06 Haziran 2010, Pazar 08:30:53

Orada neler oldu?

Gazze’ye yardım götüren Mavi Marmara adlı gemiye saldırının ardından rehin alınan vatandaşları almak üzere İsrail’e giden heyette bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, havalimanında insanlara eziyette bulunulduğunu ilk kez açıkladı.
  • Sayın AKP'li, İsrailli yetkililerin eziyette bulunduğunu söylüyor.Haberlerde AKP vekillerinin gemidekileri almak için gittiğini yazmıştı.Sayın vekiller bütün bu olaylar yaşanırken nerdeydi acaba ? Keyiflerine bakıp oturuyorlar mıydı ? Yoksa müdahale etmeye korktular mı ? Şov yapmak kolay nasıl olsa,sizin de başınıza gelmesinden mi korktunuz ?
  • NE ZANNEDİYORDUNUZ YA MÜSLÜMAN VE TÜRK HALKINA İSRAİLLİLER GÜLMÜ UZATACAKLARDI!! İŞTE BÖYLE CESUR OLUN ORADAKİ SIKINTILARIN GÖRÜN SÖYLEYİN VEDE GEREĞİNİ YAPIN HÜKÜMET OLARAK!! EZDİRMEYİN BU MİLLETİ!!!
  • Israil Güney Kıbrısa "Türk İşgalini Protesto" gemileri Gönderiyor."Düşmanımın Duşmanı Dostumdur" mentalitesi çalışmaya başladı hade hayırlısı acaba hep bunlar "GKR YÖNETİMİNİN"BAŞINI YAKMAK İÇİNMİ?
  • Evet onlar dunyanin maddi sahibi( manevi dusmani), cok buyuk bir nokta. Ancak kurduklari duzenin sonu catismayla bitebilir? veya guclenecektir!(cok kisa zamanda-5 yil gibi- netlesecek bu). Su anda zaten hali hazirda " proxy" savaslar basladi bile. ABD dollar 'ini arastirin ozellikle 1 dollar'i(federal reserve), sonra Zeitgeist, the Arrivals veya the Endgame gibi belgeselere bakin(youtube da ucretsiz) ardindan bunlari Osmanli tarihiyle birlestirip sizi TK veya SXSin neden ise almayipta tutup almanini ve simdide hollandalisini ise almalarini anlarsin. Cunki israilliler 13uncu kavimin kurulusunun hazirliklari icinde. Diger 12'si ABdeki kraliyetler(dikkat burda Vatikanda bir kraliyet) ve bunlar herbiri Johan Wilhelm Friso'nun torunlari!!
  • biz eski g3'lere zımpara çekerken adamlar biyolojik ve kimyasal silah üretiyordu. Akıllı olun kılıçla kalkanla savaş devri bitti. Biz kimiz ki israile kafa tutuyoruz..
  • israil yanlis yeri zorluyor. bu milletin gazabi hakkatan cetin olur. belki simdi degil ama herifler böyle giderse bizim millete bu adamlarla dost kalalimi anlatamzsiniz. her gelen hükümet ister istemez israil karsiti olmak zorunda kalir. bu da eninde sonunda bir savasa dönüsür. israil de ilk defa bir düzenli orduyla savasmanin tadini cikartir!!!
  • Böyle giderse zaten birilerinden tokadı yiyecekler.Kendilerini dünyanın sahibi zannediyorla.Mutlaka bir ya da birden fazla ülke bu işi yapacak.Ne zaman olur bilinmez.Tüm dünyanın nefret ettiği bir devlet.Az kaldı, sabretsinler.
  • İsaril ve siyonist yardakçıları, başlarına geleceklerin duygusal mı yoksa vurgusal mı olacağını en kısa sürede anlayacaktır. 3G Lawrance'ların "Eyvah, ya israil bize gıcık kaparsa" taktiğini milletimiz artık yemeyecek...
  • yanina kar kalmiycaktir,en sert sekilde cevap vercez onlari dövcez ,oyuncaklarini ellerinden alcaz,sizin yapacaginiz hic bir sey yok yapamazsinizda...insanlari bos yere umutlandirip oy avciligi yapmayin...
  • Ben anlamadim...Adamlar bize gicik kaptilar...davul zurna ile ugurlayacak halleri yoktu ya? Daha ne bekliyordunuz Israilli yetkililerden??? Yanina kalmayacak derken sayin yetkili neyi kastediyordu? Bu T.C. hukumetinin politikasimi? Duygusal olmayin lutfen.
Başbakan Erdoğan’ın İsrail’e verdiği ültimatomun ardından 24 saat içinde vatandaşların Türkiye’ye taşındığını belirten Tanrıverdi şöyle konuştu: “Bu Türkiye’nin büyüklüğünü, gücünü gösteren ve uluslararası alanda, arenada itibarının ne noktada olduğunu çok net bir şekilde gösteren önemli bir operasyondur. Elbette İsrail bu insanları bize teslim ederken kolay teslim etmemiştir. İlk defa burada açıklıyorum ki özellikle hava limanında pasaport işlemlerinin yapıldığı o mekanda kimi polis, kimi asker, İsrail güvenlik kuvvetleri orada gümrük, pasaport işlemlerini yaptıran insanlarımıza saldırıda bulunmuş, işkence yapmıştır, eziyet etmiştir. Hem Türk vatandaşlarımıza hem de gemide bulunan yabancı insanları bu eziyeti reva görmüştür. İsrail’in yaptığı yanına kar kalmayacaktır.”

