04 Mart 2013, Pazartesi 17:49:32

ONUR HAVAYOLLARI'NDA AYRILIK

Onur Havayolları'nın Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Karaman görevinden ayrıldı.
  • ahmet bey gibi iyi bir lideri yöneticiyi kaybeden ONUR aır e geçmiş olsun dileyerek Ahmet beye yeni iş hayatında başarılar ve mutluluklar dilerim ( ahmet bey bu piyasada bilmeden atıp tutanlara kulak asmayın herkese sizi tanıyor ve zamanında sizinle ile çalışmaktan her zaman mutluluk ve onur duyduğumu belirtirim ve benim gibi düşünenlerin sayısı tahmininizden daha fazla dır
  • Sn Ahmet karaman'la geçen sene onur airde yapılan uçak parçaları fuarında karşılasdım ve onur airin kısmında oturuyordu iş başvurusu nereye yapılıyor dedım kendısıne tatlı dılle anlattı aslında ben kendısının onur aırın genel muduru olduğunu bılmıyordum bunu orda bır arkadaş soyleyınce anladım ve yanına gttım bır yarım saat konusdum gercekden soylendıgı kadar çok ıyı bır ınsan güleryuzlu anlayışlı dısıplınlı bırısı Mng yıde çok ıyı yerlere göturcek bırısı inşallah ölede olur Vede Mng de akraba sistemine son verıp boş adamları çıkartır işden inşallah ve adalette yerını bulur saygılarımla...
  • Ahmet Bey'in sezgileri çok kuvvetlidir. Eğer istifa ettiyse mutlaka bir bildiği vardır. Bu camiada kendisini tanımaktan şeref duyduğum ender insanlardan, Her konuya süratle çözüm bulan, problem yaratmak yerine problemleri yok eden örnek yönetici. Yolunuz ve şansınız; yüreğiniz gibi hep açık olsun inşallah
  • cok tatlı seviyeli birisiydi boyle insanlarin ayrilmalarina uzuluyorum bu degerlere sahip cikalim
  • şrketin satışı ile alakalı bir değişiklik mi acaba? bu arada şirketin el değiştirmesi ile ilgili son durum ve kimlerin aldığı ile ilgili yeni bir bilgi var mı?
  • Apronda tanıdığım Karaman'ların en iyisi Ahmet Bey'dir. Sıcak kanlılığı ve tatlı dilliliği ile sempatik bir kişiliktir. İyi de bir yönetici olduğunu geçtiğimiz yıllarda dolaylı olarak birlikte çalıştığımız zamanlardan bilirim. Fakat vazgeçemediği bir ekibi var ki nereye gitse peşinde onları da getiriyor, işte orada kaybediyor. Evet ahde vefa ve güvendiğin kişilere işi devretme isteği anlaşılabilir ama seçtiği o kadim kadro içerisinde hiç iş yapmayan, alkol problemi dahi olan, insan ilişkisi zayıf kimseler var. Ben bunu paylaşmak istedim okuyucularla...
  • Dürüst ve çalışkan insanlar sonunda kazanır. Tebrik ederim, başarılar...
  • Deve konusunu kaşıyarak bu kişinin önünü kapatıyorlar. THY Teknik GM olacaktı belki. LH Teknik'i geçecektik belki. Bunlar sayelerinizde belkide kalıyor. Çok başarılısınız. Tebrikler.
  • THY Teknikte,Teknisyenler tarafından en çok sevilen ama yalakaların isteğine bile hayır diyemeyip deve kesen kaliteli bir Başkan olan Şükrü Can'a yeni görevinde başarılar dilerim.Değerini gittikten sonra daha çok anladık.
  • Ahmet Bey, durup dururken istifa etmez, acaba yeni şirket mi kuruluyor? Şükrü CAN, Rize'li, Ahmet Bey , Trabzon'lu. Eskiden , inşaatcılar, ve fırıncılar Karadeniz'den çıkardı, şimdi havacılar da Karadeniz'den. Ne bereketli topraklar. Kendilerine başarılar dilerim.

Onur Hava Yolları'nda uzun yıllardır görev yapan Teknikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Karaman, 8 Mart'tan itibaren geçerli olmak üzere görevinden istifa etti.

FLY Havayolları'nda Genel Müdür olarak yaptıktan sonra Onur Havayolları'na hizmet eden başarılı yöneticinin istifası sürpriz olarak değerlendirildi.

 Ahmet Karaman'dan boşalan göreve ise halen Onur Havayolları'nda bakımdan sorumlu teknik başkan olarak görev yapan Şükrü Can getirildi.

