. Helal olsun
  • Hey gidi kim :))) adana da az ucmadik yani en azindan sicakda tirmanayan ucakla ucmaya calistik :)))
  • Bu tur olaylar icin, turkiyede denetim varmi? Yeni bir fenomen:hava canavari.
  • Bu adama dur diyecek yok mu ülkede kimse? Hepimizin pilot lisansı var, pilot olarak hangimiz böyle bir şeye cesaret edebiliriz ??? Lisansımızı kaybederiz değil mi? E peki bu herif kim o zaman??
  • Bizim kaptan çocuklarıdan biridir eğitimdedir
  • Ucus hayatina basladigindan beri sorunlar yasayan bir kisi oldugunu ögrendik. Belli ki ucmayi seven birisi ama saygi edep adap güvenlik kural tanimayan kimligi ile havacilara dagil ancak bir kesim hayranlarina hitap ediyor. Kimse ögretmenlerinin kulagıni cekmeli. Havaciligin kazalarla anilmasini istmiyoruz. Fakat bu caylagi bir gün kaza ile anacagimiz kesin gibi. Cünkü bu defalarca yaptıgı eglencelerden sadece birisi.

İzmir Alaçatı’da Cessna 150 tipi bir uçak otoyolda ilerleyen araca çarptı. Otomobilin camı kırılırken şans eseri olayda yaralanan olmadı.

Airporthaber’in edindiği bilgiye göre olay dün İzmir’in kalabalık tatil bölgesi Alaçatı yakınlarında gerçekleşti.

Pilot G.M.’nin kullandığı TC-KIM kuyruk tescilli Cessna 150 tipi uçak Alaçatı Port bölgesinde alçak uçuş yaptığı sırada bir otomobile çarptı.

Uçağın iniş takımları otomobilin camına ve tavanına sürterek araca hasar verdi. Uçağın lastikleri aracın tavanında iz bırakırken camı da kırıldı.

Şans eseri kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

©AirportHaber.com

Otomobil tavanında "Touch and go!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Haylaz ~ 6 yıl önce
Ah Mızrak ahhh... Senden adam olmaz... Yol yakınken bırak bu işi.. Ona buna hava atacağım diye ne kendi canına, ne de bir başkasınınkine sebep olma! Senden pilot olmaz koçum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdulheyy ~ 6 yıl önce
Bu uçak çorluda da tarlaya inmişti. Youtube dan bakabilirsiniz. Tam bir tüplü ve öfkeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık??? ~ 6 yıl önce
Havacı olmak yüzbinde bir ihtimali bile değerlendirip hiç bir koşulda risk almamak, güvenlikten asla ödün vermeden gökleri arşınlamaktır. Ya da ben yanlış anlamışım ki böyle magandalar hem kendisinin hem başkalarının hayatını hiçe sayarak böyle saçma hareketler yapabiliyor. Bunu yapan kişi "havacı" ise ben değilim arkadaş, yazıklar olsun ki akrobasi yaptığını sanan bir meslektaşım bu kadar saçma ve tedbirsizce hareketlere imza atabiliyor. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 6 yıl önce
ben aracına uçak çarpan vatandaş olsam hemen dava açarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Popular ~ 6 yıl önce
Mizrak, ünlü oldun işte. Helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tc-kim ~ 6 yıl önce
Hey gidi kim :))) adana da az ucmadik yani en azindan sicakda tirmanayan ucakla ucmaya calistik :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
Bu tur olaylar icin, turkiyede denetim varmi? Yeni bir fenomen:hava canavari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ne kardeşim?? ~ 6 yıl önce
Bu adama dur diyecek yok mu ülkede kimse? Hepimizin pilot lisansı var, pilot olarak hangimiz böyle bir şeye cesaret edebiliriz ??? Lisansımızı kaybederiz değil mi? E peki bu herif kim o zaman??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 6 yıl önce
Bizim kaptan çocuklarıdan biridir eğitimdedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G. Mizrak pilot ~ 6 yıl önce
Ucus hayatina basladigindan beri sorunlar yasayan bir kisi oldugunu ögrendik. Belli ki ucmayi seven birisi ama saygi edep adap güvenlik kural tanimayan kimligi ile havacilara dagil ancak bir kesim hayranlarina hitap ediyor. Kimse ögretmenlerinin kulagıni cekmeli. Havaciligin kazalarla anilmasini istmiyoruz. Fakat bu caylagi bir gün kaza ile anacagimiz kesin gibi. Cünkü bu defalarca yaptıgı eglencelerden sadece birisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000