01 Ekim 2008, Çarşamba 10:25:22

Otomatik pilot arıza verdi, uçak geri döndü

İstanbul’dan Paris’e giden Onur Air uçağı otomatik pilot arızası sebebiyle 100 yolcusu ile İstanbul’a geri döndü.
  • Çocuğun bir 2.pilot olarak yapmaya çalıştığı şeylere bakın, bir de Kaptan olarak cevap yazan adamın yediği halta bakın. Adam resmen bunalımını bastırmaya çalışmış. "sen ne konuşuyon leeen biz kaptanız burdaaa" gibi. Bu zihniyet bitti hemşerim. senin gibileri heryerden kovuyorlar. Adam ol da sen de pilotları savun.
  • Senin gibiler sadece rakı sofraasında konuşur kaptan. Adamın yazdıklarını iyi oku bak ne demiş. Ekmek demiş tekne demiş, pilotlar demiş doğru demiş karar marar bişeyler demiş. Lafı popondan mı anladın da bulaştın şimdi. Otur oturduğun yerde. Otuurrrr.
  • Adını açıkla demişin. O da sana demiş sen açıkla ben de açıklıycamdiye. Hesabın varsa açıla delikanlı ol kaptan. Madem şövalyesin görelim bakalım.
  • Copilot rumuzu ile yazanı tanırım. Yazdıkları da doğru. Ama seni anlayamadım. O kalkmış havacılığı savunuyor. Önce öbür adam sert üslup kullanmış sahtepilot demiş. Hadi havacılıkla ilgili ONUR AIR i sevmiyor olabilirsin. Kendin gibi bir pilot a niye sataştın ki? Ruh hastası mısın sen
  • Copilot pilotları savunmuş, çalıştığı ekmek yediği ve binlerce arkadaşımızın ekmek yediği şirketleri savunmuş. Meslektaşlarımız doğru karar vermiş diyo. Okumuyor musun? İyi oku. Senin derdin ne ne diye çattın şimdi bu çocuğa? Sen kimden yanasın arkadaş yaw? Sen burda kaptanlığını mı ispat etmeye çalışıyosun?
  • Kaptan bakıyorum Tophane kabadayısı gibi yazmışsın. Biz neyi savunuyoruz sen neyi savunuyorsun. Biz burda mesleği ve meslektaşlarımızı savunuyoruz sen kalkmış hadi bakiim falan filan... Senin kaptanlığın bana sökmez arkadaş. Sen önce kendi yazma üslubuna bir bak. Adam şirketi sabote ediyor. Kalkmış bana yazdıklarına bak. Senden korkan senden beter olsun. Açıkla sen adını ben de açıklayayım. Kimsin sen ya? Senin zihniyetin İran da Pakistan da. Hadi yaylan bakalım.
  • sevgili kardeşim..epey gençsin anlaşılan..almışsın çoşkuyu gözükara gidiyorsun..yok onur da pilotmuşsun yok o uçuşta varmışsın..bırak kardeşim böyle pilot olmaz..az yazarsın öz yazarsın..ismini de yazarsın o zaman yaptığın yorumlar değer kazanır..yazma uslubun bir pilota yakışmıyor bilesin..Ben Ercan yada Erkan ın yerinde olsam ve sen bahsettiğin şekilde Onur da uçan bir Co isen önce seni bir güzel haşlardım..Pilotluk şövalyelik mesleğidir.Tabi bunu öğrettilerse! Bilmiyorsan da abilerine sor böyle pazar yeri satıcısı gibi bas bas bağırma..Çok bağıran değil az ve doğru söyleyen saygı görür bilesin..hadi bakiim biraz sakin ve düzgün uslup..
  • İspat edemeyeceğim hiçbirşeyim yok benim. Ama senin ne idüğü olduğun belirsiz. Bir daha ONUR AIR ve Türk Havacılığı ile ilgili yorum yapma. Avrupalı Charter ların uşağı seni.
  • Ben burdan yazarlarla temasa geçip belgelerimi vericem. Sahte pilot olmadığımı ispat edicem. Bunu yaparken de ONUR AIR Uçuş İşletme ye ve Ercan Kaptan a ve Baş Pilot Erkan Abi ye bilgi vericem. Senin gibi kalleşlerin ONUR AIR e savaş ilan ettiğini ve bize sahte pilot diye iftira atarken ortaya çıkmaya cesareti bile olmadığını ve bu ülkenin milli menfaatlerine balta vurduğunu ispat edicem. Bu işin sonu tazminata kadar gider. Yüreğin varsa ortaya çık bakalım kimmiş sahtekar bütün okurlar öğrensin. Cahil herif. Hayatında belediye otobüsü nasıl yola gider haberin bile yok kalkmış havacılıkla ilgili yorum yapıyorsun bir de ONUR AIR e çamur atıyorsun. 1500 kişiye ekmek veriyor ONUR. Utanmıyor musun? Daha kazası bile yok.
  • Sen var ya hakikaten havacılığın hiçbir tarafından anlamayan bir tetikçisin. Ülke havacılığını tetikleyen bir yüz karasısın. Ben seni muhatap almam. Airport Haber gelsin benimle muhatap olsun. Ben yazarlardan birine e mail yazıcam ve belgelerimi göstericem. Hem de ONUR AIR onaylı ve SHGM kontrolünden geçmiş olarak. TAbi sen bir sahtekar olduğun için herkesi öyle sanıyorsun. Ben uçuş emniyetinden ve kaza kırımın önlenmesinden bahsediyorum sen kalkmış konuyu nerelere taşıyorsun. Bi halt bilmiyorsun sus da adam sansınlar. Senin gibiler burda tetikçilik yaparak şirketlerimizi ve iinsanımızı lekeliyor. Senin gibiler yüzünden havacılık terör hedefi oldu. Zavallı seni.