Airporthaber.com ÖZEL

ONUR HAVAYOLLARI'NDA AYRILIK

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

reis ~ 11 yıl önce
ahmet bey gibi iyi bir lideri yöneticiyi kaybeden ONUR aır e geçmiş olsun dileyerek Ahmet beye yeni iş hayatında başarılar ve mutluluklar dilerim ( ahmet bey bu piyasada bilmeden atıp tutanlara kulak asmayın herkese sizi tanıyor ve zamanında sizinle ile çalışmaktan her zaman mutluluk ve onur duyduğumu belirtirim ve benim gibi düşünenlerin sayısı tahmininizden daha fazla dır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mng Teknisyen ~ 11 yıl önce
Sn Ahmet karaman'la geçen sene onur airde yapılan uçak parçaları fuarında karşılasdım ve onur airin kısmında oturuyordu iş başvurusu nereye yapılıyor dedım kendısıne tatlı dılle anlattı aslında ben kendısının onur aırın genel muduru olduğunu bılmıyordum bunu orda bır arkadaş soyleyınce anladım ve yanına gttım bır yarım saat konusdum gercekden soylendıgı kadar çok ıyı bır ınsan güleryuzlu anlayışlı dısıplınlı bırısı Mng yıde çok ıyı yerlere göturcek bırısı inşallah ölede olur Vede Mng de akraba sistemine son verıp boş adamları çıkartır işden inşallah ve adalette yerını bulur saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
huysuz ~ 11 yıl önce
Ahmet Bey'in sezgileri çok kuvvetlidir. Eğer istifa ettiyse mutlaka bir bildiği vardır. Bu camiada kendisini tanımaktan şeref duyduğum ender insanlardan, Her konuya süratle çözüm bulan, problem yaratmak yerine problemleri yok eden örnek yönetici. Yolunuz ve şansınız; yüreğiniz gibi hep açık olsun inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cabicrew ~ 11 yıl önce
cok tatlı seviyeli birisiydi boyle insanlarin ayrilmalarina uzuluyorum bu degerlere sahip cikalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yes ~ 11 yıl önce
katılıyorum, çok sıcak kanlı ve seviyeli bir insan - niye istifasını verdi merak ediyorum
MNGli Teknisyen ~ 11 yıl önce
Yeni genel müdürümüz hayırlı olsun. MNG Teknikte Karaman devri başlıyor.
?? ~ 11 yıl önce
şrketin satışı ile alakalı bir değişiklik mi acaba? bu arada şirketin el değiştirmesi ile ilgili son durum ve kimlerin aldığı ile ilgili yeni bir bilgi var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Bey ~ 11 yıl önce
Apronda tanıdığım Karaman'ların en iyisi Ahmet Bey'dir. Sıcak kanlılığı ve tatlı dilliliği ile sempatik bir kişiliktir. İyi de bir yönetici olduğunu geçtiğimiz yıllarda dolaylı olarak birlikte çalıştığımız zamanlardan bilirim. Fakat vazgeçemediği bir ekibi var ki nereye gitse peşinde onları da getiriyor, işte orada kaybediyor. Evet ahde vefa ve güvendiğin kişilere işi devretme isteği anlaşılabilir ama seçtiği o kadim kadro içerisinde hiç iş yapmayan, alkol problemi dahi olan, insan ilişkisi zayıf kimseler var. Ben bunu paylaşmak istedim okuyucularla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan THY ~ 11 yıl önce
Dürüst ve çalışkan insanlar sonunda kazanır. Tebrik ederim, başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Camele ~ 11 yıl önce
Deve konusunu kaşıyarak bu kişinin önünü kapatıyorlar. THY Teknik GM olacaktı belki. LH Teknik'i geçecektik belki. Bunlar sayelerinizde belkide kalıyor. Çok başarılısınız. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İçimizden biri ~ 11 yıl önce
THY Teknikte,Teknisyenler tarafından en çok sevilen ama yalakaların isteğine bile hayır diyemeyip deve kesen kaliteli bir Başkan olan Şükrü Can'a yeni görevinde başarılar dilerim.Değerini gittikten sonra daha çok anladık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acaba.... ~ 11 yıl önce
Ahmet Bey, durup dururken istifa etmez, acaba yeni şirket mi kuruluyor? Şükrü CAN, Rize'li, Ahmet Bey , Trabzon'lu. Eskiden , inşaatcılar, ve fırıncılar Karadeniz'den çıkardı, şimdi havacılar da Karadeniz'den. Ne bereketli topraklar. Kendilerine başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süperrrrr,,,,, ~ 11 yıl önce
Süper bir yorum hem güldüm hemde hak verdim doğrusu, gerçekten de ne bereketliymiş bu karadenizin toprakları acaba böyle bir yerlere gelebilmek için karadenizlimi olmak lazım . suyundan gidip içsek olurmu acaba ?gerçekten zeki kişilikler ve adam gibi adamlar helal olsun herkes tarafından seviliyorlar llah daim etsin başarılarını inşallah.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000