26 Mart 2018, Pazartesi 12:54:26

Onur Air'den Boeing sürprizi

Onur Havayolları, Tailwind'den 2 adet Boeing 737-400'ü filosuna kattı.
  • Tülay
  • Sorulardan, yorumlardan anlaşılıyor ki yine FSX ciler doldurmuş burayı, sayın airporthaber yetkilileri, yorumları gerçekten süzerek yayınlarsanız zamanla bu arkadaşlar da, simdi ben bilmeden öğrenmeden sacmasapan yorum yaparsam yayınlanmaz en iyisi hiç yazmayayayım ya da öğreneyim de öyle yorum yapayım derler ve kalite artar. Burayı havacılık camiasında olup ta takip etmeyen yok gibi, lütfen önüne gelenin yazdığı saçma cahilce yorumları yayınlayıp ta görüntü kirliliği olusturmalarına izin vermeyin. Saygılar.
  • Tailwindin zaten 2 ucagi vardi onuda onur almis
  • Eyvah Hamit ne yapcak o airbus kaptanıydı !!!
  • Cahil cahil konuşan yeni yetme havacıkcılar. Boeing 737-400 le 800 arasında kabin içinde ne fark var? Biri biraz daha fazla yolcu alıyor. 3+3 klasik boeing kabini. İkiside ortalama 850 km hız yapıyor. Menzilleri yeterli. Uçağa bakım yapıldığı sürece eski uçak yoktur. Delta hala 40 senelik DC-9 kullanıyor. Türkiye de kaza yapan uçakları araştırın hepsi en fazla 5 senelik uçaklardır. Kazalar eski diye olmaz insan hatası bakım hatası ile olur. Abd kendi ürettiği yeni uçağını Delta kullanmayı bilmiyor mu? Yeni çıkan cep telefonu araba vs alma sevdalısı Arap Türk zihniyeti havacılıkta işlemiyor.
  • onur un uçakları motor yoklugundan yatıyor bu nedenle 10-15 uçuş tailwind den kiralamışlar
  • kalaşnikof gibi uçak, çamura sok çıkar uçar...
  • simdi bu ucaklarda hangi ekipler ucuyor yada ucacak yada bakimlarini bizim o airbus teknisyenlerimi yapacak? boyle bisey yok hani ekip hani teknikkk ????
  • Onur bakımdan uçağı zamanında çıkmadığı icin sadece 4-5 günlük belirli sayıda sefer verdi Tailwind’e.Olay subcharter.Birde her tailwind haberinin altındaki yorumlarda yok 737-400 mü kaldı yorumları baydı.Degistirmiyorlar ve böylede para kazanıyorlar :)Demek ki mutlular
  • Ben olsam 737-300 alırdım , hala kullanan firmalar var dünyada . Onurair de kullanabilecek bir firma. Fazla birşey beklememek lazım

Onur Havayolları, Tailwind'den 2 adet Boeing 737-400'ü filosuna kattı. 

Onur Air, Tailwind'e ait TC-TLC ve TC-TLE kuyruk tescilli 2 adet Boeing 737-400'ü filosuna dahil etti. Kiralamanın 2 ay için geçerli olduğu öğrenildi.

Öte yandan HavaSosyalMedya'da yer alan bilgiye göre; Tailwind'den filoya katılan uçaklardan TC-TLC 23 Mart 2018'den bu yana, TC-TLE de 25 Mart 2018 tarihinden itibaren Onur Air adına uçuşlara başladı.

Onur Air'den Boeing sürprizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

O kadar bedua birsey olmayan yönetim ~ 6 yıl önce
Tülay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Sorulardan, yorumlardan anlaşılıyor ki yine FSX ciler doldurmuş burayı, sayın airporthaber yetkilileri, yorumları gerçekten süzerek yayınlarsanız zamanla bu arkadaşlar da, simdi ben bilmeden öğrenmeden sacmasapan yorum yaparsam yayınlanmaz en iyisi hiç yazmayayayım ya da öğreneyim de öyle yorum yapayım derler ve kalite artar. Burayı havacılık camiasında olup ta takip etmeyen yok gibi, lütfen önüne gelenin yazdığı saçma cahilce yorumları yayınlayıp ta görüntü kirliliği olusturmalarına izin vermeyin. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Tailwindin zaten 2 ucagi vardi onuda onur almis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrenci ~ 6 yıl önce
Eyvah Hamit ne yapcak o airbus kaptanıydı !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing 727 ~ 6 yıl önce
Cahil cahil konuşan yeni yetme havacıkcılar. Boeing 737-400 le 800 arasında kabin içinde ne fark var? Biri biraz daha fazla yolcu alıyor. 3+3 klasik boeing kabini. İkiside ortalama 850 km hız yapıyor. Menzilleri yeterli. Uçağa bakım yapıldığı sürece eski uçak yoktur. Delta hala 40 senelik DC-9 kullanıyor. Türkiye de kaza yapan uçakları araştırın hepsi en fazla 5 senelik uçaklardır. Kazalar eski diye olmaz insan hatası bakım hatası ile olur. Abd kendi ürettiği yeni uçağını Delta kullanmayı bilmiyor mu? Yeni çıkan cep telefonu araba vs alma sevdalısı Arap Türk zihniyeti havacılıkta işlemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hikaye ~ 6 yıl önce
onur un uçakları motor yoklugundan yatıyor bu nedenle 10-15 uçuş tailwind den kiralamışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
if its boing ~ 6 yıl önce
kalaşnikof gibi uçak, çamura sok çıkar uçar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yabancı ~ 6 yıl önce
simdi bu ucaklarda hangi ekipler ucuyor yada ucacak yada bakimlarini bizim o airbus teknisyenlerimi yapacak? boyle bisey yok hani ekip hani teknikkk ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yerli ~ 6 yıl önce
bundan önce hangi ekip uçuyorsa yada kim bakım yapıyorsa yine onlar yapacak,altı üstü 2 ay abartma.
Yanlış Bilgi ~ 6 yıl önce
Onur bakımdan uçağı zamanında çıkmadığı icin sadece 4-5 günlük belirli sayıda sefer verdi Tailwind’e.Olay subcharter.Birde her tailwind haberinin altındaki yorumlarda yok 737-400 mü kaldı yorumları baydı.Degistirmiyorlar ve böylede para kazanıyorlar :)Demek ki mutlular

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737-300 ~ 6 yıl önce
Ben olsam 737-300 alırdım , hala kullanan firmalar var dünyada . Onurair de kullanabilecek bir firma. Fazla birşey beklememek lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000