(Vatan)
Orada neler oldu?

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın AKP'li, İsrailli yetkililerin eziyette bulunduğunu söylüyor.Haberlerde AKP vekillerinin gemidekileri almak için gittiğini yazmıştı.Sayın vekiller bütün bu olaylar yaşanırken nerdeydi acaba ? Keyiflerine bakıp oturuyorlar mıydı ? Yoksa müdahale etmeye korktular mı ? Şov yapmak kolay nasıl olsa,sizin de başınıza gelmesinden mi korktunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NE ZANNEDİYORDUNUZ YA MÜSLÜMAN VE TÜRK HALKINA İSRAİLLİLER GÜLMÜ UZATACAKLARDI!! İŞTE BÖYLE CESUR OLUN ORADAKİ SIKINTILARIN GÖRÜN SÖYLEYİN VEDE GEREĞİNİ YAPIN HÜKÜMET OLARAK!! EZDİRMEYİN BU MİLLETİ!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Israil Güney Kıbrısa "Türk İşgalini Protesto" gemileri Gönderiyor."Düşmanımın Duşmanı Dostumdur" mentalitesi çalışmaya başladı hade hayırlısı acaba hep bunlar "GKR YÖNETİMİNİN"BAŞINI YAKMAK İÇİNMİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet onlar dunyanin maddi sahibi( manevi dusmani), cok buyuk bir nokta. Ancak kurduklari duzenin sonu catismayla bitebilir? veya guclenecektir!(cok kisa zamanda-5 yil gibi- netlesecek bu). Su anda zaten hali hazirda " proxy" savaslar basladi bile. ABD dollar 'ini arastirin ozellikle 1 dollar'i(federal reserve), sonra Zeitgeist, the Arrivals veya the Endgame gibi belgeselere bakin(youtube da ucretsiz) ardindan bunlari Osmanli tarihiyle birlestirip sizi TK veya SXSin neden ise almayipta tutup almanini ve simdide hollandalisini ise almalarini anlarsin. Cunki israilliler 13uncu kavimin kurulusunun hazirliklari icinde. Diger 12'si ABdeki kraliyetler(dikkat burda Vatikanda bir kraliyet) ve bunlar herbiri Johan Wilhelm Friso'nun torunlari!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
biz eski g3'lere zımpara çekerken adamlar biyolojik ve kimyasal silah üretiyordu. Akıllı olun kılıçla kalkanla savaş devri bitti. Biz kimiz ki israile kafa tutuyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
israil yanlis yeri zorluyor. bu milletin gazabi hakkatan cetin olur. belki simdi degil ama herifler böyle giderse bizim millete bu adamlarla dost kalalimi anlatamzsiniz. her gelen hükümet ister istemez israil karsiti olmak zorunda kalir. bu da eninde sonunda bir savasa dönüsür. israil de ilk defa bir düzenli orduyla savasmanin tadini cikartir!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle giderse zaten birilerinden tokadı yiyecekler.Kendilerini dünyanın sahibi zannediyorla.Mutlaka bir ya da birden fazla ülke bu işi yapacak.Ne zaman olur bilinmez.Tüm dünyanın nefret ettiği bir devlet.Az kaldı, sabretsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İsaril ve siyonist yardakçıları, başlarına geleceklerin duygusal mı yoksa vurgusal mı olacağını en kısa sürede anlayacaktır. 3G Lawrance'ların "Eyvah, ya israil bize gıcık kaparsa" taktiğini milletimiz artık yemeyecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yanina kar kalmiycaktir,en sert sekilde cevap vercez onlari dövcez ,oyuncaklarini ellerinden alcaz,sizin yapacaginiz hic bir sey yok yapamazsinizda...insanlari bos yere umutlandirip oy avciligi yapmayin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben anlamadim...Adamlar bize gicik kaptilar...davul zurna ile ugurlayacak halleri yoktu ya? Daha ne bekliyordunuz Israilli yetkililerden??? Yanina kalmayacak derken sayin yetkili neyi kastediyordu? Bu T.C. hukumetinin politikasimi? Duygusal olmayin lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000