29 Temmuz 2011, Cuma 08:20:16

ORTALIĞI KARIŞTIRACAK İDDİA...

Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinin düştüğü bilgisi üzerine Kayseri’den gidecek kurtarma helikopteri yoldan döndürülmüş...
  • Haber metni:"Dönemin Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Tamer başkanlığındaki heyet helikopterdeki son hazırlıkları yapıp havalanacakken Dr. Tamer'e gelen bir telefon üzerine uçuş iptal ediliyor." Sözkonusu doktorun Bugün'e yaptığı açıklama:"O gün helikoptere bindik ve havalandık. Kısa bir süre sonra pilot dönüyoruz, dedi. Genelkurmay'dan kalkış izmi verilmediğini söyledi. Tekrar indik ve hazırlıklıklarımızı yaptık. Ben doğrudan Genelkurmay'la görüşmüş değilim. Ama pilota gelen bilgi üzerine döndük." Sayın tetikçi basın mensupları, lütfen senaryoları iyice gözden geçirip yazın. Aynı sayfanızdaki iki farklı haberde çelişmeniz alışılmışken artık aynı haberde bile çelişebiliyorsunuz. Yazıktır, eğitimsiz ve cahil
  • airbus miyidi dusen ucak boing mi
  • zaten mezarlarında rahat uyusun diye yapılıyor bu araştırmalar , inşallah olayın raporları netlik kazanır
  • Maalesef Türkiyede herkez uzman. TV lerde çıkıp ahkam kesenler, ağızlarıyla popolarına ya yer yapıyor yada biryerlere yalakalık yaparak halkın zihnini karıştırıyor,kin ve nefret yayıyorlar. Bu tür yalakalara karşı maalesef toplumumuzu koruyacak bir sistemimiz ve savcılarımız yok.
  • Arama-kurtarma kabiliyeti olmayan, sadece kısıtlı sıhhi tahliye kabiliyeti olan; neyi nerden alacağını bilmeden kalkış yapan bir "ambulans helikopterin doktoru" Genelkurmay tarafından havadan döndürüldüğünü söylemiş. Cumhuriyet Savcısının bu iddayı araştırması ve bu doktor hakkında gerekli işlemleri yapması lazım. Her gördüğü rüyayı gerçek gibi anlatan evde kalmış kızlar gibi kamuoyunu rahatsız eden bu senaristlerin artık temizlenmesi lazım. Rahmetli düzgün bir insandı. Ölümünden bile rant çıkarmak istiyenlere engel olunmalı. Ailesi de sevenleri de rahatsıoz edilmeye devam ediliyor.
  • birakin artik , rahat uyusunlar mezarlarında.. okuz altinda buzaği aramayin.sacma sapan iddialar içindesiniz. havaclikla alakasız yorumlar, bilgisiz insanlar ve editörler tarafından yaziliyor. aynen gidip bir hakimin yada yazarin silvandaki terorist eylemle ilgili , askeri taktikler yanlişti demesi gibi bir şey bu.
  • bundan 250 yil sonrada 'inanilmaz iddialar' ortaya cikacak, muhsin bey olumsuz degildi. kaza oldu ve hayatini kaybetti. artik kabullenseniz, Allah rahmet eylesin deyip hayatiniza devam etseniz?
  • bu tür iddialar hep yalanlandı hemen hemen hepsi de doğru çıktı.
  • hapimiz muhsiniz hepimiz türk.
  • kayseri erkilet havaalanı askeri bir havaalanıdır ve sivil kulesi yoktur....
İddiaya göre helikopterin dönmesini Genelkurmayistemiş. BBPlideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği kaza ile ilgili şok bir görüntü ortaya çıktı. 25 Mart 2009’dameydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili ortaya çıkan yeni görüntüye göre kaza sonrası arama kurtarma çalışmaları için hazırlanan sağlıkekibine telefonla ‘çıkmayın’ talimatı veriliyor. DöneminKayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Tamer başkanlığındaki ambulans helikopter ve sağlık ekibi bu telefon üzerine görevi iptal ediyor. 
 
BAŞHEKİM HELİKOPTERDE 
 
Yazıcıoğlu kazası ile ilgili şüpheler giderilememişken ortaya çıkan yeni bir görüntü kafaları iyice karıştırdı. 25 Mart 2009 gününe ait kayıtlara göre kaza haberi alınır alınmaz Kayseri’de bulunan 112 ambulans helikopteri hazırlanıyor. Dönemin Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Tamer başkanlığındaki heyet helikopterdeki son hazırlıkları yapıp havalanacakken Dr. Tamer’e gelen bir telefon üzerine uçuş iptal ediliyor. 
 