AirportHaber’e gelen bilgilere göre, Onur Air’in 28 Eylül’de, A320–200 tipi 8Q257 sefer sayılı, İstanbul’dan Paris Charles de Gaulle Havalimanı’na giden charter uçağı, havalandıktan yaklaşık bir saat sonra otomatik pilotun arıza vermesi sebebiyle İstanbul’a geri dönüş yapmak zorunda kaldı.

100 yolcusu bulunan uçak, sorunsuz bir şekilde İstanbul’a iniş yaptı. Yolcular, seyahat acentesinin otelde konaklama teklifini reddederek havalimanında beklerken, seyahat acentesi başka bir uçak bakmak zorunda kaldı.

Uçuş, ertesi sabah Best Air’e ait Airbus A321 tipi yolcu uçağıyla yapıldı.

Otomatik pilot arıza verdi, uçak geri döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

No1 ~ 16 yıl önce
Çocuğun bir 2.pilot olarak yapmaya çalıştığı şeylere bakın, bir de Kaptan olarak cevap yazan adamın yediği halta bakın. Adam resmen bunalımını bastırmaya çalışmış. "sen ne konuşuyon leeen biz kaptanız burdaaa" gibi. Bu zihniyet bitti hemşerim. senin gibileri heryerden kovuyorlar. Adam ol da sen de pilotları savun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
King of Air ~ 16 yıl önce
Senin gibiler sadece rakı sofraasında konuşur kaptan. Adamın yazdıklarını iyi oku bak ne demiş. Ekmek demiş tekne demiş, pilotlar demiş doğru demiş karar marar bişeyler demiş. Lafı popondan mı anladın da bulaştın şimdi. Otur oturduğun yerde. Otuurrrr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO2000 ~ 16 yıl önce
Adını açıkla demişin. O da sana demiş sen açıkla ben de açıklıycamdiye. Hesabın varsa açıla delikanlı ol kaptan. Madem şövalyesin görelim bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AirTech. ~ 16 yıl önce
Copilot rumuzu ile yazanı tanırım. Yazdıkları da doğru. Ama seni anlayamadım. O kalkmış havacılığı savunuyor. Önce öbür adam sert üslup kullanmış sahtepilot demiş. Hadi havacılıkla ilgili ONUR AIR i sevmiyor olabilirsin. Kendin gibi bir pilot a niye sataştın ki? Ruh hastası mısın sen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan Ins ~ 16 yıl önce
Copilot pilotları savunmuş, çalıştığı ekmek yediği ve binlerce arkadaşımızın ekmek yediği şirketleri savunmuş. Meslektaşlarımız doğru karar vermiş diyo. Okumuyor musun? İyi oku. Senin derdin ne ne diye çattın şimdi bu çocuğa? Sen kimden yanasın arkadaş yaw? Sen burda kaptanlığını mı ispat etmeye çalışıyosun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Copilot ~ 16 yıl önce
Kaptan bakıyorum Tophane kabadayısı gibi yazmışsın. Biz neyi savunuyoruz sen neyi savunuyorsun. Biz burda mesleği ve meslektaşlarımızı savunuyoruz sen kalkmış hadi bakiim falan filan... Senin kaptanlığın bana sökmez arkadaş. Sen önce kendi yazma üslubuna bir bak. Adam şirketi sabote ediyor. Kalkmış bana yazdıklarına bak. Senden korkan senden beter olsun. Açıkla sen adını ben de açıklayayım. Kimsin sen ya? Senin zihniyetin İran da Pakistan da. Hadi yaylan bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 16 yıl önce
