14 Nisan 2008, Pazartesi 13:24:24

ONUR AIR’IN ACI GÜNÜ

ABD’de geçirdiği trafik kazasının ardından hayatını kaybeden Onur Havayolları Depolar Müdürü olarak görev yapan Murat Terzioğlu’nun kızı Merve Terzioğlu’nun cenazesi İstanbul’a getirildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray yüzme takımlarında da görev yapan milli yüzücü Merve Terzioğlu’nun cenazesi Türk Hava Yolları’na ait uçakla bugün saat 11:30’da Chicago’dan İstanbul’a getirildi. Cenazeyi taşıyan uçakla birlikte Merve Terzioğlu’nun annesi Betül ve ablası Banu Terzioğlu da Türkiye’ye geldi. Amerika’da yapılan yükleme hatasından dolayı Türk bayrağına sarılı cenaze uçaktan yarım saatlik uğraşın ardından indirilebildi.

Uçak altında çok sayıda Onur Air personelince karşılanan cenaze, taşıma aracına yüklenerek kargo terminaline getirilmesinden sonra Terzioğlu’nun amcası Emin Terzioğlu, Galatasaray Yüzme Kulübü’nden eski antrenörü Ali Özüak ve diğer yakınları tarafından teslim alındı. Yakınları, cenazenin uçaktan geç indirilmesine tepki göstererek, milli yüzücünün cenazesinin bu şekilde karşılanmaması gerektiğini söylediler.

Otopsi için ambulansa konularak Adli Tıp'a gönderilen cenaze için yarın, Kalamış’taki Galatasaray Yüzme Kulübü’nde bir tören düzenlenecek.

Rekortmen yüzücü Merve Terzioğlu için haftasonu oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi saygı duruşunda bulunulmuştu.

Terzioğlu’nun cenazesi Fenerbahçe Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Çengelköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

AirportHaber Ailesi olarak Merve Terzioğlu'na Allahtan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz.

onur air

onur air

ONUR AIR’IN ACI GÜNÜ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000