09 Şubat 2019, Cumartesi 12:36:43

Ordu-Giresun Havalimanı'nda seferler iptal edildi

Ordu-Giresun Havalimanı'nda yapılması planlanan uçak seferleri sis nedeniyle gerçekleştirilemedi.
  • OGU'nun tüm seferleri Samsun'a eklensin.Ordu kapatılsın.
  • BU HAVALAR TURKİYEDE BOZULUNCA PLANSIZ YAPILDI OLUYOR.AMA ORADAKI INSANLARIN FIKIRLERI NEDIR SORULMADAN YARGI YAPAN VATAN HAINLERI ACIPTA BIRAZ OZENDIGINIZ ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİ AMERİKADA DOGAL ŞARTLARDA KAÇ SEFER IPTAL OLUYOR KAÇ KISI EVLERINI TERK EDIP KACIYOR OKUYUN OKUYUNDA UFKUNUZU BİRAZ ACIN HAINLER
  • SAMSUN VE TRABZONA UÇAKLAR AYNI HAVA ŞARTLARINDA İNSİN ORDU GİRESUNA İNEMESİN.NEDEN ÇÜNKÜ ILS CAT I MİN OGU DE YÜKSEK.ÇÜNKÜ MANİA ANALİZİ YAPILMADAN PROJE YAPILIRSA BÖYLE OLUR.BU PROJEYİ BÖYLE ONAYLAYAN DHMİ YÖNETİCİLERİNİ KUTLAR AYNI BAŞARIYI RİZE ARTVİN HAVAALANINDADA BEKLERİZ !!!
  • Havalimanin projesi ne kadar iyi yapildigi ve dusunuldugu belli oluyor. Her ay bir kac gun iptal olan bir uluslararasi havalimani mi olur. Zarar...Zarar. Sira Gumushane Bayburt havalimaninda. Bir de Antalyaya 3 havalimani yapilicakmis. Vergiler bizim cebimizden cikiyor.

Ordu-Giresun Havalimanı'nda yapılması planlanan uçak seferleri sis nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte etkisini sürdüren sisin görüş mesafesini 100 metreye kadar düşürmesi üzerine Ankara Esenboğa Havalimanı ile İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Uluslararası havalimanlarından yapılması beklenen 6 sefer iptal edildi.

Sis nedeniyle bazı uçaklar da Samsun Çarşamba ve Trabzon havalimanlarına yönlendirildi.

DHMİ yetkilileri, sisin etkisini kaybetmesinin ardından hava ulaşımının normale döneceğini kaydetti.

Öte yandan yoğun sis ve elverişsiz hava şartları sebebiyle dün de 5 sefer yapılamamıştı.

Ordu-Giresun Havalimanı'nda seferler iptal edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

ESTBLSH in 1-3 ~ 5 yıl önce
OGU'nun tüm seferleri Samsun'a eklensin.Ordu kapatılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SEK sek ~ 5 yıl önce
Samsun kapasın
Türk gücü ~ 5 yıl önce
BU HAVALAR TURKİYEDE BOZULUNCA PLANSIZ YAPILDI OLUYOR.AMA ORADAKI INSANLARIN FIKIRLERI NEDIR SORULMADAN YARGI YAPAN VATAN HAINLERI ACIPTA BIRAZ OZENDIGINIZ ÖZGÜRLÜKLER ÜLKESİ AMERİKADA DOGAL ŞARTLARDA KAÇ SEFER IPTAL OLUYOR KAÇ KISI EVLERINI TERK EDIP KACIYOR OKUYUN OKUYUNDA UFKUNUZU BİRAZ ACIN HAINLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 5 yıl önce
SAMSUN VE TRABZONA UÇAKLAR AYNI HAVA ŞARTLARINDA İNSİN ORDU GİRESUNA İNEMESİN.NEDEN ÇÜNKÜ ILS CAT I MİN OGU DE YÜKSEK.ÇÜNKÜ MANİA ANALİZİ YAPILMADAN PROJE YAPILIRSA BÖYLE OLUR.BU PROJEYİ BÖYLE ONAYLAYAN DHMİ YÖNETİCİLERİNİ KUTLAR AYNI BAŞARIYI RİZE ARTVİN HAVAALANINDADA BEKLERİZ !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iptal ~ 5 yıl önce
Havalimanin projesi ne kadar iyi yapildigi ve dusunuldugu belli oluyor. Her ay bir kac gun iptal olan bir uluslararasi havalimani mi olur. Zarar...Zarar. Sira Gumushane Bayburt havalimaninda. Bir de Antalyaya 3 havalimani yapilicakmis. Vergiler bizim cebimizden cikiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 5 yıl önce
Sen uçma otobüse devam...
Bir sonraki habere bak ~ 5 yıl önce
Japonya’nın başkentinde dahi seferler olumsuz etkileniyor, çünkü anlamak istemediğin hava muhalefeti yüzünden. Japon yada olunca hava muhalefeti Türkiye de olunca plansız yapılanma. Komik..
Ordu HvAla ~ 5 yıl önce
Neden olmasın. Kışın birkaç gün sis var diye bölge alansız mı kalsın. Başka yer yok. Bölgenin durumu bunu gerektiriyordu böyle oldu. Vergi konusu ise çok doğru. Takip gerekli.
Korsanpilot ~ 5 yıl önce
Ah birde böyle bir günde ucak inse ve kaza yapsa Allah göstermesin ilk önce senin gibiler bir tarafini yirtarak yine isyan eder onun icin hic bosuna yirtinma yetkililer önce emniyeti tahsis edecekler ama sen bir yerini yirtmaya devam et cahil

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000