GÖKSUN’DA HASTANEDE 
 
Görüntülere yansıyan konuşmalardan sonra, heyete bilgi veren ve daha sonra Ak Parti Kayseri Milletvekili olan Dr. İsmail Tamer enkaza ulaşıldığını söyleyip “Genelkurmay’dan aldığımız bir emirle kalkmadık. Zaten hava da karardı. Hastanelerimiz hazır vaziyette. Temennimiz bu kazanın basit şekilde atlatılmasıdır. Şu anda ne olduğunu net olarak söyleyemiyoruz. Bulunup Göksun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı söylendi. Oradan da Kayseri’ye getirileceği söyleniyor.” Dr. Tamer olayın olduğu andan itibaren ambulans helikopterin hazır bekletildiğini, daha erken saatte kendilerine bilgi verilmiş olsaydı yola çıkabileceklerini söylüyor. Görüntülere göre gelen telefondan sonra, ambulans helikopter tekrar hangara çekiliyor. 
 
Genelkurmay ile ben görüşmedim
 
Dönemin başhekimi Dr. İsmail Tamer Bugün’e yaptığı açıklamada “O gün helikoptere bindik ve havalandık. Kısa süre sonra pilot dönüyoruz, dedi. Genelkurmay’dan kalkış izni verilmediğini söyledi. Tekrar indik ve hazırlıklarımızı yaptık. Ben doğrudan Genelkurmay’la görüşmüş değilim. Ama pilota gelen bilgi üzerine döndük” dedi. Tamer, pilota bilginin nereden geldiğini ise bilmediğini söyledi.

Samanyolu Haber
ORTALIĞI KARIŞTIRACAK İDDİA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
Haber metni:"Dönemin Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Tamer başkanlığındaki heyet helikopterdeki son hazırlıkları yapıp havalanacakken Dr. Tamer'e gelen bir telefon üzerine uçuş iptal ediliyor." Sözkonusu doktorun Bugün'e yaptığı açıklama:"O gün helikoptere bindik ve havalandık. Kısa bir süre sonra pilot dönüyoruz, dedi. Genelkurmay'dan kalkış izmi verilmediğini söyledi. Tekrar indik ve hazırlıklıklarımızı yaptık. Ben doğrudan Genelkurmay'la görüşmüş değilim. Ama pilota gelen bilgi üzerine döndük." Sayın tetikçi basın mensupları, lütfen senaryoları iyice gözden geçirip yazın. Aynı sayfanızdaki iki farklı haberde çelişmeniz alışılmışken artık aynı haberde bile çelişebiliyorsunuz. Yazıktır, eğitimsiz ve cahil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
airbus miyidi dusen ucak boing mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zaten mezarlarında rahat uyusun diye yapılıyor bu araştırmalar , inşallah olayın raporları netlik kazanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Maalesef Türkiyede herkez uzman. TV lerde çıkıp ahkam kesenler, ağızlarıyla popolarına ya yer yapıyor yada biryerlere yalakalık yaparak halkın zihnini karıştırıyor,kin ve nefret yayıyorlar. Bu tür yalakalara karşı maalesef toplumumuzu koruyacak bir sistemimiz ve savcılarımız yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arama-kurtarma kabiliyeti olmayan, sadece kısıtlı sıhhi tahliye kabiliyeti olan; neyi nerden alacağını bilmeden kalkış yapan bir "ambulans helikopterin doktoru" Genelkurmay tarafından havadan döndürüldüğünü söylemiş. Cumhuriyet Savcısının bu iddayı araştırması ve bu doktor hakkında gerekli işlemleri yapması lazım. Her gördüğü rüyayı gerçek gibi anlatan evde kalmış kızlar gibi kamuoyunu rahatsız eden bu senaristlerin artık temizlenmesi lazım. Rahmetli düzgün bir insandı. Ölümünden bile rant çıkarmak istiyenlere engel olunmalı. Ailesi de sevenleri de rahatsıoz edilmeye devam ediliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
birakin artik , rahat uyusunlar mezarlarında.. okuz altinda buzaği aramayin.sacma sapan iddialar içindesiniz. havaclikla alakasız yorumlar, bilgisiz insanlar ve editörler tarafından yaziliyor. aynen gidip bir hakimin yada yazarin silvandaki terorist eylemle ilgili , askeri taktikler yanlişti demesi gibi bir şey bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bundan 250 yil sonrada 'inanilmaz iddialar' ortaya cikacak, muhsin bey olumsuz degildi. kaza oldu ve hayatini kaybetti. artik kabullenseniz, Allah rahmet eylesin deyip hayatiniza devam etseniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu tür iddialar hep yalanlandı hemen hemen hepsi de doğru çıktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hapimiz muhsiniz hepimiz türk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kayseri erkilet havaalanı askeri bir havaalanıdır ve sivil kulesi yoktur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000