01 Ekim 2015, Perşembe 08:57:15

Ordu-Giresun'a sefer talebi

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'na olan uçuş sayısının artırılmasını istediklerini söyledi.
  • SAW 2. seferleri 25 Ekim'den sonra başlıyor. Atatürk 2. sefer için anlaşılan o ki slot mazeret olarak gösteriliyor. Yani 3. havalimanı tamamlanıncaya kadar avucunuzu yalarsınız deniliyor. İstanbul'dan Trabzon'a 8'i Atatürk, 4'ü SAW olmak üzere günde 12 sefer var. Yani dolmuş hattı gibi... Madem Ordu-Giresun'u (OGU)yaptın, bu havalimanının potansiyeli neyse sonuna kadar kullanılacak düzenlemeleri de yapacaksın. Şu anda OGU'ya uçaklar neredeyse full gidip geliyor, sefer sayısının azlığı nedeniyle oluşan fahiş fiyatlara rağmen. Sorun slot ise Trabzon seferlerinden bir tanesini (Evet evet sadece 1 tanesini) kaldırır verirsin OGU'ya sorun anında hallolur. Aynı formül Ankara için de geçerli. Ferasetli yöneticiler işte burada lazım... Ayrıca herkesin söylediği gibi seferler günü birlik gidip gelinecek saatlerde yapılmalı. İstanbul'dan gelen işini halledecek akşam dönecek, OGU'dan giden de işini görüp akşam dönecek. Ankara için de aynı tabi. Yani 2 kere 2 = 4 ...
  • SunExpress ne zaman dan beri Ordu-Antalya düzenliyor? Sayfalarinda bilet bulamadim. Yoksa mevsim diye Charter seferlerimi düzenleniyor
  • Pgs nezaman basliyor?
  • 25 ekim itibariyle ist saw sabah 09.05 akşam 19.05 olarak uçuşlar başlıyor biletler satılıyor ANADOLU JET
  • THY ATATÜRK TEN HERGÜN 319 PLANLIYOR. 130 KİŞİLİK.TEMMUZ AGUSTOS FINDIK MEVSİMİ OTOBÜSTE BİLE YER BULAMAZSIN.UÇAK DOLU OLUNCA FİYATTA 309 TL OLUYOR.OYSA 737 VEYA 320/321 PLANLASA 130 NCU YOLCU DAHA UCUZA UÇACAK. HEMDE DAHA DAZLA YOLCU UÇACAK..BAZI GÜNLER UÇAK SON ANDA 737 VEYA 320/321 OLUYOR AMA FİYATLAR AYNI KALIYOR.İST DÖNÜŞ SAATİDE AKŞAM 19.00 BAĞLANTILI UÇUŞ SAYISI AZALIYOR.SABAH SEFERİDE OLMALI..
  • günde tek uçuş var ve bilet fiyatları çok yüksek.ikinici uçuş şart
  • Orgi - lax da isterler simdi bunlar. Seneye findik kurutulur bu havalimaninda benden soylemesi.
  • Dört gözle İzmir OGU bekliyoruz... Burada 44.466 Ordulu ve Giresunlu var. Birde bunu karşılıklı düşünmek lazım...
  • AYT-OGU uçuşu istiyoruz: Sadece Sunexpress uçuyor, oda haftada iki gün.
  • Biliyorum bu yorumum da yayınlanmayacak. Yine Ordu-Giresun Havalimanı haberi, yine balonlu fotoğraf. Ben Giresun'da ikamet ediyorum. İstiyorsanız çekeyim 3-5 kare fotoğraf göndereyim size, haberlerde onu kullanın artık.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'na olan uçuş sayısının artırılmasını istediklerini söyledi.

Çakırmelikoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 22 Mayıs'ta hizmete giren havalimanının yolcu kapasitesi bakımından giderek büyüdüğüne dikkati çekti.

Havalimanına yapılan mevcut uçuş sayılarının yeterli olmadığını ifade eden Çakırmelikoğlu, şöyle konuştu:

"Ordu-Giresun Havalimanı'mız yılda 3 milyon yolcu taşıma kapasitesine sahiptir. Gerek Giresun gerekse Ordu'nun işadamları, organize sanayi bölgelerimiz ile Avrupa'da yaşayan kişi sayısının fazla olması nedeniyle doluluk oranlarının yüksek seviyelerde olduğu gözlenmektedir. Oda üyelerimizden gelen yoğun taleplerden de anlaşılacağı üzere havalimanımıza yapılan uçuş sayıları yetmemektedir. Özellikle işadamlarımız ile ilimizde mevcut firmalara gelecek olan işletmeler için uçuş saatlerinin uygun şekilde olmaması nedeniyle işlerini bir gün içerisinde tamamlayamamaktadır."

Çakırmelikoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'na yapılan uçuş sayılarının artırılması için girişimlerde bulunacaklarını belirterek, "Ordu-Giresun Havalimanımıza Ankara Esenboğa ve İstanbul Atatürk Havalimanları'ndan yapılacak uçuş sayılarının artırılmasını istiyoruz. İşadamlarımız ile işletmelere gelecek olan firmaların günübirlik işlerini halledebilmeleri açısından sabah ve akşam uçuşlarının uygun saatlere alınması istenmektedir" diye konuştu.