sevgili kardeşim..epey gençsin anlaşılan..almışsın çoşkuyu gözükara gidiyorsun..yok onur da pilotmuşsun yok o uçuşta varmışsın..bırak kardeşim böyle pilot olmaz..az yazarsın öz yazarsın..ismini de yazarsın o zaman yaptığın yorumlar değer kazanır..yazma uslubun bir pilota yakışmıyor bilesin..Ben Ercan yada Erkan ın yerinde olsam ve sen bahsettiğin şekilde Onur da uçan bir Co isen önce seni bir güzel haşlardım..Pilotluk şövalyelik mesleğidir.Tabi bunu öğrettilerse! Bilmiyorsan da abilerine sor böyle pazar yeri satıcısı gibi bas bas bağırma..Çok bağıran değil az ve doğru söyleyen saygı görür bilesin..hadi bakiim biraz sakin ve düzgün uslup..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşin İçinden e ~ 16 yıl önce
İspat edemeyeceğim hiçbirşeyim yok benim. Ama senin ne idüğü olduğun belirsiz. Bir daha ONUR AIR ve Türk Havacılığı ile ilgili yorum yapma. Avrupalı Charter ların uşağı seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Copilot ~ 16 yıl önce
Ben burdan yazarlarla temasa geçip belgelerimi vericem. Sahte pilot olmadığımı ispat edicem. Bunu yaparken de ONUR AIR Uçuş İşletme ye ve Ercan Kaptan a ve Baş Pilot Erkan Abi ye bilgi vericem. Senin gibi kalleşlerin ONUR AIR e savaş ilan ettiğini ve bize sahte pilot diye iftira atarken ortaya çıkmaya cesareti bile olmadığını ve bu ülkenin milli menfaatlerine balta vurduğunu ispat edicem. Bu işin sonu tazminata kadar gider. Yüreğin varsa ortaya çık bakalım kimmiş sahtekar bütün okurlar öğrensin. Cahil herif. Hayatında belediye otobüsü nasıl yola gider haberin bile yok kalkmış havacılıkla ilgili yorum yapıyorsun bir de ONUR AIR e çamur atıyorsun. 1500 kişiye ekmek veriyor ONUR. Utanmıyor musun? Daha kazası bile yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Copilot ~ 16 yıl önce
Sen var ya hakikaten havacılığın hiçbir tarafından anlamayan bir tetikçisin. Ülke havacılığını tetikleyen bir yüz karasısın. Ben seni muhatap almam. Airport Haber gelsin benimle muhatap olsun. Ben yazarlardan birine e mail yazıcam ve belgelerimi göstericem. Hem de ONUR AIR onaylı ve SHGM kontrolünden geçmiş olarak. TAbi sen bir sahtekar olduğun için herkesi öyle sanıyorsun. Ben uçuş emniyetinden ve kaza kırımın önlenmesinden bahsediyorum sen kalkmış konuyu nerelere taşıyorsun. Bi halt bilmiyorsun sus da adam sansınlar. Senin gibiler burda tetikçilik yaparak şirketlerimizi ve iinsanımızı lekeliyor. Senin gibiler yüzünden havacılık terör hedefi oldu. Zavallı seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000