30 Eylül 2013, Pazartesi 15:57:01

ONUR AIR'DE BEKLENMEDİK İSTİFA!

Onur Havayolları'ndan beklenmedik bir istifa haberi geldi....
  • Genel md oncelikle sirketin calisan kalitesini arttirarak koklu degisiklikler yapmasi gerekir.Bunun nedenini anlamak icin son bes yildaki ucus isletmede ki insan degisimine bakip gec kalmadan noktayi koymadi gerekir.yoksa hersey hayal olur ileriye donuk olarak.Once ic degisim ama herseyi ile insana deger veren bir bir anlayisin yerlestirmesi gerekiyor.
  • Nasuh bey onurlu davranmis .umarim basta ucus isletme ekip planlama egitim ve ucus emniyet ve tum tip sefleri de gorevlerini birakirlar.uzun sure ayni gorevde olan bu sahislar artik yeni yuzlere yer acmali.ozellikle onurair'in 20 yy da kalan yonetim anlayisi yerini 21yy yonetim anlayisina birakir.Ozellikle kokpit ve kabin ve ekip planlamanin bir an once yenilenmesi ve boylece yeni genel md ile birlikte eski sirket havasini yenileyerek herkezin calismak istedigi bir sirket olur.
  • Hersey çok güzel olacak
  • Nasuh bey ile yeni gelen Genel Muduru mukayese etmek isteyenlere ayiptir diyorum. Nasuh Cetin kendi basina Nasuh Cetin'dir. Bakanin falan adami ya da yegeni de degildir. Asansor kullanmamistir, bukalemun hic degildir. Allah yolunu acik etsin Nasuh Cetin.
  • Nasuh Basuh Beyin ey Genel Müdür Yardımcısı değildi. Genel Müdür değişti eskileri buna da yardımcı. Herkese mi yardıma hazırsınız yaaa. Bırakın adam yardımcılarını kendi seçsin. Nasuh Beyin kaybı yoktu ki Onurlu davrandı.
  • şirket adına kayıp, çalısanlar adına kazanc durumu olur mu bilmem...zam olayını pek sevmezdi kendisi..ama bu konumu gereği boyleydi.. tum o eski hantal yapının bir an önce değişmesi lazım ...ekip planlama-uçuş işletme-kabin hizmetleri..zaten onur air de 2 sene çalısan herkes aynı seyleri soyler
  • SN:Nasuh ÇETİN benim eski müdürümdü. Kendisi çok kaliteli bir okadarda iyi bir insandır.Ancak kendisinde genel müdürlük yapacak bir vasf göremiyordum zaten. Bundan sonraki hayatında başarı,sağlık,huzur diliyor.Yerine gelecek kişiye başarılar. Onur hava yollarının eski müdürlerinin hepsinden allah razı olsun onların sayesinde evimize ekmek parası götürdük. Nasuh bey saygılarımla.
  • Pekpak'a yol gorundu artik
  • Kaptanım nedime sallamışsınız, ayrıldınız mı yoksa onur dan :)
  • Bu istifa gayet beklenen hiçte şok olmayan bir durum. Bence güzel bir şekilde ayrıldı, hakkaten duruşu olan bir insanmış kendisi zamanı gelmişti ve doğru bir kararla istifasını verdi. Ancak Nasuh Beyden önce istifa etmesi gerekenlerden henüz ses soluk yok, umarım onlarda birilerinin müdahalesi olmadan şirkete daha fazla yük olmadan doğru bir şekilde ayrılırlar. Malesef 20 yıl öncesinin vizyonu artık iş yapmıyor sonuçta burası bir şirket ve kendisini yenilemeli bununda eski ekiple olmayacağı gün gibi belli , artık daha fazla hakeden daha vizyonlu daha donanımlı daha genç daha istekli daha çalışkan insanlar sürdürsün... Eskiden Pegasus yoktu, atlas yoktu rakip yoktu ama şimdi şartlar değişti... Kısacası Onur Air genel müdürün değişimiyle birlikte Onur Air doğru yolu bulmaya başladı diye düşünüyorum. Umarım 21 yıllık bu şirket nice 21 yıllar daha devam eder... Nasuh Bey'ede bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyorum.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Genel Müdürlük koltuğuna Sami Alan'ın getirildiği Onur Havayolları'nda üst düzey bir istifa yaşandı. Onur Havayolları'nda Tarifeler Müdürü olarak görev yapan Nasuh Çetin istifa etti.