Ordu-Giresun'a sefer talebi

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

REALİTE... ~ 9 yıl önce
SAW 2. seferleri 25 Ekim'den sonra başlıyor. Atatürk 2. sefer için anlaşılan o ki slot mazeret olarak gösteriliyor. Yani 3. havalimanı tamamlanıncaya kadar avucunuzu yalarsınız deniliyor. İstanbul'dan Trabzon'a 8'i Atatürk, 4'ü SAW olmak üzere günde 12 sefer var. Yani dolmuş hattı gibi... Madem Ordu-Giresun'u (OGU)yaptın, bu havalimanının potansiyeli neyse sonuna kadar kullanılacak düzenlemeleri de yapacaksın. Şu anda OGU'ya uçaklar neredeyse full gidip geliyor, sefer sayısının azlığı nedeniyle oluşan fahiş fiyatlara rağmen. Sorun slot ise Trabzon seferlerinden bir tanesini (Evet evet sadece 1 tanesini) kaldırır verirsin OGU'ya sorun anında hallolur. Aynı formül Ankara için de geçerli. Ferasetli yöneticiler işte burada lazım... Ayrıca herkesin söylediği gibi seferler günü birlik gidip gelinecek saatlerde yapılmalı. İstanbul'dan gelen işini halledecek akşam dönecek, OGU'dan giden de işini görüp akşam dönecek. Ankara için de aynı tabi. Yani 2 kere 2 = 4 ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT-OGU yazan arkadasa ~ 9 yıl önce
SunExpress ne zaman dan beri Ordu-Antalya düzenliyor? Sayfalarinda bilet bulamadim. Yoksa mevsim diye Charter seferlerimi düzenleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgs ~ 9 yıl önce
Pgs nezaman basliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EMRE ~ 9 yıl önce
25 ekim itibariyle ist saw sabah 09.05 akşam 19.05 olarak uçuşlar başlıyor biletler satılıyor ANADOLU JET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 9 yıl önce
THY ATATÜRK TEN HERGÜN 319 PLANLIYOR. 130 KİŞİLİK.TEMMUZ AGUSTOS FINDIK MEVSİMİ OTOBÜSTE BİLE YER BULAMAZSIN.UÇAK DOLU OLUNCA FİYATTA 309 TL OLUYOR.OYSA 737 VEYA 320/321 PLANLASA 130 NCU YOLCU DAHA UCUZA UÇACAK. HEMDE DAHA DAZLA YOLCU UÇACAK..BAZI GÜNLER UÇAK SON ANDA 737 VEYA 320/321 OLUYOR AMA FİYATLAR AYNI KALIYOR.İST DÖNÜŞ SAATİDE AKŞAM 19.00 BAĞLANTILI UÇUŞ SAYISI AZALIYOR.SABAH SEFERİDE OLMALI..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 9 yıl önce
25 Ekim'den itibaren 319 yerine 737-800 başlıyor.
ham ~ 9 yıl önce
günde tek uçuş var ve bilet fiyatları çok yüksek.ikinici uçuş şart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezalet ~ 9 yıl önce
Orgi - lax da isterler simdi bunlar. Seneye findik kurutulur bu havalimaninda benden soylemesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AMACIN NE? ~ 9 yıl önce
senin amacın ne kardeşim?istediğin kadar yırt kendini ama nafile.seneye eğer izin alabilirsen ve de uçak yoğunluğundan sana havalimanında yer kalırsa (nerelisin bilmiyorum) fındığını getir havalimanına sen kurut olurmu. neden böyle yazılar yazıyosun ve kime çalışıyosun onuda yazarsan çok sevinirim sevgili kardeşim!!!
Baş Köşe ~ 9 yıl önce
Şu "rezalet"i muhatap almayın. 10.13'de bir arkadaş onu iyi ti'ye almış zaten. Buna verilecek en anlamlı cevap, ne yazarsa yazsın cevap vermemek bence...
KIZMAYIN ADAMA... ~ 9 yıl önce
Rezalete dokunmayın, o fındık kurutacağım diye sizinle kafa buluyor, asıl amacı sulanmış beynini kurutmak olmalı...
İzmir ~ 9 yıl önce
Dört gözle İzmir OGU bekliyoruz... Burada 44.466 Ordulu ve Giresunlu var. Birde bunu karşılıklı düşünmek lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT-OGU ~ 9 yıl önce
AYT-OGU uçuşu istiyoruz: Sadece Sunexpress uçuyor, oda haftada iki gün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGU ~ 9 yıl önce
Sunexpress haftada 2 gün nereye uçuyor?
Yine aynı. ~ 9 yıl önce
Biliyorum bu yorumum da yayınlanmayacak. Yine Ordu-Giresun Havalimanı haberi, yine balonlu fotoğraf. Ben Giresun'da ikamet ediyorum. İstiyorsanız çekeyim 3-5 kare fotoğraf göndereyim size, haberlerde onu kullanın artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 9 yıl önce
Bende orduluyum bi gun bulusup fotograf cekelim:))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000