21 Temmuz 2011, Perşembe 11:10:22

ONUR AIR'IN 'İLK' GURURU...

Onur Air, Atatürk Havalimanı’nda 40 milyon dolar değerindeki yeni Genel Müdürlük Binası ve Bakım Merkezi’ne taşındı...
  • Ve son..
  • hocam mng havayollarıda otobandan mı gidioda tek bakım hangarına sahip havayolu sirketi oldu
  • o dediklerini yapsanda alacagin ayni , mesele calisanin egitim durumuyla alakali degilki , onurda calisan herhangibirinin takunyali veya badem biyikli tanidigi olsa bir gun durmaz , otobus hostlariyla ayni maasi aliyorlar,insanlar bulunduklari guc ekonomik kosullardan dolayi caresizlikten caliyorlar , hic merak ettinmi senin ederin ne kadar , sen bir insana nasil kiymet bicebiliyorsun ?
  • bu haberı ılk gordugunde haberın altında yazılan yorumları hemen tahmın ettım... arkadslar kımse kımseyı zorla calıstırmıyo hıc kımse ıkı unıversıte bıtırmıs master yapmıs sonrada gelıp kabın memuruguna baslamıs seklınde degıl.ıkı kelıme ıngılızce bılıyosun dıe 300o euro alcak deılsın yaa.gırmek ıcın kapılarda yatıyosunuz sonrada camur ayıptır yaa kımse ederınden fazla almaz ...
  • işin altından kalkamıycaksan ne diye ek sefer koyarsın kendileri hariç herkes mağdur...hergün pes dedirtiyor....
  • 6 yil calistim ve Aprondaki en iyi sirket oldugunu dusunuyorum. Sadece biraz daha maaslara dikkat edilmeli.
  • elamanın 3kurus maaşından çalıp 40 milyon yatırmak kolay iş fakat yolcu memnuniyeti sıfır cgi arızası için beklenen 8 saat rötar unutmadık
  • Nasil oluyor hem personeline deger vermeyip, hem de maasi gununde odemek. Kaldi ki maasin gununde odenmesi de bir meziyet degil, olmasi gerekendir. Darisi calisanlarina deger veren! diger havayollarina.
  • Onur air saudia'dan adam basi 150 usd aliyor diyen arkadas, seni ya birisi acaip gazlamis, ya da dunyadan haberin yok. Onur air adam basina gunluk kac para aliyor biliyor musun? SIFIR USD.
  • Arkadasimiz o hangarin İstanbul Havayollari'nin elinden neden ciktigini unutuyor galiba.
33 uçaklık filo ve 7 bin 890 koltuk kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük özel havayolu şirketi olan Onur Air’in Genel Müdürlük Binası 21 bin m², Atatürk Havalimanı apronunda yer alan Bakım Merkezi ise 8 bin m² büyüklükten oluşuyor.
 
Bakım hangarına sahip tek özel havayolu Onur Air
 
Onur Air Bakım Merkezi’nde yer alan hangarda aynı anda 4 adet tek koridorlu uçağa bakım hizmeti verebiliyor. Teknik merkezde ayrıca Lastik-Jant Atölyesi, Akü ve ERA Atölyeleri, NDT, Yapısal Tamir Atölyeleri ve Kabin İçi Atölyeleri bulunuyor. Onur Air böylece bakım hangarına sahip tek Türk özel havayolu oldu.
 
Bakım merkezinde filosundaki tüm uçak tiplerinin (A330, A300, A321 ve A320) A bakımını gerçekleştiren Onur Air, 2011 yılı sonuna kadar uçaklarının büyük bakım olarak adlandırılan C bakımlarını da yaparak kendi personeliyle ve kendi hangarında C bakımı yapabilen dünyanın sayılı havayolları arasına girecek.
ONUR AIR'IN 'İLK' GURURU...

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

THE END ~ 3 ay önce
Ve son..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hocam mng havayollarıda otobandan mı gidioda tek bakım hangarına sahip havayolu sirketi oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o dediklerini yapsanda alacagin ayni , mesele calisanin egitim durumuyla alakali degilki , onurda calisan herhangibirinin takunyali veya badem biyikli tanidigi olsa bir gun durmaz , otobus hostlariyla ayni maasi aliyorlar,insanlar bulunduklari guc ekonomik kosullardan dolayi caresizlikten caliyorlar , hic merak ettinmi senin ederin ne kadar , sen bir insana nasil kiymet bicebiliyorsun ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu haberı ılk gordugunde haberın altında yazılan yorumları hemen tahmın ettım... arkadslar kımse kımseyı zorla calıstırmıyo hıc kımse ıkı unıversıte bıtırmıs master yapmıs sonrada gelıp kabın memuruguna baslamıs seklınde degıl.ıkı kelıme ıngılızce bılıyosun dıe 300o euro alcak deılsın yaa.gırmek ıcın kapılarda yatıyosunuz sonrada camur ayıptır yaa kımse ederınden fazla almaz ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işin altından kalkamıycaksan ne diye ek sefer koyarsın kendileri hariç herkes mağdur...hergün pes dedirtiyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
6 yil calistim ve Aprondaki en iyi sirket oldugunu dusunuyorum. Sadece biraz daha maaslara dikkat edilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
elamanın 3kurus maaşından çalıp 40 milyon yatırmak kolay iş fakat yolcu memnuniyeti sıfır cgi arızası için beklenen 8 saat rötar unutmadık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nasil oluyor hem personeline deger vermeyip, hem de maasi gununde odemek. Kaldi ki maasin gununde odenmesi de bir meziyet degil, olmasi gerekendir. Darisi calisanlarina deger veren! diger havayollarina.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Onur air saudia'dan adam basi 150 usd aliyor diyen arkadas, seni ya birisi acaip gazlamis, ya da dunyadan haberin yok. Onur air adam basina gunluk kac para aliyor biliyor musun? SIFIR USD.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadasimiz o hangarin İstanbul Havayollari'nin elinden neden ciktigini unutuyor galiba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000