Onur Havayolları'nda Sami Alan'nın genel müdür olmasından önce aynı makam için adı geçen isimlerden biri olan Nasuh Çetin'in neden istifa ettiği hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

©AirportHaber.com ÖZEL

ONUR AIR'DE BEKLENMEDİK İSTİFA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Genel md oncelikle sirketin calisan kalitesini arttirarak koklu degisiklikler yapmasi gerekir.Bunun nedenini anlamak icin son bes yildaki ucus isletmede ki insan degisimine bakip gec kalmadan noktayi koymadi gerekir.yoksa hersey hayal olur ileriye donuk olarak.Once ic degisim ama herseyi ile insana deger veren bir bir anlayisin yerlestirmesi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Nasuh bey onurlu davranmis .umarim basta ucus isletme ekip planlama egitim ve ucus emniyet ve tum tip sefleri de gorevlerini birakirlar.uzun sure ayni gorevde olan bu sahislar artik yeni yuzlere yer acmali.ozellikle onurair'in 20 yy da kalan yonetim anlayisi yerini 21yy yonetim anlayisina birakir.Ozellikle kokpit ve kabin ve ekip planlamanin bir an once yenilenmesi ve boylece yeni genel md ile birlikte eski sirket havasini yenileyerek herkezin calismak istedigi bir sirket olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hersey çok güzel olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
N.Anil ~ 10 yıl önce
Nasuh bey ile yeni gelen Genel Muduru mukayese etmek isteyenlere ayiptir diyorum. Nasuh Cetin kendi basina Nasuh Cetin'dir. Bakanin falan adami ya da yegeni de degildir. Asansor kullanmamistir, bukalemun hic degildir. Allah yolunu acik etsin Nasuh Cetin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VP Ler ~ 10 yıl önce
Nasuh Basuh Beyin ey Genel Müdür Yardımcısı değildi. Genel Müdür değişti eskileri buna da yardımcı. Herkese mi yardıma hazırsınız yaaa. Bırakın adam yardımcılarını kendi seçsin. Nasuh Beyin kaybı yoktu ki Onurlu davrandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gidenlerden.... ~ 10 yıl önce
şirket adına kayıp, çalısanlar adına kazanc durumu olur mu bilmem...zam olayını pek sevmezdi kendisi..ama bu konumu gereği boyleydi.. tum o eski hantal yapının bir an önce değişmesi lazım ...ekip planlama-uçuş işletme-kabin hizmetleri..zaten onur air de 2 sene çalısan herkes aynı seyleri soyler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESKİ ÇALIŞAN ~ 10 yıl önce
SN:Nasuh ÇETİN benim eski müdürümdü. Kendisi çok kaliteli bir okadarda iyi bir insandır.Ancak kendisinde genel müdürlük yapacak bir vasf göremiyordum zaten. Bundan sonraki hayatında başarı,sağlık,huzur diliyor.Yerine gelecek kişiye başarılar. Onur hava yollarının eski müdürlerinin hepsinden allah razı olsun onların sayesinde evimize ekmek parası götürdük. Nasuh bey saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
123 ~ 10 yıl önce
Pekpak'a yol gorundu artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İNŞALLAH ~ 10 yıl önce
İNŞALLAH...
Deda kaptan ~ 10 yıl önce
Kaptanım nedime sallamışsınız, ayrıldınız mı yoksa onur dan :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devamı gelsin ~ 10 yıl önce
Bu istifa gayet beklenen hiçte şok olmayan bir durum. Bence güzel bir şekilde ayrıldı, hakkaten duruşu olan bir insanmış kendisi zamanı gelmişti ve doğru bir kararla istifasını verdi. Ancak Nasuh Beyden önce istifa etmesi gerekenlerden henüz ses soluk yok, umarım onlarda birilerinin müdahalesi olmadan şirkete daha fazla yük olmadan doğru bir şekilde ayrılırlar. Malesef 20 yıl öncesinin vizyonu artık iş yapmıyor sonuçta burası bir şirket ve kendisini yenilemeli bununda eski ekiple olmayacağı gün gibi belli , artık daha fazla hakeden daha vizyonlu daha donanımlı daha genç daha istekli daha çalışkan insanlar sürdürsün... Eskiden Pegasus yoktu, atlas yoktu rakip yoktu ama şimdi şartlar değişti... Kısacası Onur Air genel müdürün değişimiyle birlikte Onur Air doğru yolu bulmaya başladı diye düşünüyorum. Umarım 21 yıllık bu şirket nice 21 yıllar daha devam eder... Nasuh Bey'ede bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000