04 Temmuz 2015, Cumartesi 08:01:49

Ordu-Giresun bölgeyi canlandırdı

Vali Hasan Karahan, Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla birlikte Piraziz ilçesinde hizmet sektörünün hızla geliştiğini söyledi.
  • Rant için yapilmiyomu bu inşaatların hepsi.havalimanları 3. 5. Yollar.bir yerde havaalani demek oraya yeni bi şehrin yapilmasi demek.o kadar kötü kalplisiniz ki bunu canlilik gelişmişlik adı altinda yapiyosunuz.gün geçmiyo ki boş bir arsaya yine bir proje tabelası çakilmiş görüyorum.nerde çocukluğumda topaç çevirdiğim bahçeler..nerde penceremden bakinca hayaller kurduğum o yeşil güzellikler nerde..
  • süper proje tebrikler
  • Ne canlandı. Araplara arazi sattınız üç beş kişi zengin oldu. Bu mu canlılık
  • Nasil canlandiriyormus yahu ?

Karahan, yaptığı açıklamada, Ordu-Giresun Havalimanı'nın hemen yakınında bulunan havalimanı sayesinde ilçenin ekonomik olarak hızla gelişeceğini belirtti.

Havalimanı ile bölgeye özellikle hizmet sektöründeki yatırımcıların da gelmeye başladığını aktaran Karahan, "Havalimanının bulunduğu en yakın ilçemiz Piraziz'de yatırımlara yönelik talepler artış göstermekte. Bölgeye Ordu-Giresun Havalimanı'nı kullanarak gelmeye başlayan münferit ve grup misafirler en yakın ilçe Piraziz'de bir hayli zaman geçirmekteler. Şimdiden iki ilçemizde de otel, restoran yatırımları için başvurular yoğunlaştı" dedi.

İlçede turizm alt yapısının ise hızla giderilmeye çalışıldığını kaydeden Karahan, "Piraziz konumu, kültürü ve tarihi itibarı ile turizmde son birkaç yılda güzel yerlere kendini getiren, ekoturizm köyleri, köftesi ve elması ile son dönemlerde oldukça dikkat çeken ve getirisi olan bir ilçemiz. Havalimanının yakınlığı ile birlikte bölge daha yoğun kullanımda ve artık konaklama kapasitesi yetmemekte. 2015 yılında Giresun'da başlayan 12 otel yatırımı mevcut. Bunların 2 otel ve 1 restoran inşaatı Piraziz'de başladı. Ekoturizm köylerinde turistler konaklamaya devam etmekte. Hafta sonu günü birlik köy kahvaltılarıyla misafirleri ağırlayan ekoturizm köyünde, Özel İdare tarafından projesi tamamlanan 12 kişi kapasiteli Şeyhli Konağı da bu sezon içinde hizmete açılacak. Böylelikle Piraziz ile birlikte 130 yatak daha eklenecek. 2016'da il genelinde 7 otel inşaatı başlayacak ve kapasite 500 yatak daha artacak. Bölgede turizme yönelik düşünülen yatırım konularında  da kısa süre içinde yardımcı olunabilmekte" diye konuştu.

Ordu-Giresun bölgeyi canlandırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Rant için yapilmiyomu bu inşaatların hepsi.havalimanları 3. 5. Yollar.bir yerde havaalani demek oraya yeni bi şehrin yapilmasi demek.o kadar kötü kalplisiniz ki bunu canlilik gelişmişlik adı altinda yapiyosunuz.gün geçmiyo ki boş bir arsaya yine bir proje tabelası çakilmiş görüyorum.nerde çocukluğumda topaç çevirdiğim bahçeler..nerde penceremden bakinca hayaller kurduğum o yeşil güzellikler nerde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 9 yıl önce
süper proje tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 9 yıl önce
durun bakalım kaç tane fabrika açıldı.
Canlı ~ 9 yıl önce
Ne canlandı. Araplara arazi sattınız üç beş kişi zengin oldu. Bu mu canlılık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olu yatirim ~ 9 yıl önce
Nasil canlandiriyormus yahu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000